Redash Kurzusok

Redash Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Redash képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Redash-t SQL-alapú lekérdezések futtatására és több forrásból származó adatok megjelenítésére használni. A Redash képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Redash Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Redash egy nyílt forráskódú üzleti intelligencia eszköz az adatok vizualizációinak és interaktív dashboards létrehozásához. Használja SQL a különböző adatbázisforrásokból származó adatok keresésére és kivonására, mint például a Postgres, MySQL, MongoDB, Presto, Snowflake stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok és fejlesztők, akik szeretnék használni Redash futtatni SQL-alapú lekérdezések és vizualizálni az adatokat több forrásból. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és telepítse Redash az adatok vizualizációinak és dashboardok létrehozásának megkezdéséhez. Hozzáférés Redash a különböző adatforrásokhoz, mint például a Postgres, MongoDB, Databricks, stb. Ismerje meg, hogyan kell keresni és kombinálni a bonyolult adatokat több adatbázisforrásból. Írja be és hajtja végre SQL lekérdezéseket, és építsen együttműködő adatok vizualizációit és táblázatokat. Használja Redash's API végpontokat, hogy lehetővé tegye az integrációt más webes alkalmazásokkal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Redash courses, Weekend Redash courses, Evening Redash training, Redash boot camp, Redash instructor-led, Weekend Redash training, Evening Redash courses, Redash coaching, Redash instructor, Redash trainer, Redash training courses, Redash classes, Redash on-site, Redash private courses, Redash one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions