Apache Ignite Kurzusok

Apache Ignite Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Apache Ignite képzések interaktív gyakorlati gyakorlattal mutatják be a tartós és tiszta memóriatároló mögött álló elveket, valamint egy memóriás számítástechnikai projekt létrehozását. Az Apache Ignite képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Apache Ignite Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Apache Ignite egy memóriában működő számítógépes platform, amely az alkalmazás és az adatréteg között helyezkedik el a sebesség, a méret és a rendelkezésre állás javítása érdekében. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a tartós és tiszta memóriamegőrzés elveit, miközben a memóriamegőrzési projekt mintájának létrehozásán keresztül haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja az Ignite-t a memóriában, a lemezben való tartóssághoz, valamint a tisztán elosztott memóriában lévő adatbázishoz. Az állhatóság elérése az adatok szinkronizálása nélkül vissza egy relatív adatbázisba. Használja az Ignite-t SQL és elosztott csatlakozások elvégzésére. Javítsa a teljesítményt azáltal, hogy az adatokat közelebb helyezi a CPU-hoz, RAM-t használva tárolva. Az elterjedt adatok egy oszlopon keresztül kerülnek össze, hogy horizontális méretezhetőséget érjenek el. Integrálja az Ignite-t az RDBMS, NoSQL, Hadoop és a gépi tanulási processzorokkal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Ignite Courses

Online Ignite courses, Weekend Apache Ignite courses, Evening Apache Ignite training, Ignite boot camp, Ignite instructor-led, Weekend Ignite training, Evening Ignite courses, Apache Ignite coaching, Ignite instructor, Apache Ignite trainer, Ignite training courses, Apache Ignite classes, Apache Ignite on-site, Apache Ignite private courses, Apache Ignite one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions