Metabase Kurzusok

Metabase Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Metabase képzési kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Metabase-t használni adatok gyűjtésére, lekérdezésére és megjelenítésére üzleti intelligencia elemzés és jelentéskészítés céljából. A metabázis képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Metabase Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Metabase egy nyílt forráskódú üzleti intelligencia (BI) eszköz. Egyszerű és felhasználóbarát felületet biztosít az adatok vizualizációinak és dashboardok létrehozásához és konfigurálásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adatok elemzői és adattudósok, akik szeretnék használni Metabase gyűjteni, kérdezni, és vizualizálni az adatokat az üzleti intelligencia elemzése és jelentése. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és telepítse Metabase az adatok vizualizációinak és dashboardok létrehozásának megkezdéséhez. Ismerje meg, hogyan kell kérdezni, aggregálni és vizualizálni az adatokat Metabase. Használja a funkciókat és az eszközöket Metabase írni SQL lekérdezések. Építsen analitikai diagramokat és dashboards, hogy üzleti betekintést. Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat és tippeket a használatról Metabase és a közös problémák megoldásáról.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Metabase courses, Weekend Metabase courses, Evening Metabase training, Metabase boot camp, Metabase instructor-led, Weekend Metabase training, Evening Metabase courses, Metabase coaching, Metabase instructor, Metabase trainer, Metabase training courses, Metabase classes, Metabase on-site, Metabase private courses, Metabase one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions