Data Warehouse Kurzusok

Data Warehouse Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő adattárház-képzési tanfolyamok beszélgetésen és gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be az adattárház megértését, tervezését és beállítását. Az Adattárház képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Data Warehouse néven Enterprise Data Warehouse (EDW) vagy Data Warehousing néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Data Warehouse (DWH) Subcategories

DWH (Data Warehouse) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Apache Kylin egy szélsőséges, elosztott elemzési motor a nagy adatokhoz. Ebben az oktató által vezetett élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Apache Kylin egy valós idejű adattároló létrehozását. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Valós idejű streaming adatok fogyasztása a Kylin használatával Használja Apache Kylin's erőteljes funkciók, gazdag SQL interfész, spark fedés és másodlagos lekérdezés lassúság
Megjegyzések
  A Kylin legújabb verzióját használjuk (a jelen írás alapján, Apache Kylin v2.0)
közönség
  Big Data mérnökök Big Data Az elemzők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
14 hours
A kurzus a Data Scientist készségkészlet része (Domain: Data and Technology).
21 hours
Apache Druid egy nyílt forrású, oszlop-orientált, elosztott adattároló, Java írva. Úgy tervezték, hogy hatalmas mennyiségű eseményadatot gyorsan elnyeljen, és az alacsony késleltetésű OLAP-lekérdezéseket végre tudja hajtani ezekre az adatokra. A Druidot általában üzleti intelligencia alkalmazásokban használják nagy mennyiségű valós idejű és történelmi adat elemzésére. Kiválóan alkalmas gyors, interaktív, analitikus műszerfalak táplálására a végfelhasználók számára. A Druidot olyan cégek használják, mint az Alibaba, az Airbnb, a Cisco , az eBay, a Netflix, a Paypal és a Yahoo. Ebben az oktató által irányított, élő kurzusban felfedezzük az adattárház-megoldások néhány korlátozását, és megvitatjuk, hogy a Druid hogyan egészítheti ki ezeket a technológiákat, hogy rugalmas és méretezhető adatfolyam-elemzési köteget képezzen. Számos példán keresztül járunk, és lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek a Druid-alapú megoldások laboratóriumi környezetben történő megvalósítására és tesztelésére.
  A tantárgy formátuma
  • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés felmérésére
  28 hours
  A Mem SQL egy memóriában elosztott, elosztott SQL adatbázis-kezelő rendszer felhők és helyszíni szolgáltatások számára. Ez egy valós idejű adattárház, amely azonnal betekintést nyújt az élő és a történeti adatokból. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Mem SQL fejlesztés és adminisztráció alapvető elemeit. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Ismerje meg a Mem SQL kulcsfogalmait és jellemzőit
  • Telepítse, tervezze, karbantartsa és működtesse a Mem SQL
  • Optimalizálja a sémákat a Mem SQL
  • Javítsa a lekérdezéseket a Mem SQL
  • Benchmark teljesítmény a Mem SQL
  • A Mem SQL használatával valós idejű adatalapú alkalmazásokat készíthet
  Közönség
  • Fejlesztők
  • A rendszergazdák
  • Működési mérnökök
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  Az Amazon Redshift egy petabytescale cloudbased adatraktár szolgáltatás az AWS-ben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Amazon Redshift alapjait A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja az Amazon Redshift programot Adatok betöltése, konfigurálása, telepítése, lekérdezése és megjelenítése az Amazon Redshift segítségével Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
  21 hours
  Pivotal Greenplum egy masszív párhuzamos feldolgozás (MPP) Data Warehouse platform alapján PostgreSQL. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik többszögű Greenplum adatbázist szeretnének létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A Pivotal Greenplum telepítése és konfigurálása. Modellezési adatok a jelenlegi igényeknek és a jövőbeli bővítési terveknek megfelelően. Különböző technikákat alkalmaznak az adatok több csomóponton át történő elosztására. Az adatbázis teljesítményének javítása a tuning révén. A Greenplum adatbázis monitorozása és megoldása.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  A Greenplum Database egy adatbázis szoftver az üzleti intelligencia és az adatok tárolására. A felhasználók futtathatják a Greenplum Database tömeges párhuzamos adatfeldolgozáshoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan adminisztrátorokra irányul, akik a Greenplum Database üzleti intelligenciára és az adatok tárolására irányuló megoldásokat szeretnék létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A feldolgozási igények kezelése a Greenplum használatával. Az ETL műveleteket az adatok feldolgozására végzi. A meglévő keresési feldolgozási infrastruktúrák felszerelése.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  28 hours
  Az adatvágás modellezés egy olyan adatbázis-modellezési technika, amely hosszú távú, több forrásból származó adatok tárolását biztosítja Az adatbolt a tények egy változatát tárolja, vagy "az összes adatot, egész idő alatt" A rugalmas, méretezhető, konzisztens és alkalmazkodó formatervezés a 3 normál forma (3NF) és a csillagséma legfontosabb szempontjait tartalmazza Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell egy Data Vaultot létrehozni A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Data Vault 20 mögötti architektúrát és tervezési koncepciókat, valamint a Big Data, a NoSQL és az AI együttműködését Adatbegyűjtési technikák használata az adatraktárban végzett adatok ellenőrzése, nyomon követése és ellenőrzése céljából Egységes és megismételhető ETL (Extract, Transform, Load) folyamat kifejlesztése Nagyon skálázható és megismételhető raktárak kiépítése és telepítése Közönség Adatmodellezők Adattárolási szakember Üzleti intelligencia szakemberek Adatmérnökök Adatbázis-adminisztrátorok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

  Last Updated:

  Online DWH (Data Warehouse) courses, Weekend Enterprise Data Warehouse courses, Evening Enterprise Data Warehouse training, EDW (Enterprise Data Warehouse) boot camp, Enterprise Data Warehouse (EDW) instructor-led, Weekend DW (Data Warehouse) training, Evening Data Warehouse (DWH) courses, EDW (Enterprise Data Warehouse) coaching, Enterprise Data Warehouse (EDW) instructor, EDW trainer, Data Warehouse (DW) training courses, DWH (Data Warehouse) classes, Enterprise Data Warehouse on-site, DW (Data Warehouse) private courses, Enterprise Data Warehouse one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions