Web Services Kurzusok

Web Services Kurzusok

A helyi, oktatott élő Web Services tréningek interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a Web Services alapjait A webes szolgáltatások képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Web Services Subcategories

Web Services Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use OpenAI API to review applications before deployment, continually improve safety tools, and scale applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the concept of OpenAI API.
 • Configure OpenAI API and use its features to manage applications.
 • Use different libraries and models within the OpenAI API interface.
 • Generate and manipulate text, code, and images in developing applications.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use IBM API Connect to support the entire API lifecycle. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the API lifecycle.
 • Create API specifications with built-in policies.
 • Create and manage API products.
 • Implement API authentication and OAuth v2.0 security.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to understand how API security works and apply the different API authentication strategies for API protection. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand and identify different API security strategies.
 • Set up API keys and method requests in the API gateway.
 • Use API gateway and set up API security.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn and use Apigee Hybrid to manage and control API runtime, debug, and deploy API proxies. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the Apigee Hybrid features and architecture.
 • Learn how to use the tools and commands of the hybrid runtime plane.
 • Manage environments in Apigee hybrid.
 • Deploy and debug API proxies on a hybrid platform.
14 hours
Ez a kétnapos tanfolyam a résztvevőknek átadja a Web Services , az egyszerű objektum- Access protokoll (SOAP) és a webszolgáltatás-leíró nyelv (WSDL) alapjait gyakorlati gyakorlatokkal.
14 hours
A tanfolyam fejlesztőknek, webalkalmazásoknak készült, célja a REST építészeti minta által kínált lehetőségek biztosítása, amellyel a webhelyek között kommunikálhat.
14 hours
Ez a kurzus célja, hogy megértse, hogyan lehet használni, hibakeresni és kezelni a Web Services nem fejlesztői / programozói szempontból.
35 hours
Ez a kurzus posztgraduális (vagy azzal egyenértékű) hallgatóknak szól, és előadások és laboratóriumi ülések (elmélet és gyakorlat) kombinációja lesz. A tantárgy végén a hallgatónak képesnek kell lennie: Tudás és megértés.
 • Ismerje meg a szolgáltatások körül kifejlesztett rendszerek alapelveit és üzleti előnyeit.
 • Teljes mértékben tudatában kell lennie a webszolgáltatási szabványban szereplő főbb protokolloknak és technológiáknak, és meg kell értenie, hogy ezek a technológiák hogyan illeszkednek egymáshoz. Tudása kiterjed a webszolgáltatások élvonalbeli és feltörekvő aspektusaira, valamint a szabvány legalapvetőbb elemeire.
 • Mélyen értse meg azt a technológiát, amely lehetővé teszi a széles körben használt programozási nyelven alapuló rendszerek számára a Web Services használatát és nyújtását.
Szellemi készségek:
 • Határozza meg, hogy a szolgáltatásorientált megközelítés és különösen a webszolgáltatások megfelelőek-e az adott üzleti forgatókönyvekhez.
 • Fontolja meg a webszolgáltatási megoldás leghatékonyabb kialakítását
 • A jövőben megismerheti és megértheti a gyorsan fejlődő webszolgáltatási szabvány új aspektusait
Gyakorlati képességek:
 • Működjön a Web Services kapcsolódó, jelenleg semleges platformon - XML , SOAP, WSDL
 • Írjon és tegye ki a webszolgáltatásokat egy általánosan használt programozási nyelven, és írja be az ügyfélkódot ezen a nyelven a webszolgáltatások meghívásához.
7 hours
A WSO2 API Manager egy nyílt forrású platform az API-k közzétételéhez és kezeléséhez. Ideális választás API-központú vagy IOT vezérelt architektúrák létrehozására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a WS02 API Manager mögött álló funkciókat, koncepciókat és szabványokat. Az elméletet az egész gyakorlati képzés és gyakorlati megvalósítás fogja összekapcsolni a képzés során. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek ismeretekkel és gyakorlattal saját API-k telepítéséhez a WS02 API Manager alapvető szolgáltatásaival.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  Az API-k (Application Programming Interface) lehetővé teszik, hogy az alkalmazás csatlakozzon más alkalmazásokhoz Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják írni a kiváló minőségű API-kat, miközben építenek és biztosítanak egy backend API kiszolgálót A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Válasszon az építési API-k számos keretéből Megérteni és modellezni az olyan vállalatok által közzétett API-kat, mint a Google és a Facebook Hozzon létre és tegye közzé saját, nyugodt API-kat nyilvános fogyasztásra Biztosítsa az API-kat token alapú hitelesítéssel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet A kurzus testreszabása más nyelvekhez, például PHP, Javascript stb, Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
  14 hours
  Az API-k (Application Programming Interface) lehetővé teszik az alkalmazás számára, hogy kapcsolatba lépjen más alkalmazásokkal. A RESTfulhoz hasonló webes API olyan, mint egy webes szolgáltatás, amely teljes egészében a HTTP-vel működik. Laravel egy nyílt forrású, PHP alapú MVC (modell – nézet – vezérlő) webes fejlesztési keret. Egyszerűsége, intuitivitása és számos webes projekthez tartozó hasznos szolgáltatás ideálissá teszi a RESTful API fejlesztésére. Ebben az oktató által vezetett, élő (távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet RESTful API-t létrehozni a semmiből a Laravel használatával, miközben egy gyakorlati élő laboratóriumi gyakorlaton haladnak keresztül. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Laravel és más eszközöket a RESTful API-k létrehozásához a Laravel
  • Készítsen, teszteljen, telepítsen és Laravel egy RESTful API-t a Laravel használatával
  Közönség
  • Fejlesztők
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.
  jegyzet
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  API First Design utal arra a gyakorlatra, hogy a célfejlesztő érdekeit elsődlegesen egy nagyon jó API-t tervezve, majd a szoftver felépítésével prioritizálja. Ez a megközelítés támogatja az erős alapot, hogy mások építsenek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék növelni az API-k hatékonyságát, miközben javítják az API-k minőségét, megbízhatóságát és újrafelhasználhatóságát. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Tervezzen és szervezzen egy szoftverprojektet az API első tervezési koncepciói körül. A megbeszélés megállapodott az API megosztott elképzeléséről más érdekelt felekkel. Értékelje és elfogadja az API első megközelítésének hatékony végrehajtásához szükséges eszközöket. A szoftver fejlesztése párhuzamosan más csapattagokkal. Csökkenti a szoftveralkalmazások fejlesztésének költségeit.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  Az Axway API Gateway olyan infrastruktúra-szolgáltatásokat nyújt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a vállalati programozási felületek (API-k) kezelését, szállítását és biztonságát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és adminisztrátoroknak szól, akik az Axway API Gateway funkciókat és eszközöket szeretnék megvalósítani az API-k fejlesztésére, telepítésére, kezelésére és nyomon követésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A Axway API Gateway telepítése szerverek és tartományok telepítéséhez. Tervezzen egy API-portway rendszert, hogy építsen egy homályos vállalati infrastruktúrát. Az API-kapcsolatok kezelése az API-konfigurációk létrehozására, szerkesztésére és telepítésére. Az API teljesítmény és a metrika nyomon követésére szolgáló szolgáltatások nyomon követése.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to design, write, and build web APIs while taking advantage of existing technologies to develop high-value products. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing web APIs.
  • Understand the core concepts, architecture, and common uses of web APIs.
  • Build a strategy on developing highly valuable web APIs.
  • Learn how to define the web API architecture and specifications.
  • Apply the best practices of API security, design, and scaling throughput.
  • Learn how to build, test, debug, and publish web APIs.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Akana to create, build, deploy, and manage APIs across multiple platforms. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start creating and managing APIs with Akana.
  • Understand the features and architecture of Akana.
  • Integrate other applications (Docker, Elasticsearch, Kafka, MongoDB, etc.) with the Akana API Platform.
  • Learn how to set up and use the Community Manager Developer Portal.
  • Use the API gateway to secure, manage, and monitor APIs.
  14 hours
  A Kong egy olyan API-kezelő megoldás, amely API-átjáróként szolgál a mikroszolgáltatások számára. Beépülő modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a Kong alapvető funkcióinak kibővítését. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik egy Kong API átjárót szeretnének felállítani a mikroszolgáltatások forgalmának kezelésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Kong fürtöt.
  • Kezelje a Kong API átjárót, hogy egyetlen kommunikációs pontot biztosítson az API-k eléréséhez.
  • Irányítsd a webszolgáltatások forgalmát szemcsés szinten.
  • Biztonságos API-k a hozzáférés hitelesítésével.
  • A forgalom ellenőrzése a tarifák korlátozása és a kvóták révén.
  • Figyelemmel kísérheti, naplózhatja és elemezheti az API forgalmat egy harmadik féltől származó megoldás, például az ELK verem segítségével.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne tudni a Kong-ról, kérjük, látogasson el a https://github.com/Kong/kong oldalra
  14 hours
  A Swagger olyan eszközök nyílt forráskódú kerete, amelyek Open API Specification (OAS) fájlokat használnak a RESTful webszolgáltatások felépítéséhez, tervezéséhez, dokumentálásához és felhasználásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon háttér-fejlesztőknek szól, akik a Swaggert felhasználják RESTful webszolgáltatások építésére, tervezésére, dokumentálására és fogyasztására. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Hozzon létre egy API-kezelési stratégiát a szoftverinfrastruktúra számára.
  • Használja a Swagger eszközöket az OAS fájlok szerkesztéséhez és SDK-k létrehozásához.
  • Végrehajtja az API biztonságát, verzióját, dokumentációját és egyéb fontos szolgáltatásokat.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  SwaggerHub egy integrált platform nyílt forráskódú eszközök. A Swagger (OpenAPI) Specifikáció körül épül, és a RESTful API-k fejlesztésére és életciklusuk kezelésére szolgál. SwaggerHub's három fő eszköz, Swagger Editor, UI, és Codegen lehetővé teszi a csapatok, hogy együttműködjenek és erősítse az API fejlesztési munkafolyamat az üzleti alkalmazások. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik SwaggerHub-t szeretnének használni az API-k tervezésére, létrehozására és telepítésére a konkrét vállalati célokkal összhangban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja a SwaggerHub környezetet a fejlesztés megkezdéséhez. Használja és integrálja a SwaggerHub eszközöket a RESTful APIs kiépítéséhez és létrehozásához. Hozzon létre interaktív dokumentációt az API-meghatározásokhoz az OpenAPI Specifikáció alapján. A SwaggerHub keretrendszer-adalékanyagok végrehajtása az API-komponensek és funkciók javítása érdekében. Menedzsere a fejlett API teljes életciklusát és közzétett változatát.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Go ogle Cloud Apigee egy teljes életciklusú API (Application Programming Interface) kezelési platform. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik meg akarják tanulni, hogyan kell felépíteni, tesztelni, hibakeresni és telepíteni egy API-t a Go ogle Cloud Apigee API-platformon. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely tartalmazza az összes szükséges erőforrást az API fejlesztésének megkezdéséhez.
  • Ismerje meg és hajtsa végre az Apigee Edge eszközén elérhető eszközöket.
  • Építsen és telepítsen egy API-t a Go ogle Cloud alkalmazáshoz.
  • Monitor és hibakeresési API hibák.
  • Használja ki a Go ogle Cloud elemzési és gépi tanulási megoldásait az API-k intelligensebbé tétele érdekében.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Apigee X to design, develop, and manage APIs efficiently and securely. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing API solutions with Apigee X.
  • Understand the fundamentals and best practices of developing, securing, and managing the lifecycle of APIs.
  • Learn how to design, build, and test APIs, and then deploy them on the Apigee X platform.
  • Implement multi-layer API security for APIs with API key policies and OAuth access tokens.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use MuleSoft Anypoint Platform to design, build, and manage APIs and integrations faster in a secure and universal platform. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing APIs with MuleSoft Anypoint Platform.
  • Understand the features and architecture of MuleSoft Anypoint Platform.
  • Learn how to design, build, manage, and deploy APIs with AnyPoint Platform.
  • Get to know the role of each component in building integrations and APIs.
  • Connect to databases and transform data using APIs.
  • Manage access to APIs by creating and deploying API proxies.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers and sysadmins who wish to use Red Hat 3Scale to build, distribute, manage, and monetize APIs while keeping control of the API lifecycle usage, security, and support. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start managing APIs with Red Hat 3Scale.
  • Understand the features and architecture of 3Scale API management.
  • Learn how to create, manage, and monetize APIs.
  • Use the developer portal to publish APIs, configure signup flows and customer access.
  • Get to know how to make the adoption of APIs effective and secure.
  • Define and implement webhooks to enable real-time notifications.

  Last Updated:

  Upcoming Web Services Courses

  Online Web Services courses, Weekend Web Services courses, Evening Web Services training, Web Services boot camp, Web Services instructor-led, Weekend Web Services training, Evening Web Services courses, Web Services coaching, Web Services instructor, Web Services trainer, Web Services training courses, Web Services classes, Web Services on-site, Web Services private courses, Web Services one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions