SOA Kurzusok | Service-Oriented Architecture (SOA) Kurzusok

SOA Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett, élvonalbeli szolgáltatásorientált architektúra (SOA) tanfolyamok interaktív megbeszélésen és gyakorlati gyakorlaton keresztül demonstrálják a SOA mechanikáját és a szolgáltatási szerződések hozzáadott értékét a fejlesztési folyamat részeként. A SOA-képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan technikai emberek számára készült, akik szeretnék tanulni az OpenESB-ről A képzés részletezi a szolgáltatási integráció tervezésének és fejlesztésének megértéséhez szükséges technikai koncepciókat Olyan szabványos specifikációkat tartalmaz, mint az XML Schemas, a WSDL és az OpenESB által használt BPEL Ez a 2 napos kurzus biztosítja az alapvető ismereteket az OpenESB alapelveinek és terveinek megértéséhez Azonnali operatív ismeretekhez az OpenESB Training T02 szükséges .
14 hours
Overview
A Mule (vagy a Mule ESB) egy könnyű vállalati szolgáltatásbusz (ESB) és a MuleSoft által létrehozott integrációs keretrendszer A mula a Javabased, de kölcsönhatásokat kölcsönözhet más platformok között, mint például aNET webes szolgáltatások vagy aljzatok használatával Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kapcsolódjanak össze különböző alkalmazások, adatforrások és API-k, miközben mintaútválasztó alkalmazást készítenek a Mule használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az API-k és alkalmazások és szolgáltatások közötti kapcsolódás megtervezése, létrehozása és kezelése A régi rendszerek és egyedi alkalmazások közötti kölcsönhatások kezelése Csatlakoztassa a szoftvereket szolgáltatásként (SaaS) és onpremises szoftverekké Használja a Mule tervezési és fejlesztési eszközeit a Mule áramlások tervezéséhez, teszteléséhez és futtatásához Megérteni és támogatni a különböző üzenetkezelési szabványokat, beleértve az AMQP-t, a JMS-et és a WMQ-t Alkalmazások felügyelete, telepítése és konfigurálása a Mule Management Console (MMC) segítségével Közönség Fejlesztők Építészek A tervezők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A tanfolyam célja a fejlesztőknek, webes alkalmazásoknak, célja, hogy olyan lehetőségeket kínáljon, amelyeket a REST építészeti mintája kínál fel, amellyel kommunikálhat a webhelyek között.
14 hours
Overview
ED-SOA képzésünk a SOA referenciaarchitektúrára épülő architektúra-keretrendszer felépítésére és elemzésére összpontosít. A szolgáltatásokat esemény-generátorokként használják, jelezve a problémát vagy a közelgő problémát, lehetőséget, küszöbértéket vagy eltérést.
21 hours
Overview
Közönség

Ki ez a kurzus?

Informatikai építészek, informatikai középszintű vezetők, informatikai tanácsadók

A tanfolyam formátuma

jelenleg 100% -os előadások, de néhány teszt is hozzáadható
35 hours
Overview
Ez az 5 napos kurzus célja, hogy megértse a szolgáltatásorientált architektúra mechanikáját. Magában foglalja a SOA-alapú architektúrák műszaki tervezését és a szolgáltatás-orientált megoldásokat az üzleti problémákra.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan menedzserek és építészek számára készült, akik SOA megoldások megvalósítását vagy végrehajtását tervezik. Áttekinti a SOA előnyeit és hátrányait, és megmagyarázza, hogy mikor, miért és melyik SOA-résznek kellene használnia.

Néhány kérdés a kurzuson válaszol:

- Milyen előnyökkel jár a SOA alkalmazása?
- Milyen kockázatokkal jár a SOA megközelítés?
- Mi a kompromisszumok

- Hogyan értékeljük a potenciális profitot a SOA-val?
- Milyen valós üzleti esettanulmányokat már megtettek
- Mikor és milyen mértékben kell megvalósítani a SOA-t?

- Mi az egyszerűsítés és a bomlás előnyei
- A meglévő megoldásokról a SOA-ra való áttérés és a SOA-ra történő átállás NEM szükségessé teszi az egész meglévő infrastruktúra újraképítését
- Hogyan lehet kiterjeszteni a régi alkalmazásokat a SOA-val?
- Melyek a meglévő SOA lakosztályok és platformok?
14 hours
Overview
Irányítási keret A szolgáltatások orientált architektúra irányítási programja nem tesz operatív döntéseket A SOA-irányítás meghatározza a politikákat azáltal, hogy eldönti, hogy milyen döntéseket kell hozni, ki kell, hogy tegye őket, és hogyan készítse el azokat Egy megosztott szolgáltatási környezetben, mint egy vállalati SOA, a kormányzás vagy a nem megfelelő kormányzás, vagy akár egy rossz irányítási politika súlyos és negatív következményekkel járhat a vállalkozás egészében Ez a két workshop mutatja meg, hogyan kell csinálni a SOA-t Megtanulhatják, hogyan kell tervezni, építeni és működtetni egy hatékony irányítási keretrendszert a vállalati webszolgáltatási irányelvek létrehozására, kommunikálására és érvényesítésére a vállalati SOA-ban SOA-politikák A workshop arra összpontosít, hogy megmutassa, miként hozhat létre olyan megosztott webszolgáltatásokat létrehozó és kezelő folyamatokat és irányelveket Amint a szervezetek a vállalati SOA-n keresztül kezdik a webes szolgáltatásokat, a "silóról a megosztásra" kerülnek Az alapul szolgáló üzleti folyamatok tulajdonjoga átkerül egyetlen üzletágból, és "külsővé teszi" a vállalati felelősségvállalásba A SOA-irányítás irányítja és koordinálja a megosztott webszolgáltatások felelősségének elfogadásához és gyakorlásához szükséges folyamatokat az összes érdekelt fél nevében .
35 hours
Overview
Ez a tanfolyam fejlesztőknek és építészeknek szól A SOA bevezetése és a megvalósításának célja a program az XML, a WSD és a SOAP segítségével, valamint a különböző Java-könyvtárakkal megvalósuló implementációkra terjed ki Ez a kurzus az első, amikor a SOA-t bevezeti bármely szervezetbe, mivel meghatározza a SOA vállalati szintű architektúrájának, az integrációs mintáknak és az ESB (Enterprise Service Bus) megoldások alapjait .
14 hours
Overview
A SOA (szolgáltatásorientált architektúra) a számítógépes szoftverterv stílusa, amelyben az alkalmazási összetevők szolgáltatásokat nyújtanak más összetevők számára hálózaton keresztül kommunikációs protokollon keresztül.
21 hours
Overview
Ezen a kurzuson áttekintést adunk a SOA és a SOA irányításáról A fejlesztési folyamat részeként betekintést nyer a szolgáltatási szerződések használatának hozzáadott értékébe .
35 hours
Overview
Ez a tanfolyam posztgraduális (vagy azzal egyenértékű) hallgatók számára készült, és az előadások és a laboratóriumi ülések (elmélet és gyakorlat) kombinációjából áll.

A tanfolyam végén a hallgatónak képesnek kell lennie:

Tudás és megértés.

- Ismerje meg a szolgáltatások körül kialakított rendszerek elveit és üzleti előnyeit.
- Legyél teljes mértékben tisztában a webszolgáltatási szabványban szereplő főbb protokollokkal és technológiákkal, és megértse, hogyan illeszkednek ezek a technológiák. Az Ön tudása kiterjed majd a webszolgáltatások élvonalbeli és feltörekvő szempontjaira, valamint a szabvány legfejlettebb elemeire.
- Értsd meg mélyrehatóan azt a technológiát, amelyet a széles körben használt programnyelv alapú rendszerek engedélyezésére használsz és Webszolgáltatásokat használsz.

Szellemi készségek:

- Határozza meg, hol a szolgáltatásorientált megközelítés és különösen a webes szolgáltatások megfelelőek az adott üzleti forgatókönyvekhez.
- Tekintsük a webszolgáltatási megoldás leghatékonyabb kialakítását
- A jövőben megismerheti és gyorsan megismerheti a gyorsan fejlődő webszolgáltatási szabványok megjelenését

Gyakorlati képességek:

- Működjenek a Webes szolgáltatásokhoz kapcsolódó jelenlegi technológiákkal, amelyek platform semlegesek - XML, SOAP, WSDL
- Írjon és tegyen közzé webszolgáltatásokat egy széles körben használt programozási nyelven, és írjon ügyfélkódot ezen a nyelven a webes szolgáltatások meghívására.
14 hours
Overview
A komplex vállalati alkalmazások építése igen változatos környezetben igen nehéz A szolgáltatások és a rendszerek közötti integráció megváltozása a rendszer kialakításában változásokat idéz elő Ez a kurzus magában foglalja, hogyan kell a karbantartást tervezni, illeszkedni a szervezeti és rendszerszintű architektúra és a gyakorlati infrastruktúra méretéhez és céljához Ez a kurzus az elosztott alkalmazások tájépítésével kapcsolatos közös problémákra terjed ki, kezdve az integrációs problémától, az infrastruktúrától és a modern megközelítésektől kezdve a komplexitás problémáinak megoldására Ez a kurzus magyarázza az egyes megoldások előnyeit és hátrányait (pl Hagyományos SOA vs Microservice architektúra), rendelkezésre álló eszközöket (többnyire nyílt forrású), amelyek támogatják a fejlesztést és karbantartást stb Pálya formátuma Ez többnyire vita (korlátozott bemutatókkal) .
21 hours
Overview
A Talend Open Studio az ESB egy nyílt forráskódú, valós idejű alkalmazásintegrációs eszköz a szolgáltatásközvetítéshez és az útválasztáshoz Leegyszerűsíti az enterpriseclass rendszerek, szolgáltatások és alkalmazások integrációját Segítségével alkalmazások és régi rendszerek lehetővé teszik a ServiceOriented Architectures (SOA) létrehozását Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Talend Open Studio-t az ESB számára a szolgáltatások létrehozásához, összekapcsolásához, közvetítéséhez és kezeléséhez, valamint azok kölcsönhatásához A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Integrálja, fejleszti és szállítja az ESB technológiákat egyetlen csomagként különféle telepítési környezetekben Ismerje meg és használja fel a Talend Open Studio leggyakrabban használt összetevőit Integráljon bármely alkalmazást, adatbázist, API-t vagy webes szolgáltatásokat A heterogén rendszerek és alkalmazások tökéletesen integrálhatók A meglévő Java kódkönyvtárak beillesztése a projektek kiterjesztéséhez Kihasználja a közösségi elemeket és a kódot projektek kiterjesztésére Gyorsan integrálja a rendszereket, alkalmazásokat és adatforrásokat egy draganddrop Eclipse környezetben A fejlesztési idő és a karbantartási költségek csökkentése optimalizált, újrafelhasználható kód létrehozásával Közönség ESB fejlesztők Java alkalmazások fejlesztői Szoftver építészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy megértse, hogyan kell használni, hibakeresni és kezelni Web Services egy nem-fejlesztő / programozó szempontjából.
14 hours
Overview
Bár a SOA nem specifikus a BPM szoftver számára, számos természetes szinergia létezik a BPM és a SOA között. Talán a legnyilvánvalóbb ezek közül az, hogy az üzleti folyamatok menedzselését önálló funkcióként szétválasztják, lehetővé téve a folyamatok független alkalmazását, és közös üzleti logikának köszönhetően.
Weekend SOA courses, Evening SOA training, SOA boot camp, SOA instructor-led, Weekend SOA training, Evening SOA courses, SOA coaching, SOA instructor, SOA trainer, SOA training courses, SOA classes, SOA on-site, SOA private courses, SOA one on one trainingWeekend Service-Oriented Architecture (SOA) courses, Evening Service-Oriented Architecture training, Service-Oriented Architecture (SOA) boot camp, SOA (Service-Oriented Architecture) instructor-led, Weekend Service-Oriented Architecture (SOA) training, Evening Service-Oriented Architecture (SOA) courses, SOA coaching, SOA (Service-Oriented Architecture) instructor, SOA (Service-Oriented Architecture) trainer, Service-Oriented Architecture (SOA) training courses, Service-Oriented Architecture classes, SOA on-site, Service-Oriented Architecture private courses, Service-Oriented Architecture one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!