Virtual Reality Kurzusok | Virtual Reality (VR) Kurzusok

Virtual Reality Kurzusok

Local instructor-led live Virtual Reality training courses in Magyarország.

VR Subcategories

Virtual Reality Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
A virtuális valóság egy olyan terület, amely számítógépesen generált jeleneteket alkalmaz a reális, élethű élmény szimulálására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet virtuális valóságot felhasználni a játékok fejlesztésére, miközben gyakorlati gyakorlatokon lépnek keresztül, amelyek a VR játékfejlesztés különböző témáival és összetevőivel foglalkoznak. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a virtuális valóság alapjait
 • Tanulja meg a mély virtuális valóság fogalmait
 • Fejlesztik saját VR játékot
Közönség
 • Fejlesztők
 • Játékfejlesztők
 • programozók
 • Hobbifelhasználók
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
A kurzus formája
  Interaktív prezentációk és viták. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Virtual Reality (VR) olyan mező, amely számítógép által generált jeleneteket használ, hogy egy reális életélményt szimuláljon. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják a virtuális valóság alapjait és hogyan kell létrehozni egy VR alkalmazást. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A fizikai elvek és a virtuális valóság különböző alkalmazásainak megértése. Ismerje meg a virtuális valóság kihívásait. Válassza ki a VR fejlesztéshez elérhető különböző platformok közül. Hozzon létre saját VR alkalmazásokat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Az Unity platformot egy VR alkalmazás létrehozásához használjuk. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
React A VR olyan keretrendszer, amely lehetővé teszi a VR alkalmazások létrehozását csak JavaScript használatával. Ez egyesíti a modern APIs, mint a WebGL és a WebVR a nyilatkozat erejét React, termel 360 élményt, hogy lehet fogyasztani keresztül egy web böngésző különböző eszközökön. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők széles körű lehetőséget kapnak a gyakorlati gyakorlatra a VR alkalmazások fejlesztésében. Az interaktív megbeszélések és a projektalapú gyakorlatok révén a résztvevők folyamatosan építik a sample VR alkalmazásaikat. A kurzus befejezése előtt a résztvevők megszerezték a tudást és a gyakorlatot, hogy saját gyártási verzióját készítsenek egy VR-alkalmazásról, amelyet online közzétesznek. A kurzus formázása
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online VR (Virtual Reality) courses, Weekend Virtual Reality courses, Evening Virtual Reality training, VR boot camp, VR (Virtual Reality) instructor-led, Weekend VR training, Evening VR courses, Virtual Reality coaching, VR (Virtual Reality) instructor, Virtual Reality trainer, VR (Virtual Reality) training courses, Virtual Reality classes, Virtual Reality on-site, Virtual Reality private courses, Virtual Reality one on one trainingOnline Virtual Reality courses, Weekend Virtual Reality (VR) courses, Evening VR (Virtual Reality) training, Virtual Reality (VR) boot camp, Virtual Reality (VR) instructor-led, Weekend VR training, Evening VR (Virtual Reality) courses, VR (Virtual Reality) coaching, Virtual Reality (VR) instructor, Virtual Reality trainer, VR training courses, Virtual Reality classes, Virtual Reality on-site, VR private courses, VR one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions