Software Architecture Kurzusok

Software Architecture Kurzusok

A helyi, oktatott élő szoftveres építészeti tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a szoftver-architektúra alapjait A szoftver-architektúra képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A mobil fejlesztéshez rendelkezésre álló összes technológia bemutatása, mint natív fejlesztés, hibrid fejlesztés és kereszt natív fejlesztés. Bevezetés a NoSql adatbázis, a Cloud Computing , a Közösségi Hálózatok és még sok más mobil alkalmazások fejlesztésével kapcsolatos témákba. Kötelező minden szoftver-építésznek és vezető fejlesztőnek, aki részt vesz a mobil alkalmazások fejlesztésében.

Közönség:

- Szoftverfejlesztők, szoftver-építészek
21 hours
A nagyon összetett elosztott rendszerek megjelenésével az egységes rendszer összetettsége a rendszercsoport architektúrájának összetettsége felé halad. Ez a tanfolyam magában foglalja a kapcsolatot Software Architecture és Technológia Enterprise Architecture. Ez a két terület összefügg egymással olyan módon, amely jelenleg nem jól leírt. Például a komplex monolithikus rendszer két rendszerre való felosztása, amelyek a webes szolgáltatásokon keresztül kommunikálnak, jelentős változásokat eredményez mind az új rendszerek, mind az építészet közöttük.

Ez a kurzus kiterjed a kereskedelemre, jelenleg közös mintákra és megoldásokra a komplex rendszerek kezelésére és a kommunikációra belül és közöttük.
7 hours
A szoftver architektúra a szoftverfejlesztés szempontjából fontos szempontok és döntések tervezése és meghatározása. Az építészet magában foglalja a szervezet tervezését, a megfontolást, a kommunikációt és a rendszerek irányítását.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök és fejlesztők, akik szeretnék tervezni, tervezni, irányítani, és kezelni a szoftverfejlesztést az építészeti módszerek használatával.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Ismerje meg az építészet fontosságát a szoftverfejlesztésben. Értékelje, hogy a fejlesztők hogyan használhatják az építészeti módszereket a fejlesztés során. Ismerje meg az építészeti folyamatot a folyamatok kezelésére és értékelésére. Struktúra komplex alkalmazások egy építészeti megközelítést. A döntéshozatali struktúra létrehozása a problémák megoldására és a fejlesztési csapatok felelősségeinek meghatározására. A technikai döntések meghozatala bizalommal történik. Vizualizálja az építészeteket modellekkel és diagramokkal. Ismerje meg a szabványokat és a kockázatokat az agilis és helyreállítható építészetek építéséhez.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
CMake egy nyílt forráskódú eszköz a szoftver fejlesztési életciklusának kezelésére egy kompilátor-független módszerrel. Használata CMake, a felhasználók létrehozhat több épületek ugyanazon forráskód anélkül, hogy befolyásolja a forráskódot.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftvermérnökök, akik szeretnék használni CMake az építési folyamat automatizálására egy platformközi környezetben.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Építsen, teszteljen és csomagoljon szoftvert CMake. Ellenőrizze a szoftver összeállítási folyamatát. Használja CMake együtt egy őshonos építési környezetben. A közös építési rendszer problémáinak kezelése.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Software Architecture Courses

Online Software Architecture courses, Weekend Software Architecture courses, Evening Software Architecture training, Software Architecture boot camp, Software Architecture instructor-led, Weekend Software Architecture training, Evening Software Architecture courses, Software Architecture coaching, Software Architecture instructor, Software Architecture trainer, Software Architecture training courses, Software Architecture classes, Software Architecture on-site, Software Architecture private courses, Software Architecture one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions