System Monitoring Kurzusok

System Monitoring Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő rendszerfigyelő képzések interaktív gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a rendszerfigyelés alapjait. A rendszerfigyelő tréning „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

System Monitoring Subcategories

System Monitoring Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Datadog egy felhő alapú alkalmazások megfigyelő platformja, amely eszközöket biztosít szerverek és adatbázisok figyeléséhez. Segít meghatározni a teljesítménymutatókat, és végrehajtani az eseményfigyelést az infrastruktúra és a felhőalapú szolgáltatások számára.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan működik a Datadog a szerverek, adatbázisok, valamint felhőalapú alkalmazások és szolgáltatások megfigyelésében.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és értse meg a Datadog megfigyelőeszköz működését. Ismerje meg a Datadog alapfogalmait és szolgáltatásait. A Datadog konfigurálása infrastruktúra-felügyelethez és fiókkezeléshez. A Datadog Application Performance Monitoring (APM) és a folyamatos profilalkotás használata.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level systems administrators who wish to learn and utilize the advanced features and components of Nagios for IT monitoring. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand Nagios architecture, components, and advanced monitoring strategies.
 • Implement advanced service monitoring and extend Nagios functionality.
 • Explore Nagios add-ons and advanced techniques.
21 hours
A Zenoss Community Edition egy alkalmazás, szerver és hálózati menedzsment platform a rendelkezésre állás, a készlet/konfiguráció, a teljesítmény és az események nyomon követésére. Az alkalmazás a Zope alkalmazás szerverén alapul. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) azoknak az adminoknak szól, akik Zenoss-t szeretnék használni a fizikai és virtuális hálózatok nyomon követésére a felhőben és közvetlenül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Zenoss-t. Megértse a Zenoss's valós idejű modellt a hálózat nyomon követésére. Az alapvető adminisztratív feladatok elvégzése a Zenoss-ban. Rendszerek, események és szolgáltatások nyomon követése. A legjobb alkalmazási teljesítmény biztosítása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Netdata egy nyitott forrás infrastruktúrás teljesítményi ellenőrzés és baj megoldás, amely egyszerűsíti a rendszer, hardware és alkalmazási metricák valódi idők gyűjtése. Netdata segíti a felhasználók az adatokat képzelésre és tárolására, a teljesítményesítésre vonatkozó értékeléseket, és ezer métrick összegyűjtenek a null konfigurációval.Ez az instruktor, élő képviselő (a részéről vagy a helyzetben) a SysAdmins, DevOps intézmények és a IT-szervezeteket, amelyek akarnak intézkedése, konfigurálni és kezelni Netdata jellemzők, hogy infrastruktúra metricák gyűjteni és ellenőrizni.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Gyűjték a rendszer és a alkalmazás metricus. Adat képzelni valódi időben. A teljesítmény egészséget megfigyelni. A problémák teljesítési kérdések, amikor megfelelnek.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
21 hours
Ez a kurzus a Nagios Core telepítésével, tervezésével és konfigurálásával foglalkozik A tanfolyam szintje Intermediate
35 hours
Az 5 napos tanfolyam gyakorlati gyakorlattal mutatja be a Nagios alapjait.
21 hours
Nagios XI egy vállalati szerver és hálózatfigyelő szoftver. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani és működtetni a XI. Nagios , miközben lépésről lépésre haladnak a Linux és a Windows kiszolgálók kezelésének folyamatán keresztül, egy gyakorlati élő gyakorlat során. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Nagios XI
 • Figyelemmel kíséri a Windows és a Linux gépeket
 • A hálózati eszközök figyelése
 • Végezzen adminisztrációs feladatokat, ideértve a Nagios XI biztonsági mentését, helyreállítását és ütemezését
Közönség
 • Rendszergazdák
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) olyan mérnököknek szól, akik olyan architektúrát akarnak létrehozni, ahol minden naplózott. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Fluentd .
 • Gyűjtsön be naplókat számos különálló kiszolgálóról.
 • Egyesítse a naplózási réteget egy szervezeten belül.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ez a képzés kiterjed a naplózási megközelítésekre különféle típusú rendszereknél. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a meghatározott rendszerek (syslog, Apache, Nginx , IoT, Elastic Search , MongoDB , Hadoop stb.) Lefedettségének megszervezése érdekében.
 • Ha többet szeretne tudni a Fluentd , kérjük, látogasson el a https://www.fluentd.org/ oldalra.
14 hours
This course focuses on practical implementation and tooling. This course covers the installation, planning and configuration of Zabbix
7 hours
Munin egy nyílt forráskódú megfigyelő eszköz, amely segít a rendszergazdáknak az erőforrások, például kiszolgálók, munkaállomások, hálózatok, SAN-ok, alkalmazások, hálózati eszközök, stb. Megfigyelésében. Megmutatja az erőforrás-tendenciákat és betekintést nyújt olyan kérdésekbe, mint például: "mi történt, hogy megöljük teljesítményünket" ?” Vizualizációs eszközöket tartalmaz, és a Linux és a FreeBSD különféle ízein elérhető.
  A tantárgy formátuma
  • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra. A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
  14 hours
  Sensu egy telemetriás és megfigyelési szolgáltatás a többfelhő infrastruktúrához. Sensu olyan dinamikus infrastruktúrákra irányul, amelyek megkövetelik a megfigyelési rendszerek megközelítésének megváltoztatását, amelyeket a hagyományos megfigyelési rendszerek nem tudnak biztosítani. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a devops mérnökök, akik szeretnék létrehozni a monitoring rendszerek a többfelhő infrastruktúra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ellenőrizze a vállalkozást bármilyen felhőről. Használja az automatizált és valós idejű láthatóságot a fejlett monitoring rendszerek létrehozásához. Authenticate a monitoring rendszer a Sensu API-vel. A programozott nyomon követési munkafolyamatok megosztása a csapattagok között.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

  Last Updated:

  Online System Monitoring courses, Weekend System Monitoring courses, Evening System Monitoring training, System Monitoring boot camp, System Monitoring instructor-led, Weekend System Monitoring training, Evening System Monitoring courses, System Monitoring coaching, System Monitoring instructor, System Monitoring trainer, System Monitoring training courses, System Monitoring classes, System Monitoring on-site, System Monitoring private courses, System Monitoring one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions