DMN Kurzusok

DMN Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő DMN (döntésmodell és jelölés) képzések interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a DMN (döntési modell és jelölés) alapjait és fejlett koncepcióit. A DMN (döntésmodell és jelölés) képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". A helyszínen élő helyszíni tréning a helyszínen végezhető el az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központokban Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztali munka segítségével végezzük. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
BPM N ( Business Process Model és jelölés), valamint DMN (döntési modell és jelölés) két
Object Management Group ( OMG ) szabványok a folyamatok modellezésére és a döntéshozatalra. Ez a képzés bevezetést nyújt ezekhez a szabványokhoz és azok alkalmazásának módjához.
28 hours
Overview
Business Process Model és jelölés ( BPM N), a döntési modell és jelölés ( DMN ) és Case Management Modell és jelölés ( CMMN ) három Object Management Group ( OMG ) szabványok folyamatok, döntések, valamint a modellezés. Ez a kurzus bevezetést nyújt mindegyikükhöz, és tájékoztatja arról, hogy mikor használhatjuk melyiket.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell megtervezni és végrehajtani a szabályokat az OMG DMN (döntési modell és jelölés) szabvány szerint.
Weekend DMN (Decision Model and Notation) courses, Evening DMN training, DMN boot camp, Decision Model and Notation instructor-led, Weekend DMN (Decision Model and Notation) training, Evening Decision Model and Notation courses, Decision Model and Notation coaching, Decision Model and Notation (DMN) instructor, DMN (Decision Model and Notation) trainer, DMN training courses, DMN (Decision Model and Notation) classes, DMN on-site, DMN private courses, Decision Model and Notation (DMN) one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!