Web analytics Kurzusok | Web Analytics Kurzusok

Web analytics Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő webanalitikai képzések itt: Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Web analytics Subcategories

Web analytics Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Mixpanel egy analitikai megoldás, amely mélyreható termék- és felhasználói elemzéseket biztosít webes és mobileszközökön.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az adatelemzőknek szól, akik termék- és felhasználóelemzést szeretnének végezni a Mixpanel segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogyan használhatja a Mixpanel-t webelemző eszközként. Ismerje meg a Mixpanel fogalmát és megvalósítását. Az eseményadatok megértése és értelmezése.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Matomo egy nyílt forráskódú webelemző szoftver, amely statisztikai jelentéseket készít az adatokról a webhelyhasználat és tevékenységek alapján.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak az elemzőknek szól, akik a Matomo segítségével webelemzési feladatokat szeretnének végrehajtani, például részletes jelentést készíteni egy webhely használatáról.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogyan működik a Matomo a webes adatok elemzésében. Ismerje meg, hogyan történik az adatok gyűjtése és nyomon követése a Matomo segítségével. A Matomo jelentések megértése és értelmezése.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A képzés a webes elemzéssel kapcsolatos témák széles skáláját fedi le, hogy Ön és csapata azonnal elkezdhesse működését a Piwik PRO Analytics Suite segítségével!A jelenlévők megismerkedhetnek a webelemzés témakörével és marketingstratégiában betöltött szerepével, valamint a különböző analitikai platformokkal és azok funkcióival. A munkamenetek kiterjednek az olyan alapvető kifejezések megértésére, mint a látogatások és események, a kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI-k), a jelentések, a konverziók, az egyéni jelentések, valamint a speciális elemzési konfigurációk. A munkamenetek kiterjednek a Consent Manager használatára és a GDPR megfelelő elemzések végrehajtásában betöltött szerepére is.A képzés egy dedikált része a címkekezelésnek és a Címkekezelő konfigurálásának az analitikai adatok rögzítéséhez. Ezenkívül megismerkedhet Piwik PRO API-val. A résztvevők alapos ismereteket szereznek a webes elemzésről, és arról, hogyan tudják hatékonyan kihasználni a Piwik PRO-t marketingcéljaik elérése érdekében.Közönség – Kiknek szól a kurzus:Ez a képzés különösen azoknak szól, akik szeretnék fejleszteni vagy fejleszteni webelemzési készségeiket és a Piwik PRO platform megértését.A képzés digitális marketinges szakembereknek, adatelemzőknek, fejlesztőknek és más olyan személyeknek szól, akik weboldalak és online marketingkampányok kezelésében és optimalizálásában vesznek részt.Ha szeretne többet megtudni a webelemzésről, és arról, hogyan használható fel a webhelyük és a marketingteljesítményük javítására – ez a tanfolyam Önnek szól. 
14 hours
A Hotjar olyan eszköz, amely felfedi a felhasználói interakciót és viselkedését. A Hotjar segítségével a fejlesztők figyelemmel kísérhetik és javíthatják a felhasználói élményt a weboldal felhasználói és a látogatók forgalmának megértésével. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik szeretnék feltárni a felhasználói interakciót és viselkedést a Hotjarral. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Kutatás és profil felhasználói interakciók egy webalkalmazásban.
 • Jobban megismerheti a webhelyek használóit és a látogatókat, hogy növelje a webhelyek konverzióit.
 • Használja ki és alkalmazza a Hotjar felvételeit megfelelő módon a webdizájn és / vagy funkcionalitás hibáinak eltávolítása érdekében.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
Google Analytics egy webes elemzési szoftver a webes adatok nyomon követésére és jelentésére. Az Google Analytics segítségével a felhasználók betekintést gyűjtenek és adatalapú döntéseket hoznak az üzleti műveletekhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzőknek szól, akik Google Analytics-t szeretnének használni a weboldal adatainak nyomon követéséhez és jelentéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A Google Analytics beállítása a weboldal adatgyűjtéséhez. Jelentések készítése és elemzése. Szerezzen betekintést és hozzon adatalapú döntéseket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
közönség
 • web analizátor
 • adatok analógusok
 • piaci kutatók
 • marketing és értékesítési szakemberek
 • rendszer adminisztrátorok
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Online Web analytics courses, Weekend Web analytics courses, Evening Web analytics training, Web analytics boot camp, Web analytics instructor-led, Weekend Web analytics training, Evening Web analytics courses, Web analytics coaching, Web analytics instructor, Web analytics trainer, Web analytics training courses, Web analytics classes, Web analytics on-site, Web analytics private courses, Web analytics one on one trainingOnline Web Analytics courses, Weekend Web Analytics courses, Evening Web Analytics training, Web Analytics boot camp, Web Analytics instructor-led, Weekend Web Analytics training, Evening Web Analytics courses, Web Analytics coaching, Web Analytics instructor, Web Analytics trainer, Web Analytics training courses, Web Analytics classes, Web Analytics on-site, Web Analytics private courses, Web Analytics one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions