Robocorp Kurzusok

Robocorp Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Robocorp képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Robocorpot RPA-megoldások felépítésére használni. A Robocorp képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Robocorp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Robocorp Az RPA Framework egy nyílt forráskódú RPA (Robotic Process Automation) megoldás a szoftverrobotok fejlesztésének és karbantartásának egyszerűsítésére. Az együttműködésre, a kísérletezésre, a tanulásra és az iteratív fejlődésre összpontosít a legjobb gyakorlatok. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftverrobot fejlesztők, akik szeretnék használni egy fejlesztőbarát, nyílt forráskódú platform építeni RPA megoldások a szervezetük számára. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Robocode Developer stúdiót. Használja a Robocode fejlesztő eszközöket az RPA szoftver létrehozásához. A Robot Framework ökoszisztéma javítása a fejlesztés és az együttműködés optimalizálása érdekében. Használja a Robocloud orchestrációs platformot a vállalati szoftverrobotok telepítéséhez. A tudás megosztása és közösség létrehozása más szoftverrobot alkotókkal.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Robocorp courses, Weekend Robocorp courses, Evening Robocorp training, Robocorp boot camp, Robocorp instructor-led, Weekend Robocorp training, Evening Robocorp courses, Robocorp coaching, Robocorp instructor, Robocorp trainer, Robocorp training courses, Robocorp classes, Robocorp on-site, Robocorp private courses, Robocorp one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions