System Administration Kurzusok

Engedélyezett A Linux Foundation System Administration kategóriájú kurzusok.

Machine Translated

System Administration Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Linux A rendszer adminisztráció az egyik legkeresettebb készség az informatikában. Függetlenül attól, hogy szakértői készségeket keres a Linux Alapítvány Certified System Administration (LFCS) tanúsításra, képzésre van szüksége, hogy segítsen elindítani egy új Linux IT karrierjét, egy másik platformról Linux átmenetet, vagy csak a sysadmin készségeket vizsgálja, ez az oktató által vezetett tanfolyam megtanítja, hogy mit kell tudni. Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban megtanulják, hogyan kell adminisztrálni, konfigurálni és frissíteni Linux rendszereket, amelyek a három fő Linux elosztási család egyikét futtatják: Red Hat, SUSE, Debian/Ubuntu, hogyan kell mesteríteni az eszközöket és fogalmakat, hogy hatékonyan építeni és kezelni egy vállalati Linux infrastruktúra, hogyan kell használni a legmodernebb rendszer adminisztrációs technikák valós élet forgatókönyvek révén gyakorlati laboratóriumok, és így tovább. Mit fogsz nyerni? Ez a kurzus megadja a készségeket és információkat, amire szüksége van az LFCS vizsga átadásához és professzionális Linux rendszer adminisztrátoraként való munkavégzéshez.
28 hours
Ez az oktató által vezetett tanfolyam át fog menni a sok kockázatot és fenyegetést, amely létezik, megmutatja, hogyan kell használni a legjobb gyakorlatokat és más nyílt forráskódú eszközöket, hogy enyhítse vagy ellenálljon ezeknek a fenyegetéseknek, és megtanítja, mit kell tudni, hogy felismerje és helyreálljon azoktól a támadásoktól, amelyek történnek. Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban megtanulják, hogyan kell értékelni a biztonsági kockázatokat a vállalati Linux környezetben, a legjobb technikák és eszközök, hogy növeljék a biztonságot, a szerver hardening, hogyan kell telepíteni és használni nyomon követési és támadási felderítő eszközök, hogyan kell elérni a láthatóságot a lehetséges sebezhetőségek, a művészet és a tudomány, hogy dolgozzon ki a Linux biztonsági politika és a válasz stratégiája, hogyan kell konfigurálni a rendszereit, hogy megfeleljen a HIPAA, DISA STIG, stb. Mit fogsz nyerni? Ez a fejlett, teljesen gyakorlati tanfolyam magában foglalja a magas szintű technikai megközelítést, hogy fedezze a fontos biztonsági technikák és eszközök. Azáltal, hogy láthatóságot mind a támadási vektorok és a lehetséges biztonsági lyukak, ez a kurzus biztosítja a teljes útmutató, hogyan kell enyhíteni a biztonsági kockázatok bármely Linux környezetben.
28 hours
A Linux rendszerek optimális működésének fenntartása a legtöbb Linux informatikai szakember számára misszió-kritikus funkció. Ez a kurzus megtanítja a megfelelő eszközöket, alrendszereket és technikákat, amire szüksége van a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez Linux Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban meg fogja tanulni az ipar konfiguráció legjobb gyakorlatok, a legjobb megpróbált és igaz optimalizáció teljesítmény tuning eszközök és technikák, hogyan kell manuálisan optimalizálni a kernel’ viselkedés, nyomon követés, profilozás és instrumentációs technikák széles körű körülmények között, és így tovább. Mit fogsz nyerni? Ez a Linux teljesítményoptimalizációs tanfolyam felkészíti Önt arra, hogy használja az összes eszközöket és technikát, amire szüksége van annak érdekében, hogy a Linux rendszerek optimális szinten működjenek. Ezeket a technikákat és eszközöket fejlesztették ki és tesztelték a legkeresettebb, nagy teljesítményű számítógépes környezetben.
28 hours
Linux hatalmak szinte a világ minden szuperszámítógépek, a legtöbb szerver erősíti az internetet, a legtöbb pénzügyi tranzakciók világszerte és milliárd Android eszközök. Egész helyen [ 1 ] van. Ez az oktató által vezetett tanfolyam ad egy jó működő ismereteket Linux, mind a grafikai és a parancsvonal szempontjából, lehetővé téve, hogy könnyen navigálni bármelyik nagy Linux elosztás. Mit fogsz tanulni? Ebben a kurzusban meg fogja tanulni a történelem Linux, hogyan kell telepíteni Linux, hogyan kell használni a Graphical User Interface, hogyan kell irányítani Linux a parancsvonal, alapvető Linux biztonság, és még sok más. Mit fogsz nyerni? A tanfolyam biztosítja a jó munkaképes ismeretek Linux, mind a grafikai és a parancsvonal szempontjából, felkészíti Önt, hogy könnyedén navigálni bármelyik nagy Linux elosztás.

Last Updated:

Online System Administration courses, Weekend System Administration courses, Evening System Administration training, System Administration boot camp, System Administration instructor-led, Weekend System Administration training, Evening System Administration courses, System Administration coaching, System Administration instructor, System Administration trainer, System Administration training courses, System Administration classes, System Administration on-site, System Administration private courses, System Administration one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions