Software Architecture Kurzusok

Software Architecture Kurzusok

Local instructor-led live Software Architecture training courses in Magyarország.

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
42 hours
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a szoftver architektúrájának és tervezésének alapvető és fejlett fogalmát, miközben gyakorlati gyakorlatok és viták sorozatán keresztül haladnak. közönség
  szoftver szakemberek Szoftver tervezők Fejlesztők
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A szoftver architektúra a szoftverfejlesztés szempontjából fontos szempontok és döntések tervezése és meghatározása. Az építészet magában foglalja a szervezet tervezését, a megfontolást, a kommunikációt és a rendszerek irányítását. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök és fejlesztők, akik szeretnék tervezni, tervezni, irányítani, és kezelni a szoftverfejlesztést az építészeti módszerek használatával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az építészet fontosságát a szoftverfejlesztésben. Értékelje, hogy a fejlesztők hogyan használhatják az építészeti módszereket a fejlesztés során. Ismerje meg az építészeti folyamatot a folyamatok kezelésére és értékelésére. Struktúra komplex alkalmazások egy építészeti megközelítést. A döntéshozatali struktúra létrehozása a problémák megoldására és a fejlesztési csapatok felelősségeinek meghatározására. A technikai döntések meghozatala bizalommal történik. Vizualizálja az építészeteket modellekkel és diagramokkal. Ismerje meg a szabványokat és a kockázatokat az agilis és helyreállítható építészetek építéséhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A mobil fejlesztéshez rendelkezésre álló összes technológia bemutatása, mint natív fejlesztés, hibrid fejlesztés és kereszt natív fejlesztés. Bevezetés a NoSql adatbázis, a Cloud Computing , a Közösségi Hálózatok és még sok más mobil alkalmazások fejlesztésével kapcsolatos témákba. Kötelező minden szoftver-építésznek és vezető fejlesztőnek, aki részt vesz a mobil alkalmazások fejlesztésében. Közönség:
 • Szoftverfejlesztők, szoftver-építészek
21 hours
A nagyon összetett elosztott rendszerek megjelenésével az egységes rendszer összetettsége a rendszercsoport architektúrájának összetettsége felé halad. Ez a tanfolyam magában foglalja a kapcsolatot Software Architecture és Technológia Enterprise Architecture. Ez a két terület összefügg egymással olyan módon, amely jelenleg nem jól leírt. Például a komplex monolithikus rendszer két rendszerre való felosztása, amelyek a webes szolgáltatásokon keresztül kommunikálnak, jelentős változásokat eredményez mind az új rendszerek, mind az építészet közöttük. Ez a kurzus kiterjed a kereskedelemre, jelenleg közös mintákra és megoldásokra a komplex rendszerek kezelésére és a kommunikációra belül és közöttük.
14 hours
CMake egy nyílt forráskódú eszköz a szoftver fejlesztési életciklusának kezelésére egy kompilátor-független módszerrel. Használata CMake, a felhasználók létrehozhat több épületek ugyanazon forráskód anélkül, hogy befolyásolja a forráskódot. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök, akik szeretnék használni CMake az építési folyamat automatizálására egy platformközi környezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen, teszteljen és csomagoljon szoftvert CMake. Ellenőrizze a szoftver összeállítási folyamatát. Használja CMake együtt egy őshonos építési környezetben. A közös építési rendszer problémáinak kezelése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Software Architecture courses, Weekend Software Architecture courses, Evening Software Architecture training, Software Architecture boot camp, Software Architecture instructor-led, Weekend Software Architecture training, Evening Software Architecture courses, Software Architecture coaching, Software Architecture instructor, Software Architecture trainer, Software Architecture training courses, Software Architecture classes, Software Architecture on-site, Software Architecture private courses, Software Architecture one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions