Serverless Framework Kurzusok

Serverless Framework Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Serverless Framework képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Serverless Framework segítségével létrehozni és telepíteni mikroszolgáltatási alkalmazásokat. A Serverless Framework képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Serverless Framework Subcategories

Serverless Framework Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Serverless egy DevOps építészet, amely lehetővé teszi a létrehozását és telepítését rendkívül skálázható vállalati alkalmazások, anélkül, hogy bármilyen szerver. Kubernetes egy nyílt forráskódú platform a kontejner-alapú és felhőalapú projektek építéséhez. A szerver nélküli keretrendszer integrálható Kubernetes a CaaS és a FaaS végrehajtásához szükséges automatizált tárhelyszolgáltatási infrastruktúrával. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik szerver nélküli megközelítést kívánnak használni a vállalati alkalmazások építéséhez Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Kubernetes rendszert a szerver nélküli architektúrával való fejlesztés megkezdéséhez. Ismerje meg a szerver nélküli környezet alapvető fogalmát és elveit. Használja a szerver nélküli fejlesztéshez szükséges eszköztárakat, és integrálja azokat Kubernetes komponensekkel. Gyakorolják készségeiket Python programozási nyelven, és alkalmazzák a szerver nélküli rendszerek megvalósítására. Biztonságos vállalati alkalmazások, amelyeket egy szerver nélküli keretrendszeren keresztül telepítenek Kubernetes. Használja a modern felhőmérési módszereket a feladatfeldolgozási munkafolyamatok optimalizálásában DevOps.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) olyan fejlesztőkre irányul, akik a szerver nélküli keretrendszert szeretnék használni az AWS-en és más felhőplatformokon a mikroszolgáltatások létrehozásához és telepítéséhez. E képzés végén a résztvevők:
 • Állítson be szerver nélküli keretet a számítási szolgáltatásokkal, mint például az AWS Lambda.
 • Csökkentse a mikroszolgáltatások AWS-en történő telepítésének összetettségét és költségeit.
 • Az események kibontása és rögzítése és a funkciók automatikus végrehajtása.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
A kurzus testreszabási beállításai
 • A mintaalkalmazások és -funkciók számos nyelven írhatók (Python, Java, Scala, C # stb.).
 • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
 • Ha többet szeretne megtudni a Szerver nélküli keretrendszerről, látogasson el a https://github.com/serverless/serverless webhelyre
7 hours
Fn Project egy nyílt forráskódú, szerver nélküli platform, amely bármilyen felhőben vagy belső környezetben futhat. Az Fn különböző Docker támogatott platformokon is tárolható, mint például az Amazon Web Services (AWS), a Microsoft Azure és a Google Cloud. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan programozókra és fejlesztőkre irányul, akik az Fn-t szeretnék használni a szerver nélküli alkalmazások és szolgáltatások létrehozásában. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be az Fn-t, hogy címkéket és funkciókat hozzon létre. Alkalmazások létrehozása különböző programozási nyelveken. A funkciók nyomon követése a fejlesztési és üzemeltetési szakaszokban felmerülő problémák megoldására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Serverless Framework courses, Weekend Serverless Framework courses, Evening Serverless Framework training, Serverless Framework boot camp, Serverless Framework instructor-led, Weekend Serverless Framework training, Evening Serverless Framework courses, Serverless Framework coaching, Serverless Framework instructor, Serverless Framework trainer, Serverless Framework training courses, Serverless Framework classes, Serverless Framework on-site, Serverless Framework private courses, Serverless Framework one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions