Q# Kurzusok

Q# Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Q# (Q-sharp vagy Q Sharp) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni a Q#-t kvantumalgoritmusok kifejezésére. A Q# képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Q-sharp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A kvantum számítógépek olyan gépek, amelyek a kvantummechanika elvein alapulnak. Ellentétben a klasszikus számítógépekkel, amelyek olyan bitekre támaszkodnak, amelyek csak két államban létezhetnek (0 vagy 1), a kvantum számítógépek kvantum biteket használnak, amelyek egyszerre több államban létezhetnek. Ennek köszönhetően a kvantum számítógépek várhatóan algoritmusokat feldolgoznak és sokkal gyorsabban megoldják a problémákat, mint a klasszikus számítógépek. Q# a Microsoft által kifejezetten kvantumszámítás céljából létrehozott programozási nyelv. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a kvantumszámítás alapjait és Q# miközben egyszerű kvantumprogramok fejlesztésén haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Microsoft's Quantum Development Kit-t. Ismerje meg a kvantumszámítás mögött álló fogalmakat. Hozzon létre, tesztelje, hajtsa végre és oldja meg a problémákat egy kvantumprogram segítségével Q#, Visual Studio és egy helyi kvantumszámítási szimulátor.
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Q-sharp courses, Weekend Q-sharp courses, Evening Q-sharp training, Q# boot camp, Q sharp instructor-led, Weekend Q sharp training, Evening Q# courses, Q# coaching, Q sharp instructor, Q sharp trainer, Q-sharp training courses, Q-sharp classes, Q-sharp on-site, Q sharp private courses, Q-sharp one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions