Neo4j Kurzusok

Neo4j Kurzusok

Helyi, oktatott élő Neo4j tanfolyamok tanúskodnak a handson gyakorlatban, hogyan kell modellezni, kezelni és hozzáférni az adataidhoz egy élő projektben Kontrasztunk és összehasonlítjuk a grafikon adatbázisokat SQL alapú adatbázisokkal, valamint más NoSQL adatbázisokkal, és tisztázzuk, mikor és mikor érdemes végrehajtani az infrastruktúránkat A Neo4j képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Neo4j Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A relatív, táblázatos adatbázisok, mint például Oracle és MySQL már régóta az adatok szervezésének és tárolásának szabványa. Azonban az adatok növekvő mérete és folyékonysága megnehezítette ezeknek a hagyományos rendszereknek, hogy hatékonyan végezzék el az adatokkal kapcsolatos nagyon összetett lekérdezéseket. Képzeld el, hogy helyettesítse a sorokon és oszlopokon alapuló adatmegőrzést az objektumokon alapuló adatmegőrzéssel, amelyen keresztül a szervezetek (például egy személy) adatcsomópontként tárolhatók, majd könnyen kereshetők a nagyszámú, többvonalas kapcsolatuk alapján más csomópontokkal. És képzeld el, hogy ezeket a kapcsolatokat és a kapcsolódó objektumokat és tulajdonságokat egy kompakt szintax segítségével kérdezzük meg, akár 20 alkalommal könnyebb, mint SQL. Ez az, amit a grafikus adatbázisok, mint például a neo4j kínálnak. Ebben az oktató által vezetett, élő gyakorlati képzésben egy élő projektet fogunk létrehozni, és gyakorlatba fogjuk helyezni az adatok modellezésére, kezelésére és hozzáférésére vonatkozó készségeket a neo4j használatával. Összehasonlítjuk és összehasonlítjuk a grafikus adatbázisokat SQL-alapú adatbázisokkal, valamint más NoSQL-adatbázisokkal, és megmagyarázzuk, mikor és hol van értelme mindegyiket az infrastruktúrájukon belül végrehajtani. A kurzus formája
  Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra. A legtöbb koncepciót minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztések révén tanulják meg.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Neo4j AuraDB graph database to build cloud applications with high availability and zero administration. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing graph database applications with Neo4j AuraDB.
 • Understand the features, core concepts, and architecture of Neo4j AuraDB.
 • Learn how to build and scale graph database applications in the cloud.
 • Enhance cloud security with AuraDB's pre-configured authentication and encryption features.
 • Migrate existing Neo4j databases to AuraDB.

Last Updated:

Upcoming Neo4j Courses

Online Neo4j courses, Weekend Neo4j courses, Evening Neo4j training, Neo4j boot camp, Neo4j instructor-led, Weekend Neo4j training, Evening Neo4j courses, Neo4j coaching, Neo4j instructor, Neo4j trainer, Neo4j training courses, Neo4j classes, Neo4j on-site, Neo4j private courses, Neo4j one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions