Management Accounting Kurzusok

Management Accounting Kurzusok

Helyi oktatott élő vezetői számviteli tréningek Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A GnuCash egy nyílt forráskódú, kettős könyvviteli számviteli alkalmazás Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a GnuCash-ot az üzleti számvitel kezelésére és a projektek és feladatok finanszírozására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Pénzügyi és számviteli feladatok kezelése, beleértve a számlázást, a számlázást, a kifizetéseket, az áfát, a jelentéstétel stb A bankszámlák, készletek, bevételek és ráfordítások nyomon követése Számos fiókok nyomon követése egy többfunkciós üzletben Használja a GnuCash-ot multicurrency üzleti fiókok kezelésére Közönség könyvelők könyvelők Üzlettulajdonosok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Miért kell részt venni?

Élünk és dolgozunk egy egyre inkább globális piacon, amely minden olyan alkalomra kínál lehetőséget, amire szükségünk van. Ezekkel a lehetőségekkel azonban egyre nagyobb a verseny, és a bonyolultságok többsége a helyén marad. A vállalkozás sikerének és növekedésének szempontjából kulcsfontosságú, hogy megtalálja a legmegfelelőbb és versenyképesebb árat az Ön termékéhez vagy szolgáltatásaihoz. A képzés során nyert ismeretek, technikák és stratégiák lehetővé teszik, hogy növelje vállalkozásának jövedelmezőségét és hatékonyságát.

Az elmélet átalakítása a gyakorlatba:

Ennek az 1 napos képzésnek az a célja, hogy egyszerűsítse és ismertesse az árképzés sikeres stratégiáit. Magabiztosabb és pozitívabb eseményt hagy a vállalkozás folytatására és bővítésére. A stratégiákat és a legjobb gyakorlat példáit biztosítjuk, hogy javítsuk és bővítsük ismereteinket az árazásról, és hogy megvalósítsuk terveit és célkitűzéseit.

Ki kellene részt vennie?

Ez a kurzus az értékesítési vezetők, marketing menedzserek, termékmenedzserek, számlavezetők, árképző elemzők és ügyvezetők számára készült. Ez a tanfolyam létfontosságú az olyan új vezetők számára is, akik újak vagy csak korlátozott tapasztalattal rendelkeznek a témában.
Weekend Management Accounting courses, Evening Management Accounting training, Management Accounting boot camp, Management Accounting instructor-led, Weekend Management Accounting training, Evening Management Accounting courses, Management Accounting coaching, Management Accounting instructor, Management Accounting trainer, Management Accounting training courses, Management Accounting classes, Management Accounting on-site, Management Accounting private courses, Management Accounting one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!