Test Driven Development (TDD) Kurzusok

Test Driven Development (TDD) Kurzusok

Helyi, oktatott élő tesztdrive-fejlesztési (TDD) képzések lefedik a különböző realworld alkalmazások TDD A tanfolyamok olyan területeket foglalnak magukban, mint az elfogadási teszt vezetésű fejlesztés (ATDD), a viselkedéstől vezérelt fejlesztés (BDD), a kurkuk és a közönséges nyelv A TDD képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Test Driven Development (TDD) Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
A TDD, vagy a Test Driven Development egy olyan megközelítés a szoftver fejlesztésére, ahol a kódolás, tesztelés és tervezés együttesen történik a szoftverfejlesztési ciklus során. Agile a szoftverfejlesztés szélesebb körű folyamat- és menedzsment megközelítése, amely hangsúlyozza a fokozatos továbbítást, a csapat együttműködését, a folyamatos tervezést és a folyamatos tanulást.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan kell kiváló minőségű C alkalmazásokat írni TDD és Agile fejlesztési megközelítéssel. A résztvevők gyakorlati gyakorlatok sorozatával gyakorlati tapasztalataikat hajtják végre a gyakorlatban egy jól megtervezett és jól bevált C alkalmazás létrehozása érdekében.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a TDD végrehajtásához szükséges fejlesztési és tesztelési eszközöket
- Tervezze meg, fejlessze ki és tesztelje egy C alkalmazást TDD megközelítéssel
- Alkalmazza az Agile fejlesztés tervezési és irányítási gyakorlatait

Közönség

- Fejlesztők
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Megjegyzések

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik magas színvonalú iOS alkalmazásokat szeretnének írni a Swift . Ez egy olyan tanfolyam, amely során egyre több összetett, magas színvonalú alkalmazást írunk. A küldötteknek rendelkezniük kell egy Apple copmputerrel, amelyen az OS X és az Xcode legújabb verziója van telepítve. Azok a küldöttek, akik valóságos eszközökön kívánnak futtatni az alkalmazásokat, nem pedig emulátorok, regisztrálva kell lenniük az Apple iOS fejlesztőként, és regisztrálniuk kell az eszközöket.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam bemutatja a tesztvezérelt fejlesztés alapelveit.
Weekend TDD (Test Driven Development) courses, Evening Test Driven Development (TDD) training, Test Driven Development (TDD) boot camp, TDD instructor-led, Weekend TDD (Test Driven Development) training, Evening TDD courses, TDD coaching, Test Driven Development instructor, TDD (Test Driven Development) trainer, Test Driven Development (TDD) training courses, TDD (Test Driven Development) classes, Test Driven Development (TDD) on-site, Test Driven Development (TDD) private courses, Test Driven Development one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!