Pandas Kurzusok

Pandas Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Panda-oktatási kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a Pandákat adatelemzésre, prediktív elemzésre és gépi tanulásra használni. A Panda edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő tréning" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A pandákat Python pandáknak is nevezik. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Pandas Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Pandas egy Python csomag, amely strukturált (táblázatos, többdimenziós, potenciálisan heterogén) és idősoros adatokkal dolgozik .
14 hours
Pandas egy Python könyvtár adatkezelés és elemzés. Használata Pandas segítségével a felhasználók előrejelzési elemzést végezhetnek a gépi tanuláson keresztül. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik azt szeretnék használni Pandas a prediktív elemzés előkészítésére a gépi tanulással. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az adatok futtatása Python Az ETL műveletek végrehajtása a gépi tanuláshoz. Adatok vizualizáció létrehozása Pandas
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Modin egy párhuzamos adatkeret rendszer, amelynek célja a munkafolyamatok felgyorsítása Pandas. Használható a nagy adatkészletek kezelésére, a Ray-t használva vagy Dask a megosztott számítástechnika háttereként Python. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok és fejlesztők, akik szeretnék használni Modin építeni és végre párhuzamos számításokat Pandas gyorsabb adatelemzés. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges környezetet, hogy elkezdjen dolgozni Pandas munkafolyamatok skálán Modin. Ismerje meg a tulajdonságokat, az építészet és az előnyöket Modin. Ismerje meg a különbségeket Modin, Dask és Ray között. Az üzemeltetések gyorsabbá válnak Modin. Végezze el az összes Pandas API és funkciót.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Pandas courses, Weekend Pandas courses, Evening Pandas training, Pandas boot camp, Pandas instructor-led, Weekend Pandas training, Evening Pandas courses, Pandas coaching, Pandas instructor, Pandas trainer, Pandas training courses, Pandas classes, Pandas on-site, Pandas private courses, Pandas one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions