Svelte Kurzusok

Svelte Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Svelte képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet előtér-alkalmazásokat és felhasználói felületeket létrehozni a Svelte segítségével. A Svelte képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Svelte Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az Svelte egy nyílt forráskódú front-end komponens keretrendszer, amely modern környezetet biztosít statikus webalkalmazások készítéséhez, valamint újrafelhasználható összetevők bármilyen projekthez.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) középszintű fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni a Svelte fejlett koncepcióit és funkcióit webes alkalmazások fejlesztéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Használjon fejlett technikákat Svelte alkalmazások fejlesztéséhez. Webes alkalmazások fejlesztése az Svelte keretrendszerrel. Gyors prototípus létrehozása a TailwindCSS és a DaisyUI segítségével.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Svelte.js egy JavaScript-kompilátor a hatékony kód létrehozására, amely javítja az ügyfél futási teljesítményét. A Svelte.js használatával a felhasználók frontend alkalmazásokat és felhasználói felületeket hozhatnak létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan webfejlesztőkre összpontosít, akik a frontend fejlesztéshez Svelte.js-t szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni frontend alkalmazások és felhasználói felületek Sveltes.js. A webes alkalmazás előterjesztése egy szerveren a SEO javításához. Használja a Svelete.js alternatívaként React.js, Angular, és Vue.js.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Svelte A felhasználói felületek létrehozására szolgáló kompilátor. Ez különbözik olyan keretről, mint a React és a Vue, hogy az alkalmazás kódját az építési időben JavaScript-be konvertálja, ahelyett, hogy az időben értelmezze. Nem használ virtuális DOM-t. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (távoli vagy külső) olyan fejlesztőknek szól, akik használni szeretnék Svelte olyan webes alkalmazások fejlesztésére, amelyek gyorsabbak, mint React alkalmazások és könnyebbek építeni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Kezdje el írni egy webes alkalmazást gyorsan és minimális felülettel. Írjon webes alkalmazásokat, amelyek az állapotot kezelik anélkül, hogy a külső függőségekre vagy plug-inokra támaszkodnának. Használjon olyan funkciókat, mint a scope styling, hogy megszüntesse a további kiterjesztések és a személyre szabott szintax szükségességét CSS. Építsen önálló Svelte alkatrészeket, és integrálja őket a meglévő React projekt kódbázisába.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Svelte courses, Weekend Svelte courses, Evening Svelte training, Svelte boot camp, Svelte instructor-led, Weekend Svelte training, Evening Svelte courses, Svelte coaching, Svelte instructor, Svelte trainer, Svelte training courses, Svelte classes, Svelte on-site, Svelte private courses, Svelte one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions