System Monitoring Kurzusok

System Monitoring Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő rendszerfelügyeleti tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a rendszerfelügyelet alapjait. A rendszerfelügyeleti képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ez a kurzus a gyakorlati végrehajtásra és a szerszámozásra összpontosít Ez a kurzus kiterjed a Zabbix telepítésére, tervezésére és konfigurálására.
14 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének létrehozni egy architektúra, ahol minden be van jelentkezve.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása Fluented.
- gyűjteni naplók nagy számú különböző szerverek.
- egyesíteni a naplózási réteget egy szervezeten belül.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- ez képzés borít fakitermelés megközelítés részére különböző jellegek-ból rendszereket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon lefedettség egyedi rendszerek (syslog, Apache, Nginx, IoT, ElasticSearch, MongoDB, Hadoop, stb).
- , hogy többet tudjon befolyásolni, kérjük, látogasson el: https://www.fluentd.org/
7 hours
Overview
A Munin egy nyílt forráskódú felügyeleti eszköz, amely segít a rendszergazdáknak az erőforrások, például a kiszolgálók, munkaállomások, hálózatok, SAN-k, alkalmazások, hálózati eszközök stb Felügyeletében Ez mutatja az erőforrás-tendenciákat és betekintést nyújt olyan kérdésekbe, mint például "mi történt a teljesítményünk megölésével? " Ez magában foglalja a vizualizációs eszközöket, és a Linux és a FreeBSD különféle ízvilágain áll rendelkezésre Közönség Rendszergazdák Hálózati rendszergazdák Hálózati mérnökök Informatikai vezetők IT rendszergazdák A tanfolyam formátuma Nagy hangsúlyt fektetnek a handson gyakorlatra A fogalmak többségét mintákat, gyakorlatokat és handson fejlesztést tanulják meg .
35 hours
Overview
Az 5 napos kurzus a gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatja be a Nagios alapjait.
21 hours
Overview
Ez a kurzus kiterjed a Nagios Core telepítésére, tervezésére és konfigurálására

Ennek a kurzusnak a szintje Intermediate
21 hours
Overview
A Nagios XI vállalati kiszolgáló és hálózati felügyeleti szoftver Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és működtetni a Nagios XI-t, miközben a Linux és a Windows szerverek kezelésének folyamatát számos handson livelab gyakorlatokon keresztül végzik A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a Nagios XI-t Windows és Linux gépek felügyelete Monitor hálózati eszközök Végezze el a rendszergazdai feladatokat, beleértve a Nagios XI készenléti mentését, helyreállítását és ütemezését Közönség Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Upcoming Courses

Weekend System Monitoring courses, Evening System Monitoring training, System Monitoring boot camp, System Monitoring instructor-led, Weekend System Monitoring training, Evening System Monitoring courses, System Monitoring coaching, System Monitoring instructor, System Monitoring trainer, System Monitoring training courses, System Monitoring classes, System Monitoring on-site, System Monitoring private courses, System Monitoring one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!