Microsoft Office Kurzusok

Microsoft Office Kurzusok

A helyi, gyakorlott, élő Microsoft Office tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Microsoft Office alapjait és alkalmazásait A Microsoft Office-képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői hatékonyan használhatják elsődlegesen az adatelemző eszközöket, mint például a forgatókönyvek és a pivot táblázatok, használhatják a funkciókat a dátumok és a szövegfeldolgozási funkciók kiszámításához, valamint létrehozhatják és alkalmazkodhatnak a makrók igényeihez a munkalapok automatizálásához.
21 hours
Overview
Ez egy bevezetés a VBA eljárási programozásához. A képzés lehetővé teszi, hogy erős alapot nyerjen a további tanuláshoz és a VBA környezethez.

A tanfolyam után:

- A makró rögzítése és szerkesztése, ha szükséges,
- Írjon eljárásokat a lap adatainak felhasználásával,
- Készítse el saját funkcióit
- Kezelje az eseményt (a munkalap cellájának frissítését stb.) A kezelő segítségével,
- Űrlap létrehozása
21 hours
Overview
A kurzus célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az Access & Excel VBA alapjait és szokásait.
14 hours
Overview
A Python egy magas szintű programozási nyelv, amely híres a világos szintaxisról és a kódok olvashatóságáról Az Excel a Microsoft által kifejlesztett táblázatkezelő alkalmazás, amelyet széles körben használnak számos iparágban A Python hozzáadása Excel-be teszi hatékony eszköz az adatelemzéshez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kombinálják a Python és az Excel képességeit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítsen és konfiguráljon csomagokat a Python és az Excel integrálásához Az Excel fájlok olvasása, írása és manipulálása Python használatával Hívja a Python függvényeket Excel-ből Közönség Fejlesztők programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Overview
Ez a tanfolyam nemcsak a bemutatási készségeket ismeri, hanem a pénzügyi információk (számok) bemutatását a PowerPoint . Ön képes lesz bemutatni a pénzügyi információkat szakszerűbb módon.
7 hours
Overview
Ez az 1 napos edzés olyan felhasználók számára készült, akik felhasználóként használják a SharePoint programot, és szeretnék megérteni az eszköz néhány speciális funkcióját A küldötteknek részt kell venniük ebben a kurzusban, ha meg kell érteniük a következő funkciókat: a csapatmunka, a dokumentumkezelés és a Microsoft SharePoint 2013 társadalmi funkciói Ez a tanfolyam célja SharePoint webhelytulajdonosok és felhasználók A tanfolyam céljai: Honlapok és webhelygyűjtemények kezelése Hozzáadhat felhasználókat és csoportokat, és kezelheti a webhelyeket, listákat, mappákat és elemek biztonságát Webalkatrészek hozzáadása és beállítása Webhely-beállítások megadása, beleértve a témát, a címet, a leírást és az ikont .
7 hours
Overview
Ezt az 1 napos képzést azoknak a felhasználóknak tervezték, akik a SharePoint energiafelhasználóként használják, akik SharePoint webhelytulajdonosként és / vagy Site Collection rendszergazdákként járnak el.

A tanfolyam céljai:

- Konfigurálja a webhely navigációját
- Tekintse meg a webhely tevékenységi jelentéseit
- Testreszabhatja a listákat és a könyvtárakat
- Munka a webhely oszlopokkal és a webhely tartalomtípusaival
- Konfigurálás Kijelentkezés / bejelentkezés, a tartalom jóváhagyása és a verziózás
- Oldalak és weboldal-oldalak létrehozása és módosítása
21 hours
Overview
A kurzus témái a maximális automatizálást foglalják magukban. A hallgató megtanulja, hogyan kell hatékonyan használni a VBA , hogyan kell használni a másolandó cellaneveket, amelyek az Excel VBA kódjában elérhető objektumok hasznos tulajdonságai és hogyan hozhatók létre saját vezérlőkönyvtáruk. Végül a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni egy teljes alkalmazást és hogyan lehet azt biztosítani.
14 hours
Overview
Közönség

Elemzők, kutatók, tudósok, diplomások és diákok, és bárki, aki érdeklődik a Microsoft Excel statisztikai elemzésének megkönnyítésére.

A tanfolyam céljai

Ez a kurzus segít javítani az Excel és a statisztikák ismeretét, és ezáltal növeli munkájának vagy kutatásának hatékonyságát és hatékonyságát.

Ez a kurzus leírja, hogyan kell használni az Analysis ToolPack-et Microsoft Excel , statisztikai funkciókat és az alapvető statisztikai eljárások végrehajtását. Megmagyarázza, hogy milyen Excel korlátozások vannak, és hogyan lehet őket leküzdeni.
14 hours
Overview
A képzés során bemutatja a pénzügyi elemzés kérdéseit az Excel speciális funkcióival.

Ez a kurzus pénzügyi elemzőknek, könyvelőknek és mindazoknak szól, akik pénzügyi elemzéssel szeretnék bővíteni készségeiket.
14 hours
Overview
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői képesek lesznek hatékonyan különböző számítások elvégzésére, átlátható módon, hogy megszervezzék és bemutassák eredményüket, több mechanizmust használjanak az Excel Excel táblázatok létrehozásának megkönnyítésére és gyorsítására .
14 hours
Overview
Közönség

Pénzügyi vagy piaci elemzők, vezetők, könyvelők

A tanfolyam céljai

A Microsoft Excel könnyítsen és automatizáljon mindenféle pénzügyi elemzést
7 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az Excel használatát a pénzügyi kimutatások jelentési folyamatának optimalizálásához A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Optimalizálja a jelentéskészítési folyamatot Készítsen adatokat az elforgatható táblázatokhoz és a formázott jelentésekhez Adatok importálása különböző adatforrásokból az Open Database Connectivity (ODBC) és az Online Analytic Processing (OLAP) segítségével Használja a táblázatokat és a mutatókat pénzügyi jelentések és elemzések készítéséhez A jelentésekben részt vevő folyamatok automatizálása Fejezze be a hitelesítési struktúrákat táblázatkezelő jelentésekbe Excel Excel parancsikonok a pénzügyi jelentések formázásához Excel-sablonok végrehajtása a termelékenység növelése érdekében Csökkentse a hibákat, egyszerűsítse a jelentési folyamatokat és javítsa a jelentések minőségét Közönség Tapasztalt Excel-felhasználó Számviteli szakemberek Pénzügyi szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a kurzus az excel (Excel 2007, Excel 2010 stb) Különböző verziói segítségével tanítható Ha konkrét verziót szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
42 hours
Overview
Az adatelemzés kulcsfontosságú eszköz az üzleti életben Mindenkire koncentrálunk a gyakorlati készségek fejlesztésére az adatok elemzése során A cél az, hogy segítsük a küldötteket a kérdésekre adott válaszok alapján: Mi történt? feldolgozása és elemzése információs adatok vizualizációját Mi fog történni? a jövőbeni teljesítmény előrejelzése az előrejelzések értékelése Mi történjen? az adatokat a bizonyítékokon alapuló üzleti döntésekre fordítva a folyamatok optimalizálása Maga a tanfolyam akár 6 napos tantermi tanfolyamon, vagy távolról is eljuttatható egy hét alatt, ha az előnyben részesít Tudunk dolgozni veled, hogy a tanfolyamot a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek .
21 hours
Overview
Participants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
14 hours
Overview
Célkitűzés:

A vonzó prezentáció készítésének képességének javítása a Powerpoint és más eszközök segítségével

Címzettek:

Értékesítési képviselők, tanácsadók, kutatási és oktatási személyzet, vezetők, tanárok, vállalati alkalmazottak, kkv-k és állami intézmények, amelyek számára a kihívás az, hogy álljanak egy emberek csoportja előtt, mondjuk nekik, érdeklődést keltsenek.
7 hours
Overview
A kurzus az értékesítési csoportokra vonatkozik A PowerPoint funkciói közé tartozik, amelyek segítenek az értékesítési folyamatban, pl hogyan lehet hatékonyan megjeleníteni az adatokat, miként kell nem túlcsúsztatni a diákat, és mit kell összpontosítania egy értékesítési csomagban .
7 hours
Overview
Ez a tanfolyam azoknak szól, akik hatékonyabban szeretnének dolgozni a PowerPoint diák készítésekor, és megtanulják a bemutatásuk alapjait.
7 hours
Overview
A kurzus célja, hogy a gyakorlati gyakorlatok gyakorlati gyakorlattal támogassák a gyakornokok PowerPoint készségeit. Mindenkinek tervezték, többnyire bemutató tervezőknek, de konferencia-előadóknak és csapatvezetőknek is.
14 hours
Overview
Microsoft Access is a pseudo-relational database engine from Microsoft.
28 hours
Overview
Please answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
21 hours
Overview
The course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
14 hours
Overview
Training for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
21 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan készítsenek esztétikus professzionális dokumentumokat a Microsoft Word . A kurzus résztvevői képesek lesznek hatékony számítások átlátható módon történő elvégzésére, eredményeik megszervezésére és bemutatására, többféle mechanizmust használva a táblázatkezelők Excel történő létrehozásának megkönnyítésére és felgyorsítására.
14 hours
Overview
Course is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
14 hours
Overview
The course is designed for persons with pre-information databases using SQL queries or queries.
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan lehet automatizálni a munkát összetett dokumentumok létrehozásához, az adatbázisból származó adatok lekéréséhez és űrlapok elkészítéséhez.
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan hozhatnak létre tiszta, professzionális dokumentumokat (beleértve a hivatalos levelezést - hivatalos és hivatalos), valamint teljes mértékben kihasználják az alapvető mechanizmusokat, amelyek lehetővé teszik az átlátható információáramlást mind a rövidebb, mind a hosszabb dokumentumokban .
Weekend MS Office courses, Evening Microsoft Office training, Microsoft Office boot camp, MS Office instructor-led, Weekend MS Office training, Evening MS Office courses, MS Office coaching, Microsoft Office instructor, MS Office trainer, Microsoft Office training courses, MS Office classes, Microsoft Office on-site, Microsoft Office private courses, Microsoft Office one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!