Web Server Kurzusok

Web Server Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő webszerver-oktató tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a webszerver alapjait és haladó koncepcióit. A webszerver képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Web Server Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Gunicorn (Green Unicorn) egy Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP szerver, amely előre kéréseket egy webszerver (Apache, NGINX, stb.) egy Python webes alkalmazás vagy keret a háttérben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik gyors, erőforrás-világos Gunicorn szervert szeretnének telepíteni az Python webes alkalmazások futtatására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Gunicorn-t. Ismerje meg az építési blokkokat egy Python webes alkalmazás telepítéséhez Elmagyarázza Gunicorn's szerepét és hogyan hasonlít Java's Servlet API. Integrálja Gunicorn különböző Python webes keretekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ez a kurzus olyan rendszergazdák számára készült, akik képesek lehetnek a webszerverek konfigurálására és monitorozására Mindkettő a HTTP mögötti általános elméletre koncentrál, és a gyakorlati oldalon bemutatja a nagy teljesítményű webszervert, a Nginx-et .
14 hours
A Lighttpd biztonságos, gyors, kompatibilis és nagyon rugalmas, nyílt forrású webszerver, amelyet a nagy teljesítményű környezetre optimalizáltak. Más webszerverekhez viszonyítva nagyon alacsony memória-lábnyommal rendelkezik, és gondoskodik a cpu-load kezeléséről. Fejlett szolgáltatáskészlete (FastCGI, CGI, Auth, Output-Compression, URL-Rewriting és még sok más) a lighttpd kiváló választást kínál nagy teljesítményű webes alkalmazásokhoz. Ebben az oktató által vezetett élő tanfolyamban bemutatjuk a Lighttpd szerver telepítésének, konfigurálásának, biztosításának, optimalizálásának és kezelésének alapvető elemeit. A beszélgetések interaktívak, és a gyakorlati gyakorlatokat minden résztvevő végzi. A tantárgy formátuma
 • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat.
7 hours
Undertow egy könnyű webszerver Java-ban Ezt a JBoss WilfFly belsőleg használja, és beágyazott webszerverként népszerű a JVM alapú alkalmazások számára Ebben a kurzusban a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy Undertow webszervert önálló és beágyazott webszerverként A tanfolyam végére a résztvevők megértik Undertow építészetét, tulajdonságait és képességeit, és képesek lesznek: Undertow kiszolgáló telepítése és kezelése önálló és beágyazott módban Az Undertow beágyazott API-k segítségével töltse be a Undertow alkalmazások kódját Integrálja az Undertow-t Wildfly alkalmazáskiszolgálóvá Állítsa be a Undertow-t beágyazott servlet tárolóként a tavaszi bootoláshoz Közönség Rendszergazdák Vállalati webes alkalmazások fejlesztői DevOps mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A Varnish egy fordított proxy a tartalom-nehéz dinamikus webhelyek számára. A Squiddel, amely eredetileg egy ügyféloldali gyorsítótár volt, vagy az Apache és nginx-ekkel, amelyek webszerverek, ellentétben a Varnish-t HTTP gyorsítóként tervezték. A Lakk kizárólag a HTTP-re összpontosít, ellentétben más proxy szerverekkel, amelyek támogatják az FTP, SMTP és más hálózati protokollokat. A lakkot a Wiki pedia, a The New York Times, a Facebook és a Twitter használja a magas színvonalú webhelyek között. Ezen a tanfolyamon a résztvevők megismerik a Varnish tulajdonságait és gyorsítótárazási megközelítését, miközben gyakorolják a Varnish proxy telepítését és konfigurálását Linux . A tanfolyam a hálózatépítés legfontosabb alapelveinek frissítésével kezdődik, majd átvált a beállítási és konfigurációs témákra, és folyamatosan mozog a komplex megvalósítások felé. A képzés végére a résztvevők megértik, mikor és hol lenne értelme a Lakk telepítése, és megvan a szükséges gyakorlata a saját Lakk proxy megoldásainak telepítéséhez. Közönség
 • Hálózati technikusok
 • Hálózati tervezők
 • Rendszergazdák
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, nehéz gyakorlati gyakorlat és megvalósítás, alkalmi mérés a haladás mérésére
28 hours
Microsoft IIS (Internet Information Services) egy webes szerver weboldalak és egyéb tartalmak tárolására. A GUI (grafikus felhasználói felület) a weboldalak és a felhasználók kezelésére szolgál. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra irányul, akik Windows-alapú webszerveret szeretnének használni egy weboldal vagy webes alkalmazás tárolására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A telepítés Microsoft IIS Állítsa be Microsoft IIS futó webes alkalmazások, streaming média, Exchange, SharePoint, stb. Biztonságos webszerver's adatok és felhasználók.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Tanítja a résztvevőknek az IIS 7 és az .NET platform alkalmazásainak alapjait. A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőségeket kínálnak arra, hogy az általuk megtanult anyagot valós problémákra alkalmazzák.
21 hours
Tanítja az IIS 8 és az .NET platformon történő adminisztráció alapjait.
A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek cselekedetekkel tanulnak, azonnali lehetőségekkel, hogy felhasználják az elsajátított anyagot a valós problémákra.
28 hours
A HTTP webszerverek olyan szoftveralkalmazások, amelyek HTTP protokollon keresztül webtartalmat szállítanak az ügyfeleknek. Statikus és dinamikus tartalmakat tudnak kezelni, támogatnak különféle webes keretrendszereket és nyelveket, valamint különféle funkciókat és lehetőségeket biztosítanak a webfejlesztéshez és adminisztrációhoz. Nginx, az Apache és a JBoss három népszerű és széles körben használt webszerver, mindegyiknek megvannak a maga erősségei és gyengeségei.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű rendszergazdáknak és webfejlesztőknek szól, akik HTTP webszervereket szeretnének használni webalkalmazások tárolására és kiszolgálására Nginx, Apache és JBoss használatával.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Nginx, Apache és JBoss webszervereket Linuxon. Hasonlítsa össze és állítsa szembe a különböző webszerverek jellemzőit és teljesítményét. Használjon webszerver modulokat és bővítményeket a webszerverek funkcionalitásának és biztonságának kiterjesztésére. Használjon webszerver-eszközöket és technikákat a webszerver-problémák figyelésére és hibaelhárítására. Használja a webszerver bevált gyakorlatait és ajánlásait a webszerver teljesítményének és biztonságának optimalizálásához.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Nginx webszerverként népszerű. Más felhasználások között szerepel az Nginx futtatása terheléselosztóként és továbbító proxyként, különösen hasznos az IoT beállításában. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Nginx teljesítményét maximalizálni, amikor az Nginx et felállítják, konfigurálják, figyelik és elhárítják az Nginx et a HTTP / TCP forgalom különféle formáinak kezelésére. A tárgyalt témák között szerepel, hogyan lehet az Nginx , az operációs rendszerben és a virtuális gépen a legfontosabb paramétereket konfigurálni, hogy maximális értéket szerezzenek az Nginx . Közönség
 • Fejlesztők
 • Rendszergazdák
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
A Tengine egy webszerver, amely a Nginx HTTP szerveren alapul. Ez a kiválasztás a magas forgalomú weboldalak számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra összpontosít, akik egy Tengine-t webszerverként vagy fordított proxy-szerverként szeretnék létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Tengine-t a HTTP / TCP forgalom kezelésére. fut Nginx mint terhelési mérleg és fordított proxy. A webhely teljesítményének maximalizálása a Tengine, az OS és a virtuális gép optimalizálásával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Ez a kurzus létrehozott weboldal adminisztrátorok, webmesterek vagy bárki, aki szeretne létrehozni vagy fenntartani egy webszerver. Az Apache a legnépszerűbb webszerver az interneten. Ez egy nyílt forráskódú szoftver, és jól működik más nyílt forráskódú szoftverekkel, mint például Linux és MySQL. Ez a kurzus azt mutatja, hogyan kell létrehozni egy egyszerű Apache Web szerver alatt Linux és hogyan kell javítani, hogy egy teljesen funkcionális kereskedelmi web szerver képes támogatni kifinomult weboldalak.
7 hours
Az Enterprise Java fejlesztésének nem kell nehézsúlyúnak és Ant-vezéreltnek lennie. Megtanulja megkerülni az önálló webtartály beállításának és karbantartásának összetettségét. Ehelyett megtanulja, hogyan ágyazhatja be a webszervert az alkalmazásba a beágyazott Jetty . "Ne telepítse az alkalmazást a Jetty , telepítse a Jetty t az alkalmazásába!" Az oktatók által vezetett, élő képzés néhány témája a következő:
 • A Jetty azonnali létrehozása POJO-ként (Plain Old Java Object)
 • A Tomcat cseréje a Jetty a Spring Boot integrációhoz
 • A beágyazott Jetty automatikus telepítése a Maven
Kérje ezt a kurzust most! Közönség
 • Fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Socket.IO egy JavaScript könyvtár, amely lehetővé teszi a valós idejű kommunikáció a szerverek és a web kliensek között. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök, akik szeretnék használni Socket.IO létrehozni valós idejű webes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy valós idejű webes alkalmazást egy Express szerver és egy böngésző között. Az objektumok kétirányú módon történő elküldése és fogadása a web kliensek és a szerverek között. Hozzon létre csöveket egy böngészőhöz egy szerverről a streaming adatokhoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Web Server courses, Weekend Web Server courses, Evening Web Server training, Web Server boot camp, Web Server instructor-led, Weekend Web Server training, Evening Web Server courses, Web Server coaching, Web Server instructor, Web Server trainer, Web Server training courses, Web Server classes, Web Server on-site, Web Server private courses, Web Server one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions