SolidWorks Kurzusok

SolidWorks Kurzusok

Local instructor-led live SolidWorks training courses in Magyarország.

SolidWorks Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A SolidWorks egy szoftver a számítógéppel támogatott tervezéshez (CAD) és a számítógéppel támogatott tervezéshez (CAE). Lehetővé teszi a felhasználók számára ötletek és koncepciók felvázolását, a méretek és jellemzők felfedezését, valamint részletes rajzok és modellek készítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a mechatronikai, mechanikus, elektromos és elektronikai mérnököknek szól, akik szeretnék továbbfejleszteni SolidWorks tudásukat a SolidWorks fejlett alkatrészmodellezésével és egyéb fejlett funkcióival és alakítási képességeivel. .A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Használjon több testből álló szilárd anyagokat, seprési és emelési funkciókat, valamint fejlettebb SolidWorks funkciókat. Használja ki az SolidWorks összeállításmodellezési képességeit. Sajátítsa el az SolidWorks fejlett modellezési funkcióit.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
SolidWorks egy szoftver szilárd modellezéshez számítógéppel segített tervezéshez (CAD) és számítógépes tervezéshez (CAE). Lehetővé teszi a felhasználók számára ötletek és koncepciók felvázolását, a méretek és jellemzők felfedezését, valamint részletes rajzok és modellek készítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a mechatronikai, mechanikus, elektromos és elektronikai mérnököknek szól, akik az SolidWorks segítségével kívánják felvázolni és elkészíteni ötleteik és koncepcióik részletes rajzát.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az SolidWorks alapjait. Tervezzen és készítsen alkatrészeket, összeállításokat és 3D modelleket az SolidWorks segítségével.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online SolidWorks courses, Weekend SolidWorks courses, Evening SolidWorks training, SolidWorks boot camp, SolidWorks instructor-led, Weekend SolidWorks training, Evening SolidWorks courses, SolidWorks coaching, SolidWorks instructor, SolidWorks trainer, SolidWorks training courses, SolidWorks classes, SolidWorks on-site, SolidWorks private courses, SolidWorks one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions