P4 Kurzusok

P4 Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő P4 képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell konfigurálni, végrehajtani és kezelni a programozható hálózati erőforrásokat a P4 használatával. A P4 képzés elérhető "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" néven. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

P4 Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
P4 egy nyílt forráskódú programozási nyelv, amely felsőbbrendű megoldást nyújt a hálózati műveletekhez. P4 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tájékoztassák az adathordozó készülékeket arról, hogyan kell csomagokat feldolgozni a hálózati rendszerek kényelmes kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök és fejlesztők, akik szeretnék konfigurálni, végrehajtani és kezelni a programozható hálózati erőforrások segítségével P4. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a nyelv alapjait. A program hálózati eszközök. Hozzon létre egy szervert a forgalmi menedzsmenthez. Készítsen és hajtson végre egy P4 programot a repülőgép-alkalmazások ellenőrzésére. A hálózati feszültség kezelése a monitoring és a debugging módszerekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online P4 courses, Weekend P4 courses, Evening P4 training, P4 boot camp, P4 instructor-led, Weekend P4 training, Evening P4 courses, P4 coaching, P4 instructor, P4 trainer, P4 training courses, P4 classes, P4 on-site, P4 private courses, P4 one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions