Virtual Reality Kurzusok | Virtual Reality (VR) Kurzusok

Virtual Reality Kurzusok

Helyi, oktatott élő Virtual Reality (VR) képzések, a résztvevők megtanulják, hogyan használják a virtuális valóságot a játékok fejlesztésében, amikor átmennek a handson gyakorlatokon, amelyek kezelik a VR játékfejlesztés különböző témáit és összetevőit A VR edzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
reagálnak VR olyan keret, amely lehetővé teszi, hogy a VR Apps segítségével csak JavaScript. Egyesíti a modern API-k, mint a WebGL és a WebVR a deklaratív erejét reagálni, termelő 360 tapasztalat, hogy lehet fogyasztani egy web böngésző a különböző eszközök.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők is széles körű lehetőséget gyakorlati gyakorlati fejlesztése VR alkalmazásokat. Interaktív megbeszélések és a projekt-alapú gyakorlatok, a résztvevők folyamatosan épít a minta VR apps. Végére ez a tanfolyam, a résztvevők már megszerezte a tudást és gyakorlatot építeni saját termelési változatát a VR app közzétenni online.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
35 hours
Overview
A virtuális valóság egy olyan mező, amely számítógépes generációkat alkalmaz, hogy valódi életteli élményt szimuláljon Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a virtuális valóságot a játékok fejlesztésében, miközben a handson gyakorlatokon keresztül lépnek fel, amelyek kezelik a VR játékfejlesztés különböző témáit és összetevőit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Virtual Reality alapjait Ismerje meg a Virtual Reality fogalmakat Fejleszteni saját VR játékát Közönség Fejlesztők Játékfejlesztők programozók Hobbifelhasználók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Format of the Course

- Interactive presentations and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
Weekend Virtual Reality courses, Evening Virtual Reality training, Virtual Reality boot camp, Virtual Reality instructor-led, Weekend Virtual Reality training, Evening Virtual Reality courses, Virtual Reality coaching, Virtual Reality instructor, Virtual Reality trainer, Virtual Reality training courses, Virtual Reality classes, Virtual Reality on-site, Virtual Reality private courses, Virtual Reality one on one trainingWeekend Virtual Reality (VR) courses, Evening Virtual Reality training, Virtual Reality (VR) boot camp, VR (Virtual Reality) instructor-led, Weekend Virtual Reality (VR) training, Evening Virtual Reality (VR) courses, VR coaching, VR (Virtual Reality) instructor, VR (Virtual Reality) trainer, Virtual Reality (VR) training courses, Virtual Reality classes, VR on-site, Virtual Reality private courses, Virtual Reality one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!