Leonardo AI Kurzusok

Leonardo AI Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Leonardo AI képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Leonardo AI segítségével komplex vizuális tartalmat és valósághű beszélő portrékat készíteni. A Leonardo AI képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Leonardo AI Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Leonardo AI egy hatékony, mesterséges intelligencia által vezérelt szöveg-képgenerátor. Különféle területeken hasznos lehet, beleértve a művészetet, a tervezést, a reklámozást és a szórakoztatást.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a digitális művészeknek és az AI-rajongóknak szól, akik a Leonardo AI segítségével összetett vizuális tartalmat és valósághű beszélő portrékat szeretnének létrehozni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Lenyűgöző képeket készíthet a Leonardo AI segítségével. Tanítson adatkészleteket saját modelljeihez, és kísérletezzen a meglévő finomhangolt modellekkel a Leonardo AI-on. Képből kép létrehozása és összetett prompt generálása. Használja az AI vásznat a képek kombinálásához és háttér hozzáadásához a Leonardo AI-on. Készítsen beszélő portrékat a D-ID segítségével.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Leonardo AI courses, Weekend Leonardo AI courses, Evening Leonardo AI training, Leonardo AI boot camp, Leonardo AI instructor-led, Weekend Leonardo AI training, Evening Leonardo AI courses, Leonardo AI coaching, Leonardo AI instructor, Leonardo AI trainer, Leonardo AI training courses, Leonardo AI classes, Leonardo AI on-site, Leonardo AI private courses, Leonardo AI one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions