Scratch Kurzusok

Scratch Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Scratch képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan egyszerűsíti le a Scratch programozási nyelv a programozási koncepciókat, és hogyan tervezhet és készíthet szórakoztató és lebilincselő játékokat és alkalmazásokat a Scratch segítségével. A Scratch képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Scratch Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Scratch egy blokk alapú számítógépes programozási nyelv, amely egyszerűsíti a programozási fogalmakat. Ez megkönnyíti az egyszerű játékok, interaktív történetek és animációk létrehozását, amelyek együttesen megoszthatók és hozzáférhetők. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja bárki, aki szeretné tervezni és létrehozni szórakoztató és izgalmas játékokat és alkalmazásokat, és megtanulják a számítógépes programozás alapjait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Scratch weboldalt! A program a Scratch szerkesztőt használja. Ismerje meg a különböző eszközöket és funkciókat. Hozzon létre és tervezzen egy egyszerű játékot vagy interaktív történetet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Scratch courses, Weekend Scratch courses, Evening Scratch training, Scratch boot camp, Scratch instructor-led, Weekend Scratch training, Evening Scratch courses, Scratch coaching, Scratch instructor, Scratch trainer, Scratch training courses, Scratch classes, Scratch on-site, Scratch private courses, Scratch one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions