Midjourney Kurzusok

Midjourney Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Midjourney képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Midjourney-t különféle célokra képek generálására használni. A Midjourney tréning „online élő edzés” vagy „helyszíni élő edzés” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Midjourney Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Midjourney egy mesterséges intelligencia alapú program és szolgáltatás, amely képeket generál természetes nyelvű leírásokból vagy "promptokból".Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak a digitális művészeknek és a mesterséges intelligencia rajongóinak szól, akik a Midjourney segítségével különféle célokra, például reklámozásra, művészetre és dizájnra kívánnak képeket generálni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Midjourney alapjait és működését. A Midjourney használatával képeket hozhat létre természetes nyelvű leírásokból. A Midjourney modellek finomhangolása egyéni képek létrehozásához. Illessze be a Midjourney-t a képalkotási munkafolyamatba.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Midjourney courses, Weekend Midjourney courses, Evening Midjourney training, Midjourney boot camp, Midjourney instructor-led, Weekend Midjourney training, Evening Midjourney courses, Midjourney coaching, Midjourney instructor, Midjourney trainer, Midjourney training courses, Midjourney classes, Midjourney on-site, Midjourney private courses, Midjourney one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions