Tinkerbell Kurzusok

Tinkerbell Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Tinkerbell-képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Tinkerbellt használni csupasz fém szerverek biztosítására és kezelésére a felhőben és a helyszínen. A Tinkerbell tréning „online élő edzés” vagy „helyszíni élő edzés” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Tinkerbell Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Tinkerbell a munkafolyamat motorja a bare metal szerverek biztosításához. Ez a munkafolyamat motor, valamint öt további támogató komponens (mikroszolgáltatások) alkotnak Tinkerbell's ellátási szalagot. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik a felhőben és a prémiumban csak fémszervereket szeretnének biztosítani és kezelni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és állítsa be a Tinkerbell biztosító szalagot. Folyamatosan telepítse a tiszta fém infrastruktúrát CI/CD-szerű, deklaratív megközelítéssel. Az életciklus és a felhőben vagy előzetesen heterogén fizikai infrastruktúra biztosítása. Automatizálja a tiszta fém elhelyezkedését a hardverrétegben, függetlenül a processzor architektúrájától, a tárolási konfigurációtól, a hálózati környezettől vagy az operációs rendszertől.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Tinkerbell courses, Weekend Tinkerbell courses, Evening Tinkerbell training, Tinkerbell boot camp, Tinkerbell instructor-led, Weekend Tinkerbell training, Evening Tinkerbell courses, Tinkerbell coaching, Tinkerbell instructor, Tinkerbell trainer, Tinkerbell training courses, Tinkerbell classes, Tinkerbell on-site, Tinkerbell private courses, Tinkerbell one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions