SciPy Kurzusok

SciPy Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő SciPy képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a SciPy segítségével fejlett tudományos számítástechnikai funkciókat létrehozni Python segítségével. A SciPy képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A SciPy Scientific Python néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

SciPy Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
SciPy egy nyílt forráskódú Python könyvtár a tudományos, matematikai és műszaki számítástechnika. A NumPy kiterjesztésen épül, amely széles körű funkciókat biztosít a komplex numerikus műveletek elvégzéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni SciPy a fejlett tudományos számítógépes funkciók létrehozására Python. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a tudományos számítógépes funkciók létrehozásának megkezdéséhez. A SciPy funkciók teljes kihasználása a bonyolult műveletek gyakorlati példáinak elvégzésével. A matematikai algoritmusok és funkciók végrehajtása és optimalizálása a tudományos problémák megoldása érdekében. Adatstruktúrák tervezése és interpolációs módszerek vizualizálására, feldolgozására és elemzésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online SciPy courses, Weekend SciPy courses, Evening SciPy training, SciPy boot camp, SciPy instructor-led, Weekend SciPy training, Evening SciPy courses, SciPy coaching, SciPy instructor, SciPy trainer, SciPy training courses, SciPy classes, SciPy on-site, SciPy private courses, SciPy one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions