Mixpanel Kurzusok

Mixpanel Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Mixpanel képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Mixpanelt használni termék- és felhasználói elemzések elvégzésére webes és mobileszközökön. A Mixpanel képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Mixpanel Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Mixpanel egy analitikai megoldás, amely mélyreható termék- és felhasználói elemzéseket biztosít webes és mobileszközökön.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az adatelemzőknek szól, akik termék- és felhasználóelemzést szeretnének végezni a Mixpanel segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogyan használhatja a Mixpanel-t webelemző eszközként. Ismerje meg a Mixpanel fogalmát és megvalósítását. Az eseményadatok megértése és értelmezése.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Mixpanel courses, Weekend Mixpanel courses, Evening Mixpanel training, Mixpanel boot camp, Mixpanel instructor-led, Weekend Mixpanel training, Evening Mixpanel courses, Mixpanel coaching, Mixpanel instructor, Mixpanel trainer, Mixpanel training courses, Mixpanel classes, Mixpanel on-site, Mixpanel private courses, Mixpanel one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions