OpenSearch Kurzusok

OpenSearch Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő OpenSearch képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az OpenSearch használatával elosztott keresést és adatelemzést végezni egy egységes és biztonságos rendszerben. Az OpenSearch képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Az OpenSearch más néven Amazon OpenSearch Service (korábban Amazon Elasticsearch Service). NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

OpenSearch Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
OpenSearch (a Elasticsearch utódja) egy nyílt forráskódú szoftver a kereséshez és az elemzéshez. Ez egy könnyen használható vizualizációs eszköz, OpenSearch Dashboards, a valós idejű adatok nyomon követése és jelentése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik az OpenSearch használatát szeretnék használni az elosztott keresés és az adatok elemzésére egy egységes és biztonságos rendszerben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a keresési és elemzési megoldások fejlesztésének megkezdéséhez OpenSearch és OpenSearch Dashboards segítségével. Ismerje meg a három megközelítést (snapshot, restart és rolling) a frissítés Elasticsearch OSS-től Open-igSearch. Ismerje meg, hogyan kell indexálni az adatokat, létrehozni az adatáramlást, futtatni a lekérdezéseket, és egyszerűsíteni a klaszterek közötti műveleteket az Open-banSearch. Fedezze fel és használja a plug-ineket, API-kat, ügyfeleket és beviteli eszközöket (Beats, Logstash, Grafana, stb.) A keresési élmény optimalizálása, miközben a klaszterek biztonságosak. Használja az OpenSearch Dashboardokat az adatkezelés, a vizualizáció, a naplózás, a monitoring és a karbantartás központosításához.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online OpenSearch courses, Weekend OpenSearch courses, Evening OpenSearch training, OpenSearch boot camp, OpenSearch instructor-led, Weekend OpenSearch training, Evening OpenSearch courses, OpenSearch coaching, OpenSearch instructor, OpenSearch trainer, OpenSearch training courses, OpenSearch classes, OpenSearch on-site, OpenSearch private courses, OpenSearch one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions