Performance Testing Kurzusok

Performance Testing Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő teljesítmény tesztelés képzések bizonyítják, interaktív gyakorlati gyakorlati a fundamentumok és a fejlett koncepciókat teljesítmény tesztelése.

A teljesítményteszt tréning "helyszíni élő tréningként" vagy "távoli élő képzésen" keresztül érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
This course demonstrates through hands-on practice the fundamentals and applications of test automation with HP UFT.
7 hours
Overview
Ez a kurzus a fejlett webes alkalmazások tesztelésével foglalkozik. A teljes automatizálásra, szkriptelésre összpontosít, a teszteket külső adatforrással integrálja.
7 hours
Overview
Ez a kurzus lefedi az Apache JMeter, az Apache Software Foundation ingyenes alkalmazások tesztelésére szolgáló szoftverének funkcionális és egység tesztelését A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára, hogy teljes mértékben automatizálják a különböző vizsgálati követelményeket, időt, pénzt takarítanak meg, és segítenek minimalizálni az emberi hibák kockázatát a tesztelés során A program az Apache JMeter használatával teszteli a realworld webes alkalmazások tesztterveinek tervezését és létrehozását, beleértve a funkcionális, regressziós és stressztesztelési terveket A résztvevők megtanulják, hogyan tervezzenek terveket különböző célokra, és a JMeteren belül a különféle összetevőket és funkciókat használják előnyükre, lehetővé téve számukra a webes alkalmazások tesztelésének teljes automatizálását .
14 hours
Overview
Ez a back-to-back JMeter Alapok és a JMeter Advanced tanfolyamok, amelyeket a kényelem érdekében kínálnak.

JMeter Alapok

Ez a kurzus lefedi az Apache JMeter, az Apache Software Foundation ingyenes alkalmazások tesztelésére szolgáló szoftverének funkcionális és egység tesztelését. A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára, hogy teljes mértékben automatizálják a különböző vizsgálati követelményeket, időt, pénzt takarítanak meg, és segítenek minimalizálni az emberi hibák kockázatát a tesztelés során. A program az Apache JMeter használatával teszteli a valós internetes alkalmazások tesztterveinek tervezését és létrehozását, beleértve a funkcionális, regressziós és stressztesztelési terveket. A résztvevők megtanulják, hogyan tervezzenek terveket különböző célokra, és a JMeteren belül a különféle összetevőket és funkciókat használják előnyükre, lehetővé téve számukra a webes alkalmazások tesztelésének teljes automatizálását.

JMeter Advanced

Ez a kurzus a fejlett webes alkalmazások tesztelésével foglalkozik. A teljes automatizálásra, szkriptelésre összpontosít, a teszteket külső adatforrással integrálja.
7 hours
Overview
Ez a kurzus a tesztvezetők, a tesztelők, az üzleti elemzők, a tervezők, a fejlesztők, az adminisztrátorok és a webes alkalmazások teljesítményének tesztelésére és kivitelezésére szakosodott személyek számára készült. Ez magában foglalja, hogyan kell létrehozni egy nem funkcionális követelményeket, amelyek a legfontosabbak a konkrét megvalósításokban, hogyan készítsenek teljesítménymérési tervet, végrehajtják azt JMeter-ben, végrehajtják és elemzik az eredményeket.
35 hours
Overview
Közönség Teljesítménymérők Teljesítménymérnökök A fejlesztők, akik a Performance Architects-ként szeretnék karrierjüket növelni A tanfolyam formátuma 50% előadások, 50% laborok .
35 hours
Overview
Ez a kurzus képzési projektek kezelése, valamint a webes alkalmazásokkal, a funkcionális tesztautomatizálással és a böngésző teszt automatizálásával a Selenium tesztcsomag segítségével Szintén megértette a jMeter-et Ragyogóan 2 nap JMeter és 3 nap szelén .
Weekend Performance Testing courses, Evening Performance Testing training, Performance Testing boot camp, Performance Testing instructor-led, Weekend Performance Testing training, Evening Performance Testing courses, Performance Testing coaching, Performance Testing instructor, Performance Testing trainer, Performance Testing training courses, Performance Testing classes, Performance Testing on-site, Performance Testing private courses, Performance Testing one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!