Word Kurzusok

Word Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő Word tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal mutatják be a Word alapjait és fejlett funkcióit. A Word-képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan hozhatnak létre tiszta, professzionális dokumentumokat (beleértve a hivatalos levelezést - hivatalos és hivatalos), valamint teljes mértékben kihasználják az alapvető mechanizmusokat, amelyek lehetővé teszik az átlátható információáramlást mind a rövidebb, mind a hosszabb dokumentumokban .
14 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan lehet automatizálni a munkát összetett dokumentumok létrehozásához, az adatbázisból származó adatok lekéréséhez és űrlapok elkészítéséhez.
21 hours
Overview
A kurzus résztvevői megtanulják, hogyan készítsenek esztétikus professzionális dokumentumokat a Microsoft Word . A kurzus résztvevői képesek lesznek hatékony számítások átlátható módon történő elvégzésére, eredményeik megszervezésére és bemutatására, többféle mechanizmust használva a táblázatkezelők Excel történő létrehozásának megkönnyítésére és felgyorsítására.
Weekend Microsoft Word courses, Evening Microsoft Word training, Microsoft Word boot camp, Word instructor-led, Weekend MS Word training, Evening MS Word courses, Word coaching, Word instructor, MS Word trainer, MS Word training courses, Microsoft Word classes, Microsoft Word on-site, Microsoft Word private courses, MS Word one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!