ServiceNow Kurzusok

ServiceNow Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő ServiceNow képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet technikai menedzsment támogatást nyújtani és digitális munkafolyamatokat vezetni be egy vállalat IT-műveleteihez. A ServiceNow képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ServiceNow Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
ServiceNow egy felhő alapú munkafolyamat-termék. ServiceNow vesz egy szoftver-as-a-szolgáltatás megközelítést, amely a technikai menedzsment támogatása az informatikai műveletek a vállalatok. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a rendszergazdák, akik szeretnének végrehajtani a digitális munkafolyamatok egy vállalkozás a ServiceNow. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • A ServiceNow fő alapbeállításai.
 • Testreszabások áttelepítése a példányokhoz frissítéskészleten keresztül.
 • Admin tevékenységek megértése és alkalmazása a ServiceNow-ban.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
35 hours
A ServiceNow egy felhőalapú munkafolyamat-termék eszközök és szolgáltatások meghatározására, strukturálására, kezelésére és automatizálására. A szkripteknek a ServiceNow platformon történő beépítése lehetőséget nyújt egyedi alkalmazások, fejlett testreszabási, ServiceNow API-k és még sok más létrehozására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik fejlesztést és szkriptet szeretnének létrehozni a ServiceNow platformon. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Fő kiszolgálóoldali és ügyféloldali szkriptek a ServiceNow alkalmazásban.
 • Megértheti, hogy mikor és hol kell szkriptet készíteni a ServiceNow alkalmazásban.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
ServiceNow egy felhőalapú platform az IT üzleti menedzsment automatizálására. ServiceNow szoftver-az-a-szolgáltatás megközelítést, amely technikai menedzsment támogatást nyújt a vállalatok informatikai műveleteinek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a felhasználóknak szól, akik az üzleti műveletek és szolgáltatások kezelésére ServiceNow használni szeretnék. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az alapkonfigurációk bevezetése ServiceNow. Jelentések készítése és karbantartása. A ServiceNow interfész sikeres navigációja.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
ServiceNow A Discovery egy IT Operations Management (ITOM) szoftveralkalmazás, amely egy szervezet hálózatát (magán, nyilvános felhő stb.) szkenneli. azonosítani a hálózathoz kapcsolódó hardvereket és szoftvereket, konfigurációikat, adatbázis-kapcsolatokat, kapcsolatokat és függőségeket stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan informatikai szakemberekre irányul, akik a Discovery használatát szeretnék megkönnyíteni a szervezet informatikai infrastruktúrájának azonosításának, nyomon követésének és diagnosztizálásának folyamatában. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a felfedezés fogalmát és előnyeit. Telepítse és konfigurálja a hálózat szkenneléséhez szükséges szervereket. Hatékonyan azonosítja a vállalat Linux gépek, Windows gépek, hálózati eszközök, szoftveralkalmazások és adatbázisok. Fedezze fel a hulladékokat a hardverhasználatban, kerülje a szoftver licenc betartásának büntetéseit, és megakadályozza a szoftver megzavarását és lejárati idejét.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
ServiceNow egy szoftver platform az informatikai szolgáltatások kezelésére.  ServiceNow Application Portfolio Management (APM) egy eszköz az alkalmazások és szolgáltatások értékelésére és optimalizálására egy szervezet számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan informatikai rendszergazdákra irányul, akik az APM-t szeretnék használni a szervezetük szoftverének és szolgáltatásainak értékelésének és optimalizálásának folyamatának automatizálására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az APM beállítása ServiceNow. Ismerje meg, hogy az APM hogyan illeszkedik a ServiceNow ökoszisztémához. Készítsen átfogó méréseket egy szervezet alkalmazásainak üzleti előnyeinek mérésére. Értékelje az IT-költségeket a szervezet különböző üzleti egységei számára. A szoftveralkalmazások készletének optimalizálása az üzleti célok elérése érdekében. Tudatos döntéseket hoz arról, hogy befektetni, fenntartani vagy cserélni kell-e alkalmazásokat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online ServiceNow courses, Weekend ServiceNow courses, Evening ServiceNow training, ServiceNow boot camp, ServiceNow instructor-led, Weekend ServiceNow training, Evening ServiceNow courses, ServiceNow coaching, ServiceNow instructor, ServiceNow trainer, ServiceNow training courses, ServiceNow classes, ServiceNow on-site, ServiceNow private courses, ServiceNow one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions