Svelte Kurzusok

Svelte Kurzusok

A helyi, oktatók által vezetett élő Svelte.js tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatok révén demonstrálják, hogyan lehet előlapi alkalmazásokat és felhasználói felületeket létrehozni a Svelte.js-vel. A Svelte.js képzés „helyszíni élő képzés” vagy „távoli élő képzés” formájában érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Svelte Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Svelte.js egy JavaScript-kompilátor a hatékony kód létrehozására, amely javítja az ügyfél futási teljesítményét. A Svelte.js használatával a felhasználók frontend alkalmazásokat és felhasználói felületeket hozhatnak létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan webfejlesztőkre összpontosít, akik a frontend fejlesztéshez Svelte.js-t szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni frontend alkalmazások és felhasználói felületek Sveltes.js. A webes alkalmazás előterjesztése egy szerveren a SEO javításához. Használja a Svelete.js alternatívaként React.js, Angular, és Vue.js.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Svelte A felhasználói felületek létrehozására szolgáló kompilátor. Ez különbözik olyan keretről, mint a React és a Vue, hogy az alkalmazás kódját az építési időben JavaScript-be konvertálja, ahelyett, hogy az időben értelmezze. Nem használ virtuális DOM-t. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (távoli vagy külső) olyan fejlesztőknek szól, akik használni szeretnék Svelte olyan webes alkalmazások fejlesztésére, amelyek gyorsabbak, mint React alkalmazások és könnyebbek építeni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Kezdje el írni egy webes alkalmazást gyorsan és minimális felülettel. Írjon webes alkalmazásokat, amelyek az állapotot kezelik anélkül, hogy a külső függőségekre vagy plug-inokra támaszkodnának. Használjon olyan funkciókat, mint a scope styling, hogy megszüntesse a további kiterjesztések és a személyre szabott szintax szükségességét CSS. Építsen önálló Svelte alkatrészeket, és integrálja őket a meglévő React projekt kódbázisába.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Svelte Courses

Online Svelte courses, Weekend Svelte courses, Evening Svelte training, Svelte boot camp, Svelte instructor-led, Weekend Svelte training, Evening Svelte courses, Svelte coaching, Svelte instructor, Svelte trainer, Svelte training courses, Svelte classes, Svelte on-site, Svelte private courses, Svelte one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions