Q# Kurzusok

Q# Kurzusok

A helyi, oktatók által vezetett élő Q# (Q-sharp vagy Q-sharp) tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon demonstrálják, hogyan lehet a Q# -t használni kvantumalgoritmusok kifejezésére. Q# edzés „helyszíni élő edzésként” vagy „távoli élő edzésként” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Q-sharp Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A kvantum számítógépek olyan gépek, amelyek a kvantummechanika elvein alapulnak. Ellentétben a klasszikus számítógépekkel, amelyek olyan bitekre támaszkodnak, amelyek csak két államban létezhetnek (0 vagy 1), a kvantum számítógépek kvantum biteket használnak, amelyek egyszerre több államban létezhetnek. Ennek köszönhetően a kvantum számítógépek várhatóan algoritmusokat feldolgoznak és sokkal gyorsabban megoldják a problémákat, mint a klasszikus számítógépek. Q# a Microsoft által kifejezetten kvantumszámítás céljából létrehozott programozási nyelv. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a kvantumszámítás alapjait és Q# miközben egyszerű kvantumprogramok fejlesztésén haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Microsoft's Quantum Development Kit-t. Ismerje meg a kvantumszámítás mögött álló fogalmakat. Hozzon létre, tesztelje, hajtsa végre és oldja meg a problémákat egy kvantumprogram segítségével Q#, Visual Studio és egy helyi kvantumszámítási szimulátor.
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Q# Courses

Online Q-sharp courses, Weekend Q-sharp courses, Evening Q-sharp training, Q# boot camp, Q sharp instructor-led, Weekend Q sharp training, Evening Q# courses, Q# coaching, Q sharp instructor, Q sharp trainer, Q-sharp training courses, Q-sharp classes, Q-sharp on-site, Q sharp private courses, Q-sharp one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions