Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Kurzusok

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Red Hat Enterprise Linux (RHEL) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az RHEL-t adminisztratív feladatok elvégzésére és a vállalati rendszerek hatékonyabb kezelésére használni. A Red Hat Enterprise Linux (RHEL) képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Red Hat Az Enterprise Linux (RHEL) a kereskedelmi vállalkozások számára egy Linux elosztás. Stabil alapot biztosít a nyílt forráskódú technológiák számára (Ansible, OpenStack, Podman, stb.), hogy a rendszer adminisztráció, a feladatok automatizálása, és az alkalmazás telepítése skálázható és jövőbeli bizonyíték. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a sysadminek és DevOps mérnökök, akik szeretnék használni a RHEL-t az adminisztratív feladatok elvégzésére és a vállalati rendszerek hatékonyabb kezelésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges szerverkörnyezetet a rendszerkezelési feladatok és a RHEL-vel kapcsolatos műveletek kezeléséhez. Ismerje meg a RHEL előnyeit, és kihasználja annak funkcióit az adminisztratív folyamatok egyszerűsítésére. Állítsa be a különböző fájlrendszereket, és hatékonyan kezelje őket a beépített szolgáltatások használatával a RHEL-ben. Csökkenti a sebezhetőségeket és a fenyegetések alkalmazásával biztonsági fenyegető technikák szerverek és hálózati rendszerek. A tartályok és képek kezelése és telepítése a RHEL-vel az OCI-kompatibilis eszközökkel (Podman, Skopeo és Buildah).
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Red Hat Enterprise Linux (RHEL) courses, Weekend Red Hat Enterprise Linux (RHEL) courses, Evening Red Hat Enterprise Linux (RHEL) training, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) boot camp, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) instructor-led, Weekend Red Hat Enterprise Linux (RHEL) training, Evening Red Hat Enterprise Linux (RHEL) courses, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) coaching, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) instructor, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) trainer, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) training courses, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) classes, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) on-site, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) private courses, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions