Graphic Design Kurzusok

Graphic Design Kurzusok

Helyi, oktatott élő Grafikus Design tanfolyamok interaktív handson gyakorlattal mutatják be a grafikai tervezés alapjait és fejlett témáit A grafikai tervezés a "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
What you will learn during the training:

- principles of creating computer graphics and desktop publishing
- ways of defining and working with color
- differences between vector and bitmap graphics
- ways to customize color photos and graphics
- principles of retouching and creating photomontages
- create your own illustrations and graphics
- entrusted to adapt to the needs of graphic material composition and printing
- how to do logo and logos
- create interesting charts and tables
- create business cards and letterhead
- creating labels, diplomas, invitations
- preparation of leaflets
- how to format text
- use of spot colors
- principles of preparing to print
- digital printing, offset printing, screen printing

Sample topics of classes:

- my poster
- portrait
- expanse
- my catalog
- my face
- billboard
- my logo
14 hours
Overview
A résztvevő a képzés során megtanulja: használjon vektoros grafikus programot egyszerű objektumokat hozhat létre fejlett görbéket hozva létre logót hozhat létre papírra vagy fényképre létrehozott nyomelemek szórólapok átvétele reklám plakátok nyissa meg és módosítsa a dokumentumokat és a PDF vektort, EPS .
7 hours
Overview
A Scalable Vector Graphics (SVG) egy XML alapú grafikus formátum, amelyet 2D vektoros képek készítéséhez használnak Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják az SVG alapjait, miközben átmegyek az első SVG projektük létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a vektoros grafika és az SVG alapjait Ismerje meg, hogyan lehet létrehozni, módosítani, használni és optimalizálni az SVG-t Ismerje meg, hogyan kell használni az SVG-t a HTML és a CSS segítségével Tanulja meg, hogyan kell elvégezni az alapvető animációkat az SVG segítségével Hozzon létre saját SVG animációt Közönség Fejlesztők és programozók Grafikusok HTML és CSS fejlesztők, akik érdeklődnek többet az SVG-ről A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a kurzus gyakorlati gyakorlattal mutatja be az Inkscape fundamentumait és alkalmazási lehetőségeit.
21 hours
Overview
Ez a kurzus magyarázatot ad arra, hogyan használhatja az InDesign dokumentumokat a welldesign, professzionális megjelenésű dokumentumok készítéséhez, beleértve a Bekezdés és a karakterstílusokat, az elrendezést és a testreszabott szövegeket és grafikákat A fokozatosan fejlett InDesign technikákat lefedik a dokumentumok megjelenésének és funkcionalitásának növelése érdekében .
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik szeretnének megtudni, hogyan kell szerkeszteni a képeket a gimpshop segítségével.
7 hours
Overview
Ez az 1 napos műhely végigvezeti Önt a webes képek manipulálásával és a GIMP nyílt forrású alkalmazással történő nyomtatással.
35 hours
Overview
Mit fog tanulni a képzés során:

- a számítógépes grafika és az asztali publikáció létrehozásának elvei
- a szín meghatározására és színezésére szolgáló módszerek
- különbségek a vektor és a bittérképes grafika között
- a színes fotók és grafikák testreszabásának módjai
- a retusálás elve és a fotomontagok készítése
- készítsen saját illusztrációkat és grafikákat
- a grafikai anyagok összetételének és nyomtatásának igényeihez igazítva
- a logó és a logók
- érdekes grafikonokat és táblákat hozhat létre
- névjegykártyákat és levélpapírt készíthet
- címkék, oklevelek, meghívók létrehozása
- előkészítése szórólapok, bannerek nyomtatás előkészítése és óriásplakát
- hogyan kell formázni a szöveget
- stíluslapok és formázási stílusok létrehozása
- további színek használata
- a közzététel kinyomtatásának elvei
- digitális nyomtatás, ofszetnyomtatás, oldószer
7 hours
Overview
A D3js (vagy a D3 a DataDriven dokumentumokhoz) olyan JavaScript könyvtár, amely SVG, HTML5 és CSS használatával dinamikus, interaktív adatok vizuális megjelenítése a webböngészőkben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzon létre webes vizuális megjelenéseket, amelyek több eszközön futnak megfelelően A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A D3 segítségével interaktív grafikákat, információs műszerfalakat, infografikákat és térképeket hozhat létre Szabályozza a HTML-t a jQuerylike beállításokkal A DOM átalakítása az elemek kiválasztásával és az adatokhoz való csatlakozással Az SVG exportálása nyomtatott kiadványokban való használatra Közönség Fejlesztők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A kurzus ismereteket nyújt az Adobe Premiere Pro munkájáról, a telepítés alaptechnológiáiról, a projektek fejlesztéséről az elejétől a végéig, valamint az eszközök hatékony használatáról .
7 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják használni az Adobe Photoshop fotójavító funkcióit, miközben számos kéziratos gyakorlatot végeznek a mintafelvételek készítésének minőségének javítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Alkalmazza a Photoshop fotójavító funkcióit a fénykép minőségének megváltoztatásához Állítsa be az élességet és a homályosságot, hogy kihozza a fénykép legfontosabb jellemzőit Módosítsa a színezést és az arckifejezést a fényképeknél Készítsen fényképeket nyomtatásra vagy fejlesztésre Közönség Fényképezés kezdők és rajongók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Felhívjuk Önt, hogy vegyen részt az Adobe Photoshop Adobe Photoshop alkalmazásával történő képfeldolgozásra A tanfolyam célja azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell "harcolni" a színekkel, hogyan kell "elmenteni" a képet, hogy előkészítsék őket a műsorra, hogyan kell szerkeszteni, retusálni, kollázni, hogyan kell használni a RAW formátumot Meg fogjuk mutatni, hogyan lehet finomítani a felvételeket, hogy azok a legjobbakból rajzoljanak Megbeszéljük a munkaeszközök összes fotószerkesztőjét Lehetőséged lesz arra, hogy új ismereteket szerezz, bemutatva több tucat példát, és megőrizze azt a tanár gondozása alatt végzett gyakorlatok formájában Ezenkívül elérheti az elkészített anyagokat is Használja ki a szakértők tapasztalatait, hogy időt takarítson meg, elkerülve a véletlenszerű sétát .
14 hours
Overview
A résztvevő képes lesz arra, hogy az Adobe InDesign programot felhasználja mindenféle reklámanyag előállításához: könyvek szórólapok poszterek transzparens .
28 hours
Overview
The course discusses Dreamweaver tool. He explains the issues involved in creating pages, using templates, convenient creation of tables, layers, inserting graphics, creating an aesthetic menu up to a comfortable place on the server side.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik szöveget, grafikát alkotnak, és szeretnék bővíteni azt a képességet, hogy prezentációkat, könyveket, brosúrákat és egyéb interaktív elemeket hozzanak létre különböző típusú eszközökön: számítógépeken, laptopokon, táblagépeken, okostelefonokon és mobiltelefonokon .
14 hours
Overview
For those who want to start with new software as well as who already know other software for raster graphics and want to quickly start working with new software.
14 hours
Overview
For those who want to start with new software as well as who already know other software for vector graphics and want to quickly start working with new software.
14 hours
Overview
The training provides practical knowledge on how to create an interactive eLearning platform. In addition to learning the basic concepts, students will also learn best practices for creating and publishing Captive projects . During the training you will learn:

- Recording demonstration
- Edit demonstration
- Working with objects in the Timeline
- Working with images
- Publish your projects
- Adding audio
- Recording a Simulation
- Adding animation
- Add a slideshow
- Transferring Results to a Learning Management System
- Project Update
- Create Standalone Viewer with MenuBuilder
28 hours
Overview
A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára az Adobe Technical Communication Suite alapjainak és alkalmazásainak elsajátítását .
14 hours
Overview
Az Adobe Acrobat Reader legtöbbünk számára olyan program, amely PDF fájlokat játszik le.

De ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy PDF dokumentumokat nyújtsunk be igényeinknek megfelelően, és más népszerű programokban, például a Microsoft Office, Word, Excel, Power Point formátumú dokumentumokat cseréljenek.

Képzés A PDF-dokumentumok létrehozása azoknak szól, akik szeretnék megtudni a PDF-dokumentumok összetételének titkait

Magatartásformája

- A gyakorlatot előadó tanár előzi meg.
- A résztvevők önálló számítógépeket használnak.
14 hours
Overview
14 hours
Overview
14 hours
Overview
The participant will learn during the training:

- Smooth operation of the program
- Issues and printing technology
- Adjustments and photo retouching
- Adjust colors
- Red-eye removal
- Adjust the brightness and contrast
- Adjust the size
- Improve sharpness
- Compose multiple photos into a single image
- Improve the quality of old, damaged photographs
- Create a sepia effect
- Cutting objects from the background
- Construction of the image, color models, the basic concepts and formats
- work with layers and masks
- Tool selection and tool path vector
- Styles and Effects
- Work with the text
- Adjust color photos and graphics
- Correction layer
- Automation
- History of the document
- Retouching and montages
- Save your work
21 hours
Overview
Participants will become familiar with the basics of vector and will be able to independently perform various elements of animation, banners, buttons.
28 hours
Overview
Mit fog tanulni a képzés során:

- a számítógépes grafika létrehozásának elvei
- a fényképek színének beállítása
- a retusálás elve és a fotomontagok készítése
- logók, táblázatok, táblázatok és illusztrációk készítésének módja
- névjegykártya, egyszerű hirdetések, hirdetőtáblák és szórólapok készítése
- a grafikai előkészítés alapjai a nyomtatáshoz és az internetes alkalmazásokhoz

Az osztályok minta témái:

- a poszterem
- portré
- tér
- a katalógusom
- az arcom
- hirdetőtábla
- a logóm
Weekend Graphic Design courses, Evening Graphic Design training, Graphic Design boot camp, Graphic Design instructor-led, Weekend Graphic Design training, Evening Graphic Design courses, Graphic Design coaching, Graphic Design instructor, Graphic Design trainer, Graphic Design training courses, Graphic Design classes, Graphic Design on-site, Graphic Design private courses, Graphic Design one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!