Web Server Kurzusok

Web Server Kurzusok

Helyi oktatott élő webszerver képzések a Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Ez a kurzus a webes rendszergazdáknak, webmestereknek vagy bárki számára létrehozott webszerver beállítását vagy karbantartását Az Apache a legnépszerűbb webszerver az interneten Ez a nyílt forráskódú szoftver, és jól működik más nyílt forráskódú szoftverekkel, mint a Linux és a MySQL Ez a kurzus megmutatja, hogyan kell egy egyszerű Apache webszervert beállítani a Linux alatt, és hogyan lehet azt egy teljesen működőképes kereskedelmi webszerverre fejleszteni, amely képes kifinomult weboldalak támogatására .
21 hours
Overview
Ez a kurzus olyan rendszergazdák számára készült, akik képesek lehetnek a webszerverek konfigurálására és monitorozására Mindkettő a HTTP mögötti általános elméletre koncentrál, és a gyakorlati oldalon bemutatja a nagy teljesítményű webszervert, a Nginx-et .
21 hours
Overview
Megtanítja a résztvevőket az IIS 7 felügyeletének alapjairól és aNET platformon található alkalmazásokról A tanfolyam az előadások és handson gyakorlatok keveréke A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőséggel alkalmazzák az anyagot, amelyről megtanulják a valós világ problémáit .
21 hours
Overview
Megtanítja a résztvevőket az IIS 8 felügyeletének alapjairól és a .NET platformon található alkalmazásokról.
A tanfolyam az előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőséggel alkalmazzák az anyagot, amelyről megtanulják a valós problémákat.
7 hours
Overview
Az Enterprise Java fejlesztésnek nem kell nehézsúlyúnak és Antdriven-nek kell lennie Tanulja meg, hogy megkerülje az önálló webtartály beállításának és karbantartásának összetettségét Ehelyett megtanulják, hogyan ágyazhassák be a webszervert az alkalmazásokba a beágyazott Jetty segítségével "Ne telepítse alkalmazását a Jetty-be, telepítse a Jetty alkalmazást!" Az oktatott, élő képzésben szereplő témák közül néhány: Jetty létrehozása POJO-ként (régi, régi Java objektum) A Tomcat és a Jetty cseréje a tavaszi boot-integrációhoz Beágyazott Jetty automatikus telepítése a Maven segítségével Kérje ezt a tanfolyamot most! Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
lighttpd egy biztonságos, gyors, kompatibilis, és nagyon rugalmas, nyílt forráskódú web-szerver, amely optimalizált nagy teljesítményű környezetben. Ez birtokol egy igazi alacsony memória lábnyom képest más pókháló szolgál és fog vigyázni CPU-teher. -A haladó vonás-készlet (FastCGI, CGI, Auth, termelés-összenyomás, URL-rewriting és sok több) csinál lighttpd egy kitűnő válogatott részére magas-előadás pókháló pályázatokat.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam, mi fedezi a lényegét telepítése, konfigurálása, biztosítása, optimalizálása és kezelése a lighttpd szerver. A megbeszélések interaktívak, és a gyakorlati gyakorlatokat minden résztvevő végzi.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat.
7 hours
Overview
Undertow egy könnyű webszerver Java-ban Ezt a JBoss WilfFly belsőleg használja, és beágyazott webszerverként népszerű a JVM alapú alkalmazások számára Ebben a kurzusban a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy Undertow webszervert önálló és beágyazott webszerverként A tanfolyam végére a résztvevők megértik Undertow építészetét, tulajdonságait és képességeit, és képesek lesznek: Undertow kiszolgáló telepítése és kezelése önálló és beágyazott módban Az Undertow beágyazott API-k segítségével töltse be a Undertow alkalmazások kódját Integrálja az Undertow-t Wildfly alkalmazáskiszolgálóvá Állítsa be a Undertow-t beágyazott servlet tárolóként a tavaszi bootoláshoz Közönség Rendszergazdák Vállalati webes alkalmazások fejlesztői DevOps mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
A lakk a tartalomhajtású dinamikus webhelyek fordított proxyja A Squid-től eltérően, amely eredetileg ügyfélkiszolgáló gyorsítótár volt, vagy Apache és nginx, amelyek webszerverek, a lakkot HTTP-gyorsítónak tervezték A lakk kizárólag a HTTP-re koncentrálódik, ellentétben az FTP, SMTP és egyéb hálózati protokollokat támogató proxykiszolgálókkal A lakkot a Wikipedia, a New York Times, a Facebook és a Twitter használják többek között a highprofile weboldalakon Ebben a kurzusban a résztvevők megismerik a lakk tulajdonságait és a gyorsítótárazási megközelítést, miközben gyakorolnak egy lakkproxy beállítását és konfigurálását Linuxon A kurzus a kulcsfontosságú hálózatépítési elvekről szóló frissítéssel kezdődik, majd a beállítási és konfigurációs témákba kerül, és folyamatosan a komplex megvalósítások felé mozog A képzés befejeztével a résztvevők meg fogják érteni, hogy mikor és hol van értelme telepíteni a lakkot, és rendelkezni fog a szükséges gyakorlattal a saját lakk proxy megoldásainak telepítéséhez Közönség Hálózati technikusok Hálózati tervezők Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz kéziratos gyakorlat és végrehajtás, alkalmi kitalálás az előrehaladás mérésére .
Weekend Web Server courses, Evening Web Server training, Web Server boot camp, Web Server instructor-led, Weekend Web Server training, Evening Web Server courses, Web Server coaching, Web Server instructor, Web Server trainer, Web Server training courses, Web Server classes, Web Server on-site, Web Server private courses, Web Server one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!