Web Server Kurzusok

Web Server Kurzusok

Helyi oktatott élő webszerver képzések a Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Web Server Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Lighttpd biztonságos, gyors, kompatibilis és nagyon rugalmas, nyílt forrású webszerver, amelyet a nagy teljesítményű környezetre optimalizáltak. Más webszerverekhez viszonyítva nagyon alacsony memória-lábnyommal rendelkezik, és gondoskodik a cpu-load kezeléséről. Fejlett szolgáltatáskészlete (FastCGI, CGI, Auth, Output-Compression, URL-Rewriting és még sok más) a lighttpd kiváló választást kínál nagy teljesítményű webes alkalmazásokhoz. Ebben az oktató által vezetett élő tanfolyamban bemutatjuk a Lighttpd szerver telepítésének, konfigurálásának, biztosításának, optimalizálásának és kezelésének alapvető elemeit. A beszélgetések interaktívak, és a gyakorlati gyakorlatokat minden résztvevő végzi. A tantárgy formátuma
 • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat.
7 hours
A Varnish egy fordított proxy a tartalom-nehéz dinamikus webhelyek számára. A Squiddel, amely eredetileg egy ügyféloldali gyorsítótár volt, vagy az Apache és nginx-ekkel, amelyek webszerverek, ellentétben a Varnish-t HTTP gyorsítóként tervezték. A Lakk kizárólag a HTTP-re összpontosít, ellentétben más proxy szerverekkel, amelyek támogatják az FTP, SMTP és más hálózati protokollokat. A lakkot a Wiki pedia, a The New York Times, a Facebook és a Twitter használja a magas színvonalú webhelyek között. Ezen a tanfolyamon a résztvevők megismerik a Varnish tulajdonságait és gyorsítótárazási megközelítését, miközben gyakorolják a Varnish proxy telepítését és konfigurálását Linux . A tanfolyam a hálózatépítés legfontosabb alapelveinek frissítésével kezdődik, majd átvált a beállítási és konfigurációs témákra, és folyamatosan mozog a komplex megvalósítások felé. A képzés végére a résztvevők megértik, mikor és hol lenne értelme a Lakk telepítése, és megvan a szükséges gyakorlata a saját Lakk proxy megoldásainak telepítéséhez. Közönség
 • Hálózati technikusok
 • Hálózati tervezők
 • Rendszergazdák
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, nehéz gyakorlati gyakorlat és megvalósítás, alkalmi mérés a haladás mérésére
21 hours
Ez a kurzus olyan rendszergazdák számára készült, akik képesek lehetnek a webszerverek konfigurálására és monitorozására Mindkettő a HTTP mögötti általános elméletre koncentrál, és a gyakorlati oldalon bemutatja a nagy teljesítményű webszervert, a Nginx-et .
7 hours
Undertow egy könnyű webszerver Java-ban Ezt a JBoss WilfFly belsőleg használja, és beágyazott webszerverként népszerű a JVM alapú alkalmazások számára Ebben a kurzusban a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy Undertow webszervert önálló és beágyazott webszerverként A tanfolyam végére a résztvevők megértik Undertow építészetét, tulajdonságait és képességeit, és képesek lesznek: Undertow kiszolgáló telepítése és kezelése önálló és beágyazott módban Az Undertow beágyazott API-k segítségével töltse be a Undertow alkalmazások kódját Integrálja az Undertow-t Wildfly alkalmazáskiszolgálóvá Állítsa be a Undertow-t beágyazott servlet tárolóként a tavaszi bootoláshoz Közönség Rendszergazdák Vállalati webes alkalmazások fejlesztői DevOps mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Gunicorn (Green Unicorn) egy Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP szerver, amely előre kéréseket egy webszerver (Apache, NGINX, stb.) egy Python webes alkalmazás vagy keret a háttérben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik gyors, erőforrás-világos Gunicorn szervert szeretnének telepíteni az Python webes alkalmazások futtatására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Gunicorn-t. Ismerje meg az építési blokkokat egy Python webes alkalmazás telepítéséhez Elmagyarázza Gunicorn's szerepét és hogyan hasonlít Java's Servlet API. Integrálja Gunicorn különböző Python webes keretekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Tanítja a résztvevőknek az IIS 7 és az .NET platform alkalmazásainak alapjait. A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőségeket kínálnak arra, hogy az általuk megtanult anyagot valós problémákra alkalmazzák.
21 hours
Tanítja az IIS 8 és az .NET platformon történő adminisztráció alapjait.
A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek cselekedetekkel tanulnak, azonnali lehetőségekkel, hogy felhasználják az elsajátított anyagot a valós problémákra.
28 hours
Microsoft IIS (Internet Information Services) egy webes szerver weboldalak és egyéb tartalmak tárolására. A GUI (grafikus felhasználói felület) a weboldalak és a felhasználók kezelésére szolgál. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra irányul, akik Windows-alapú webszerveret szeretnének használni egy weboldal vagy webes alkalmazás tárolására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A telepítés Microsoft IIS Állítsa be Microsoft IIS futó webes alkalmazások, streaming média, Exchange, SharePoint, stb. Biztonságos webszerver's adatok és felhasználók.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország, participants will learn how to maximize the performance of Nginx as they set up, configure, monitor and troubleshoot Nginx for handling various forms of HTTP / TCP traffic. Topics covered include how to configure the most important parameters in Nginx, the OS and a virtual machine to gain maximum value out of Nginx.
7 hours
A Tengine egy webszerver, amely a Nginx HTTP szerveren alapul. Ez a kiválasztás a magas forgalomú weboldalak számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra összpontosít, akik egy Tengine-t webszerverként vagy fordított proxy-szerverként szeretnék létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Tengine-t a HTTP / TCP forgalom kezelésére. fut Nginx mint terhelési mérleg és fordított proxy. A webhely teljesítményének maximalizálása a Tengine, az OS és a virtuális gép optimalizálásával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Ez a kurzus létrehozott weboldal adminisztrátorok, webmesterek vagy bárki, aki szeretne létrehozni vagy fenntartani egy webszerver. Az Apache a legnépszerűbb webszerver az interneten. Ez egy nyílt forráskódú szoftver, és jól működik más nyílt forráskódú szoftverekkel, mint például Linux és MySQL. Ez a kurzus azt mutatja, hogyan kell létrehozni egy egyszerű Apache Web szerver alatt Linux és hogyan kell javítani, hogy egy teljesen funkcionális kereskedelmi web szerver képes támogatni kifinomult weboldalak.
7 hours
Az Enterprise Java fejlesztésének nem kell nehézsúlyúnak és Ant-vezéreltnek lennie. Megtanulja megkerülni az önálló webtartály beállításának és karbantartásának összetettségét. Ehelyett megtanulja, hogyan ágyazhatja be a webszervert az alkalmazásba a beágyazott Jetty . "Ne telepítse az alkalmazást a Jetty , telepítse a Jetty t az alkalmazásába!" Az oktatók által vezetett, élő képzés néhány témája a következő:
 • A Jetty azonnali létrehozása POJO-ként (Plain Old Java Object)
 • A Tomcat cseréje a Jetty a Spring Boot integrációhoz
 • A beágyazott Jetty automatikus telepítése a Maven
Kérje ezt a kurzust most! Közönség
 • Fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Socket.IO egy JavaScript könyvtár, amely lehetővé teszi a valós idejű kommunikáció a szerverek és a web kliensek között. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök, akik szeretnék használni Socket.IO létrehozni valós idejű webes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy valós idejű webes alkalmazást egy Express szerver és egy böngésző között. Az objektumok kétirányú módon történő elküldése és fogadása a web kliensek és a szerverek között. Hozzon létre csöveket egy böngészőhöz egy szerverről a streaming adatokhoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Web Server courses, Weekend Web Server courses, Evening Web Server training, Web Server boot camp, Web Server instructor-led, Weekend Web Server training, Evening Web Server courses, Web Server coaching, Web Server instructor, Web Server trainer, Web Server training courses, Web Server classes, Web Server on-site, Web Server private courses, Web Server one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions