Dask Kurzusok

Dask Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Dask képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Dask-ot a Python ökoszisztémával használni nagy adatkészletek felépítésére, méretezésére és elemzésére. A Dask képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Dask Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Dask rugalmas és nagy teljesítményű Python könyvtár a párhuzamos számítógépek számára. Ez nagyszabású és gyorsítja a nagy adatfeldolgozás más Python-alapú adattudományi könyvtárak, mint például Pandas, Numpy, és Scikit-Learn. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok és a szoftvermérnökök, akik szeretnék használni Dask a Python ökoszisztéma építeni, méretezni, és elemezni a nagy adatkészletek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a környezetet, hogy elkezdje építeni a nagy adatfeldolgozást Dask és Python. Fedezze fel a rendelkezésre álló funkciókat, könyvtárakat, eszközöket és API-kat Dask. Ismerje meg, hogyan Dask felgyorsítja a párhuzamos számításokat Python. Ismerje meg, hogyan kell mérni a Python ökoszisztémát (Numpy, SciPy és Pandas) használatával Dask. Optimalizálja a Dask környezetet a nagy adatkészletek kezelésében a magas teljesítmény fenntartása érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Dask courses, Weekend Dask courses, Evening Dask training, Dask boot camp, Dask instructor-led, Weekend Dask training, Evening Dask courses, Dask coaching, Dask instructor, Dask trainer, Dask training courses, Dask classes, Dask on-site, Dask private courses, Dask one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions