Red Hat 3Scale Kurzusok

Red Hat 3Scale Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Red Hat 3Scale képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Red Hat 3Scale-t API-k létrehozására, terjesztésére, kezelésére és bevételszerzésére használni, miközben az API-életciklus használatának, biztonságának és támogatásának ellenőrzése alatt marad. A Red Hat 3Scale képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Red Hat 3Scale 3Scale néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Red Hat 3Scale Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A 3Scale vagy Red Hat 3Scale egy API menedzsment infrastruktúra platform. Ez megkönnyíti az API-k kezelését, amelyek a felhőben vagy mindkettő kombinációjában épülnek és integrálódnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők és a fejlesztők, akik szeretnék használni Red Hat 3Scale építeni, terjeszteni, kezelni és monetizálni API-k, miközben ellenőrizze az API életciklus használatát, biztonságát és támogatását. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az API-k kezelésének megkezdéséhez Red Hat 3Scale. Ismerje meg a 3Scale API menedzsment jellemzőit és architektúráját. Ismerje meg, hogyan kell létrehozni, kezelni és monetizálni APIs. Használja a fejlesztő portálját az API-k közzétételéhez, a bejelentkezési áramlatok konfigurálásához és az ügyfél hozzáféréséhez. Ismerje meg, hogyan lehet hatékony és biztonságos az APIs elfogadása. Webhooks létrehozása és végrehajtása valós idejű értesítések lehetővé tétele érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Red Hat 3Scale courses, Weekend Red Hat 3Scale courses, Evening Red Hat 3Scale training, Red Hat 3Scale boot camp, Red Hat 3Scale instructor-led, Weekend Red Hat 3Scale training, Evening Red Hat 3Scale courses, Red Hat 3Scale coaching, Red Hat 3Scale instructor, Red Hat 3Scale trainer, Red Hat 3Scale training courses, Red Hat 3Scale classes, Red Hat 3Scale on-site, Red Hat 3Scale private courses, Red Hat 3Scale one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions