JMeter Kurzusok

JMeter Kurzusok

Helyi, oktatott élő Apache JMeter tanfolyamok interaktív megbeszélésen és handson gyakorlaton keresztül mutatják be a JMeter felállítását és megvalósítását egy átfogó tesztelési stratégia részeként A JMeter képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus a fejlett webalkalmazás-tesztelési technikákkal foglalkozik. A teljes automatizálásra, a szkriptelésre, a tesztek külső adatforrással történő integrálására összpontosít.
7 hours
Overview
Ez a kurzus az Apache JMeter , az Apache Software Foundation ingyenes alkalmazás-tesztelési szoftvere, funkcionális és egységes tesztelésének létrehozását és megvalósítását tartalmazza. A tanfolyam célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára, hogy teljesen automatizálják a különböző vizsgálati követelményeket, időt és pénzt takarítanak meg, és segítenek a tesztelés során bekövetkező emberi hiba kockázatának minimalizálásában. A program vizsgálja az Apache JMeter használó valós webes alkalmazások teszttervének tervezése és létrehozása, beleértve a funkcionális, regressziós és stressz tesztelési terveket. A résztvevők megtanulják, hogyan tervezzenek tesztelési terveket a különböző célokra, és hogy a JMeter különböző összetevőit és funkcióit használhassák JMeter , lehetővé téve számukra, hogy teljesen automatizálják a webalkalmazás tesztelési folyamatát.
14 hours
Overview
Ez a JMeter Fundamentals és a JMeter Advanced tanfolyamok, amelyeket együtt kínálnak a kényelem érdekében.

JMeter alapjai

Ez a tanfolyam a funkcionális és egység tesztelés létrehozását és megvalósítását tartalmazza az Apache JMeter , az The Apache Software Foundation ingyenes alkalmazásteszt szoftverével. A tanfolyam célja, hogy lehetővé tegye a szervezetek számára a különféle tesztelési követelmények teljes automatizálását, időt és pénzt takarítva meg, és segítsen minimalizálni a tesztelés során felmerülő emberi hibák kockázatát. A program az Apache JMeter használatával vizsgálja a valós webes alkalmazások tesztelési terveinek tervezési és létrehozási koncepcióit, ideértve a funkcionális, regressziós és stressz tesztelési terveket. A résztvevők megtanulják, hogyan lehet különféle célokra kidolgozni tesztterveket, és hogyan használhatják a JMeter különféle alkotóelemeit és funkcióit előnyeikre, lehetővé téve számukra a webes alkalmazások tesztelési folyamatának teljes automatizálását.

JMeter Advanced

Ez a kurzus fejlett webes alkalmazások tesztelési technikáival foglalkozik. Középpontjában a teljes automatizálás, a szkriptek készítése, a tesztek integrálása a külső adatforrásokkal történik.
7 hours
Overview
Ez a kurzus tesztvezetőknek, tesztelőknek, üzleti elemzőknek, tervezőknek, fejlesztőknek, adminisztrátoroknak és bárki számára készült, aki a webes alkalmazások teljesítményvizsgálatának tervezésében és végrehajtásában érdekelt. Ez magában foglalja a nem funkcionális követelmények létrehozásának módját, mely indikátorok a legfontosabbak a konkrét megvalósításokban, hogyan lehet létrehozni egy teljesítményvizsgálati tervet, végrehajtani a JMeter , végrehajtani és elemezni az eredményeket.
35 hours
Overview
Ez a kurzus a tesztelési projektek kezelésére és a webes alkalmazások, a funkcionális tesztautomatizálás és a böngésző teszt-automatizálásának Selenium tesztkészlet használatával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatait biztosítja. Továbbá, átfogóan bemutatta a jMeter-et.

JMeter 2 napja és 3 nap Selenium .
Weekend JMeter courses, Evening JMeter training, JMeter boot camp, JMeter instructor-led, Weekend JMeter training, Evening JMeter courses, JMeter coaching, JMeter instructor, JMeter trainer, JMeter training courses, JMeter classes, JMeter on-site, JMeter private courses, JMeter one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!