Swagger Kurzusok

Swagger Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Swagger képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet Open API Specification (OAS) fájlokat használni RESTful webszolgáltatások felépítésére, tervezésére, dokumentálására és felhasználására a Swagger segítségével. A Swagger tréning elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Swagger Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Swagger olyan eszközök nyílt forráskódú kerete, amelyek Open API Specification (OAS) fájlokat használnak a RESTful webszolgáltatások felépítéséhez, tervezéséhez, dokumentálásához és felhasználásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon háttér-fejlesztőknek szól, akik a Swaggert felhasználják RESTful webszolgáltatások építésére, tervezésére, dokumentálására és fogyasztására. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy API-kezelési stratégiát a szoftverinfrastruktúra számára.
 • Használja a Swagger eszközöket az OAS fájlok szerkesztéséhez és SDK-k létrehozásához.
 • Végrehajtja az API biztonságát, verzióját, dokumentációját és egyéb fontos szolgáltatásokat.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
SwaggerHub egy integrált platform nyílt forráskódú eszközök. A Swagger (OpenAPI) Specifikáció körül épül, és a RESTful API-k fejlesztésére és életciklusuk kezelésére szolgál. SwaggerHub's három fő eszköz, Swagger Editor, UI, és Codegen lehetővé teszi a csapatok, hogy együttműködjenek és erősítse az API fejlesztési munkafolyamat az üzleti alkalmazások. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik SwaggerHub-t szeretnének használni az API-k tervezésére, létrehozására és telepítésére a konkrét vállalati célokkal összhangban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a SwaggerHub környezetet a fejlesztés megkezdéséhez. Használja és integrálja a SwaggerHub eszközöket a RESTful APIs kiépítéséhez és létrehozásához. Hozzon létre interaktív dokumentációt az API-meghatározásokhoz az OpenAPI Specifikáció alapján. A SwaggerHub keretrendszer-adalékanyagok végrehajtása az API-komponensek és funkciók javítása érdekében. Menedzsere a fejlett API teljes életciklusát és közzétett változatát.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Swagger courses, Weekend Swagger courses, Evening Swagger training, Swagger boot camp, Swagger instructor-led, Weekend Swagger training, Evening Swagger courses, Swagger coaching, Swagger instructor, Swagger trainer, Swagger training courses, Swagger classes, Swagger on-site, Swagger private courses, Swagger one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions