Tricentis Tosca Kurzusok

Tricentis Tosca Kurzusok

Local instructor-led live Tricentis Tosca training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Tricentis Tosca Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
A Tricentis Tosca egy szoftvertesztelő eszköz, amelyet szoftveralkalmazások folyamatos, teljes körű tesztelésének automatizálására terveztek.Ezen az oktató által vezetett tréningen a résztvevők megtanulják, hogyan használhatják a Toscát a végpontok közötti (web + háttérrendszer) teszteléshez. A képzés az elméletet a gyakorlattal ötvözi élő laborkörnyezetben, lehetőséget adva a résztvevőknek, hogy kapcsolatba lépjenek a technológiával, az oktatóval és társaikkal.A képzés a hagyományos kód- és szkript-alapú automatizálási tesztelés áttekintésével kezdődik, és szembeállítja azt a Tosca modell-alapú (MBT) megközelítésével. A résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre és hajthatnak végre teszteseteket a Tosca alapértelmezett moduljaival, valamint hogyan készíthetik el saját moduljaikat a végrehajtáshoz.A szoftvermodellezési elvektől a különböző böngészőkön keresztüli tesztlefedettségig ez a képzés végigvezeti a résztvevőket az elméleten és a gyakorlaton, és lehetővé teszi számukra, hogy saját tesztelési megoldásukat implementálják a Toscában.A tanfolyam formátumaInteraktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Tosca courses, Weekend Tricentis Tosca courses, Evening Tricentis Tosca training, Tosca boot camp, Tosca instructor-led, Weekend Tosca training, Evening Tosca courses, Tricentis Tosca coaching, Tosca instructor, Tricentis Tosca trainer, Tosca training courses, Tricentis Tosca classes, Tricentis Tosca on-site, Tricentis Tosca private courses, Tricentis Tosca one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions