Piwik PRO Kurzusok

Piwik PRO Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Piwik PRO képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Piwik PRO-t a webhely forgalmának és felhasználói viselkedésének elemzésére használni, valamint betekintést nyerni a webhely teljesítményébe és optimalizálási lehetőségeibe. A Piwik PRO tréning "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Piwik PRO Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A képzés a webes elemzéssel kapcsolatos témák széles skáláját fedi le, hogy Ön és csapata azonnal elkezdhesse működését a Piwik PRO Analytics Suite segítségével!A jelenlévők megismerkedhetnek a webelemzés témakörével és marketingstratégiában betöltött szerepével, valamint a különböző analitikai platformokkal és azok funkcióival. A munkamenetek kiterjednek az olyan alapvető kifejezések megértésére, mint a látogatások és események, a kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI-k), a jelentések, a konverziók, az egyéni jelentések, valamint a speciális elemzési konfigurációk. A munkamenetek kiterjednek a Consent Manager használatára és a GDPR megfelelő elemzések végrehajtásában betöltött szerepére is.A képzés egy dedikált része a címkekezelésnek és a Címkekezelő konfigurálásának az analitikai adatok rögzítéséhez. Ezenkívül megismerkedhet Piwik PRO API-val. A résztvevők alapos ismereteket szereznek a webes elemzésről, és arról, hogyan tudják hatékonyan kihasználni a Piwik PRO-t marketingcéljaik elérése érdekében.Közönség – Kiknek szól a kurzus:Ez a képzés különösen azoknak szól, akik szeretnék fejleszteni vagy fejleszteni webelemzési készségeiket és a Piwik PRO platform megértését.A képzés digitális marketinges szakembereknek, adatelemzőknek, fejlesztőknek és más olyan személyeknek szól, akik weboldalak és online marketingkampányok kezelésében és optimalizálásában vesznek részt.Ha szeretne többet megtudni a webelemzésről, és arról, hogyan használható fel a webhelyük és a marketingteljesítményük javítására – ez a tanfolyam Önnek szól. 

Last Updated:

Online Piwik PRO courses, Weekend Piwik PRO courses, Evening Piwik PRO training, Piwik PRO boot camp, Piwik PRO instructor-led, Weekend Piwik PRO training, Evening Piwik PRO courses, Piwik PRO coaching, Piwik PRO instructor, Piwik PRO trainer, Piwik PRO training courses, Piwik PRO classes, Piwik PRO on-site, Piwik PRO private courses, Piwik PRO one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions