Tricentis Tosca Kurzusok

Tricentis Tosca Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Tricentis Tosca képzések bizonyítani az interaktív gyakorlati gyakorlati, hogyan kell használni Tosca elvégzéséhez end-to-end (web + backend) tesztelés.

A Tosca tréning "helyben élő edzésen" vagy "távoli élő képzésen" keresztül érhető el. Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Tricentis Tosca Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Tricentis Tosca egy szoftver tesztelési eszköz, amelynek célja a szoftveralkalmazások folyamatos végső-végső tesztelésének automatizálása. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben résztvevők megtanulják, hogyan kell használni a Tosca végső (web + backend) tesztelés. A képzés ötvözi az elméletet és a gyakorlatot egy élő laboratóriumi környezetben, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek a technológia, az oktató és társaikkal. A képzés egy áttekintéssel kezdődik a hagyományos kód- és forgatókönyvalapú automatizációs teszteléssel, és ellentétes Tosca modellalapú (MBT) megközelítéssel. A résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és végrehajtani a vizsgálati esetek használatával a Tosca's alapértelmezett modulok, valamint hogyan kell személyre szabni építeni a saját modulok végrehajtásához. A szoftvermodellezési alapelvekről a különböző böngészőkön átnyúló fedezetet tesztelve ez a képzés mind az elmélet, mind a gyakorlaton keresztül halad a résztvevőknek, és lehetővé teszi számukra, hogy saját tesztelési megoldásaikat megvalósítsák a Tosca-ban. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Tosca Courses

Online Tosca courses, Weekend Tricentis Tosca courses, Evening Tricentis Tosca training, Tosca boot camp, Tosca instructor-led, Weekend Tosca training, Evening Tosca courses, Tricentis Tosca coaching, Tosca instructor, Tricentis Tosca trainer, Tosca training courses, Tricentis Tosca classes, Tricentis Tosca on-site, Tricentis Tosca private courses, Tricentis Tosca one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions