Ubuntu Kurzusok

Ubuntu Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Ubuntu képzések itt: Magyarország.

Machine Translated

Ubuntu Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
This course has been created for managers, system architects, existing Unix or Windows administrators or anyone who wants to know what Ubuntu Server operating system has to offer. This course in most cases answers the question WHAT Ubuntu Server can do for you, rather than HOW to do things. If you are interested in the HOW question then please have a look at our Administration of Linux System training course. This course always covers the newest release of Ubuntu.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) gives an intro into the features and highlights of Snap and draws comparisons with other similar Linux packaging systems and container software. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up a Snap package.
 • Build, and release their own Snap packages.
14 hours
Ubuntu egy nyílt forráskódú, Linux-alapú operációs rendszer (OS), amely a megkülönböztetés-függő hozzáférési ellenőrzés alapján épült. Három vezető kiadása, a Core, a Desktop és a Server OS személyre szabható az adminisztrációs tűzfal konfigurálására és a hálózati rendszer általános biztonságára. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a biztonsági mérnökök és rendszergazdák, akik szeretnék integrálni több biztonságot a Ubuntu Linux elosztás és megvédeni a rendszer a fenyegetések. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az operációs rendszer telepítése és konfigurálása Ubuntu. A fizikai biztonság megerősítése Ubuntu Linux elosztás. Beépített titkosított szerver funkciók, hogy megvédje az adminisztrációs rendszer. Biztonságos interakciók a rendszerben Ubuntu. Az általános biztonsági fenyegetések felismerése Ubuntu a környezetre és a megfelelő megoldások végrehajtása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ubuntu egy nyílt forráskódú Linux elosztás alapján Debian's építészet. Széles körben használják az IoT eszközök, robotok, és a felhő számítógépek, így a legnépszerűbb a többi Linux-alapú operációs rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra összpontosít, akik használni szeretnék Ubuntu hálózati eszközök, virtuális gépek és tartályok telepítésére és kezelésére biztonságos, személyre szabható és felhasználóbarát operációs rendszerben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a hálózati eszközök, virtuális gépek és felhő képek kezeléséhez szükséges környezetet Ubuntu. Ismerje meg az Ubuntu és a különböző változatok jellemzőit és előnyeit. Konfigurálja a hálózati eszközöket és a biztonságot a bash és a sudo shell parancsok használatával. Használja a technológiákat (például OpenStack) és a rendelkezésre álló eszközöket Ubuntu a virtualizáció és a felhő tartályok kezelésére. Ismerje meg, hogyan kell telepíteni és konfigurálni az e-mail szervereket (Dovecot, Exim4, és Postfix) és a web szervereket (Apache) Ubuntu.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Ubuntu courses, Weekend Ubuntu courses, Evening Ubuntu training, Ubuntu boot camp, Ubuntu instructor-led, Weekend Ubuntu training, Evening Ubuntu courses, Ubuntu coaching, Ubuntu instructor, Ubuntu trainer, Ubuntu training courses, Ubuntu classes, Ubuntu on-site, Ubuntu private courses, Ubuntu one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions