Stable Diffusion Kurzusok

Stable Diffusion Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Stable Diffusion tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Stable Diffusion használatával kiváló minőségű képeket generálni különféle felhasználási esetekben. A Stable Diffusion tréning elérhető "online élő tréning" vagy "helyszíni élő tréning" formájában. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Stable Diffusion Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A Stable Diffusion egy hatékony mélytanulási modell, amely szöveges leírások alapján tud részletes képeket generálni.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) középhaladó és haladó szintű adattudósoknak, gépi tanulási mérnököknek, mély tanulással foglalkozó kutatóknak és számítógépes látásszakértőknek szól, akik szeretnék bővíteni tudásukat és készségeiket a mélytanulásban a szövegre. - képgenerálás.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a fejlett mély tanulási architektúrákat és technikákat a szövegből képpé generáláshoz. Valósítson meg összetett modelleket és optimalizálásokat a kiváló minőségű képszintézis érdekében. Optimalizálja a teljesítményt és a méretezhetőséget nagy adatkészletekhez és összetett modellekhez. Hangolja be a hiperparamétereket a jobb modellteljesítmény és általánosítás érdekében. Integrálja a Stable Diffusion-t más mély tanulási keretrendszerekkel és eszközökkel.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
A Stable Diffusion egy erőteljes mély tanulási modell, amely szöveges leírások alapján tud részletes képeket generálni.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak az adattudósoknak, gépi tanulási mérnököknek és számítógépes látáskutatóknak szól, akik szeretnék kihasználni Stable Diffusion-t, hogy kiváló minőségű képeket állítsanak elő különféle felhasználási esetekben.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Stable Diffusion alapelveit és a képgenerálás működését. Építsen és képezzen Stable Diffusion modelleket képgenerálási feladatokhoz. Alkalmazza a Stable Diffusion-t különféle képgenerálási forgatókönyvekre, mint például a befestés, az outpainting és a kép-kép fordítás. Optimalizálja Stable Diffusion modellek teljesítményét és stabilitását.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Stable Diffusion courses, Weekend Stable Diffusion courses, Evening Stable Diffusion training, Stable Diffusion boot camp, Stable Diffusion instructor-led, Weekend Stable Diffusion training, Evening Stable Diffusion courses, Stable Diffusion coaching, Stable Diffusion instructor, Stable Diffusion trainer, Stable Diffusion training courses, Stable Diffusion classes, Stable Diffusion on-site, Stable Diffusion private courses, Stable Diffusion one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions