Graphic Design Kurzusok

Graphic Design Kurzusok

Helyi, oktatott élő Grafikus Design tanfolyamok interaktív handson gyakorlattal mutatják be a grafikai tervezés alapjait és fejlett témáit A grafikai tervezés a "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
gimpfunGimp Fundamentals7 óraEz az 1 napos műhely végigvezeti Önt a webes képek manipulálásával és a GIMP nyílt forrású alkalmazással történő nyomtatással.
aprepAdobe Premiere Pro14 óraA kurzus ismereteket nyújt az Adobe Premiere Pro munkájáról, a telepítés alaptechnológiáiról, a projektek fejlesztéséről az elejétől a végéig, valamint az eszközök hatékony használatáról .
afpAffinty Photo14 óraFor those who want to start with new software as well as who already know other software for raster graphics and want to quickly start working with new software.
appe2Adobe Photoshop - Photo Enhancement Workshop7 óraEbben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják használni az Adobe Photoshop fotójavító funkcióit, miközben számos kéziratos gyakorlatot végeznek a mintafelvételek készítésének minőségének javítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Alkalmazza a Photoshop fotójavító funkcióit a fénykép minőségének megváltoztatásához Állítsa be az élességet és a homályosságot, hogy kihozza a fénykép legfontosabb jellemzőit Módosítsa a színezést és az arckifejezést a fényképeknél Készítsen fényképeket nyomtatásra vagy fejlesztésre Közönség Fényképezés kezdők és rajongók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
svgSVG Fundamentals7 óraA Scalable Vector Graphics (SVG) egy XML alapú grafikus formátum, amelyet 2D vektoros képek készítéséhez használnak Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják az SVG alapjait, miközben átmegyek az első SVG projektük létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a vektoros grafika és az SVG alapjait Ismerje meg, hogyan lehet létrehozni, módosítani, használni és optimalizálni az SVG-t Ismerje meg, hogyan kell használni az SVG-t a HTML és a CSS segítségével Tanulja meg, hogyan kell elvégezni az alapvető animációkat az SVG segítségével Hozzon létre saját SVG animációt Közönség Fejlesztők és programozók Grafikusok HTML és CSS fejlesztők, akik érdeklődnek többet az SVG-ről A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
d3jsD3.js for Data Visualization7 óraA D3js (vagy a D3 a DataDriven dokumentumokhoz) olyan JavaScript könyvtár, amely SVG, HTML5 és CSS használatával dinamikus, interaktív adatok vizuális megjelenítése a webböngészőkben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzon létre webes vizuális megjelenéseket, amelyek több eszközön futnak megfelelően A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A D3 segítségével interaktív grafikákat, információs műszerfalakat, infografikákat és térképeket hozhat létre Szabályozza a HTML-t a jQuerylike beállításokkal A DOM átalakítása az elemek kiválasztásával és az adatokhoz való csatlakozással Az SVG exportálása nyomtatott kiadványokban való használatra Közönség Fejlesztők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
indesigncs6Adobe InDesign CS621 óraEz a kurzus magyarázatot ad arra, hogyan használhatja az InDesign dokumentumokat a welldesign, professzionális megjelenésű dokumentumok készítéséhez, beleértve a Bekezdés és a karakterstílusokat, az elrendezést és a testreszabott szövegeket és grafikákat A fokozatosan fejlett InDesign technikákat lefedik a dokumentumok megjelenésének és funkcionalitásának növelése érdekében .
AdobeTCSAdobe Technical Communication Suite28 óraA kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevők számára az Adobe Technical Communication Suite alapjainak és alkalmazásainak elsajátítását .
appeAdobe Photoshop - photo edition21 óraFelhívjuk Önt, hogy vegyen részt az Adobe Photoshop Adobe Photoshop alkalmazásával történő képfeldolgozásra A tanfolyam célja azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell "harcolni" a színekkel, hogyan kell "elmenteni" a képet, hogy előkészítsék őket a műsorra, hogyan kell szerkeszteni, retusálni, kollázni, hogyan kell használni a RAW formátumot Meg fogjuk mutatni, hogyan lehet finomítani a felvételeket, hogy azok a legjobbakból rajzoljanak Megbeszéljük a munkaeszközök összes fotószerkesztőjét Lehetőséged lesz arra, hogy új ismereteket szerezz, bemutatva több tucat példát, és megőrizze azt a tanár gondozása alatt végzett gyakorlatok formájában Ezenkívül elérheti az elkészített anyagokat is Használja ki a szakértők tapasztalatait, hogy időt takarítson meg, elkerülve a véletlenszerű sétát .
gimpintroIntroduction to Gimp14 óraEz a kurzus olyan emberek számára készült, akik szeretnének megtudni, hogyan kell szerkeszteni a képeket a gimpshop segítségével.
aiadvipAdobe InDesign Advanced With Interactive Publications14 óraEz a kurzus olyan emberek számára készült, akik szöveget, grafikát alkotnak, és szeretnék bővíteni azt a képességet, hogy prezentációkat, könyveket, brosúrákat és egyéb interaktív elemeket hozzanak létre különböző típusú eszközökön: számítógépeken, laptopokon, táblagépeken, okostelefonokon és mobiltelefonokon .
aidsgAdobe InDesign14 óraA résztvevő képes lesz arra, hogy az Adobe InDesign programot felhasználja mindenféle reklámanyag előállításához: könyvek szórólapok poszterek transzparens .
ailustAdobe Illustrator14 óraA résztvevő a képzés során megtanulja: használjon vektoros grafikus programot egyszerű objektumokat hozhat létre fejlett görbéket hozva létre logót hozhat létre papírra vagy fényképre létrehozott nyomelemek szórólapok átvétele reklám plakátok nyissa meg és módosítsa a dokumentumokat és a PDF vektort, EPS .
aapdfcAdobe Acrobat - PDF Creating14 óraAz Adobe Acrobat Reader legtöbbünk számára olyan program, amely PDF fájlokat játszik le.

De ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy PDF dokumentumokat nyújtsunk be igényeinknek megfelelően, és más népszerű programokban, például a Microsoft Office, Word, Excel, Power Point formátumú dokumentumokat cseréljenek.

Képzés A PDF-dokumentumok létrehozása azoknak szól, akik szeretnék megtudni a PDF-dokumentumok összetételének titkait

Magatartásformája

- A gyakorlatot előadó tanár előzi meg.
- A résztvevők önálló számítógépeket használnak.
dtpDTP (InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat)35 óraMit fog tanulni a képzés során:

- a számítógépes grafika és az asztali publikáció létrehozásának elvei
- a szín meghatározására és színezésére szolgáló módszerek
- különbségek a vektor és a bittérképes grafika között
- a színes fotók és grafikák testreszabásának módjai
- a retusálás elve és a fotomontagok készítése
- készítsen saját illusztrációkat és grafikákat
- a grafikai anyagok összetételének és nyomtatásának igényeihez igazítva
- a logó és a logók
- érdekes grafikonokat és táblákat hozhat létre
- névjegykártyákat és levélpapírt készíthet
- címkék, oklevelek, meghívók létrehozása
- előkészítése szórólapok, bannerek nyomtatás előkészítése és óriásplakát
- hogyan kell formázni a szöveget
- stíluslapok és formázási stílusok létrehozása
- további színek használata
- a közzététel kinyomtatásának elvei
- digitális nyomtatás, ofszetnyomtatás, oldószer
inkscapeInkscape14 óraEz a kurzus gyakorlati gyakorlattal mutatja be az Inkscape fundamentumait és alkalmazási lehetőségeit.
tgapaiTechniki graficzne (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator)28 óraMit fog tanulni a képzés során:

- a számítógépes grafika létrehozásának elvei
- a fényképek színének beállítása
- a retusálás elve és a fotomontagok készítése
- logók, táblázatok, táblázatok és illusztrációk készítésének módja
- névjegykártya, egyszerű hirdetések, hirdetőtáblák és szórólapok készítése
- a grafikai előkészítés alapjai a nyomtatáshoz és az internetes alkalmazásokhoz

Az osztályok minta témái:

- a poszterem
- portré
- tér
- a katalógusom
- az arcom
- hirdetőtábla
- a logóm
afdAffinty Designer14 óraFor those who want to start with new software as well as who already know other software for vector graphics and want to quickly start working with new software.

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Adobe Illustrator - Szeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-07 09:303000EUR / 3600EUR
Adobe Illustrator - Pécs, belvárossze, 2019-01-23 09:303000EUR / 3600EUR
Adobe Illustrator - Kecskemétsze, 2019-01-23 09:303000EUR / 3600EUR
Adobe Illustrator - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-28 09:303000EUR / 3600EUR
Adobe Illustrator - Debrecensze, 2019-01-30 09:303000EUR / 3600EUR
Weekend Graphic Design courses, Evening Graphic Design training, Graphic Design boot camp, Graphic Design instructor-led, Weekend Graphic Design training, Evening Graphic Design courses, Graphic Design coaching, Graphic Design instructor, Graphic Design trainer, Graphic Design training courses, Graphic Design classes, Graphic Design on-site, Graphic Design private courses, Graphic Design one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!