PHP Kurzusok

PHP Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő PHP-tanfolyamok gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a PHP alapjait, valamint a fejlett PHP programozási eszközök és technikák megvalósítását. A PHP képzés "online élő tréning" vagy "helyszíni élő tréning" néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

PHP Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Livewire egy teljes veremű könyvtár, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Laravel keretrendszeren belül dinamikus interfészeket építsenek.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni és használni a Livewire-t modern és dinamikus alkalmazási felületek felépítéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Élővezetékes alkatrészek építése és tesztelése. Alkalmazások létrehozása a Livewire könyvtár segítségével. Hozzon létre dinamikus komponenseket a PHP-ban.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszaküldésére. Különösen hasznos olyan alkalmazásokban, amelyek nagy adatkészleteket kell feldolgozni a háttérben, miközben egyidejűleg válaszolnak az élő felhasználói kérésekre valós időben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják, hogyan lehet feloldani egy PHP alkalmazást, majd integrálni a RabbitMQ üzenetküldő rendszerrel, hogy terjesztett felhőalkalmazásokat vagy mikroszolgáltatásokat hozzon létre. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be, állítsa be és kezelje RabbitMQ. Ismerje meg RabbitMQ's szerepét a mikroszolgáltatás architektúrájának tervezésében és végrehajtásában. Hozzon létre és használja RabbitMQ, mint egy bróker az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a valós világ PHP alkalmazások.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A PHPUnit egy egység tesztelési keret a PHP számára A PHPUnit szigorú paramétereket alkalmaz annak megállapítására, hogy az egyes kódkódok hibamentesek-e és telepítésre készek-e Egyedi egységek elkülönítésével és tesztelésével a fejlesztők nagyobb alkalmazhatóságot biztosíthatnak, elkerülhetik a regressziós hibákat és csökkenthetik a hibás kóddal kapcsolatos költségek előállítását Ez az oktatott, élő edzés tanítja a résztvevőket, hogyan írjanak tesztelhető kódot tesztelési egységek formájában a hibák diagnosztizálásának, elszigetelésének és megoldásának megkönnyítése érdekében A képzés a résztvevőket a PHPUnit tesztelési keretrendszer segítségével létrehozza egy munkahelyi, tesztelési környezet létrehozásával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megkülönböztetni a jó és a rossz vizsgálati egységeket Olvassa el és értelmezze a vizsgálati eredményeket Proaktívan kezeljék és diagnosztizálják a kódbázisukat a hibák csökkentése érdekében Győződjön meg róla, hogy a kódbázis megfelel a folyamatos integrációnak és telepítésnek Közönség Intermediate to advanced PHP fejlesztők, akik szeretnék javítani a tesztelés a kódot A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Ez a kurzus foglalkozik a webes alkalmazások fejlesztésével PHP . A kurzus olyan emberek számára készült, akik már ismerik a többi eljárási programozási nyelvet. A tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni egy egyszerű dinamikus alkalmazást PHP és egy My SQL adatbázissal.
7 hours
Ez a kurzus PHP programozóknak és a PHP kód optimalizálásával kapcsolatos weboldalfejlesztőknek készült. A kurzus megmutatja, hogyan találja meg a szűk keresztmetszetet, és hogyan kell a kódot megfelelő módon visszahelyezni vagy megváltoztatni. A tanfolyam során a résztvevők valós weboldalakkal foglalkoznak, amelyeket nyomon követnek, elemeznek és optimalizálnak.
21 hours
A kurzus megismeri a résztvevőket a PHP nyelvével és a webes környezethez való integrációjával. A résztvevő megtanulja, hogyan készítsen dinamikus oldalt, írjon adatbázis-alkalmazásokat és védje az alkalmazásokat az illetéktelen hozzáféréstől.
35 hours
A képzési program felkészíti Önt a professzionális webes tervező ( foglalkoztatási kód: 213202 a szakmai képesítések szabványai) tekintetében "HTML és CSS a webes tervezés" és magában foglalja a programozási probléma használatával JavaScript és PHP nyelv. A következő program feltételezi, hogy a résztvevő képes lesz weboldalak tervezésére és létrehozására HTML 4.0 és Cascading Style Sheets 2.0. A webhely létrehozásakor használja a HTML címkéket a szöveg, a grafika, a táblák és az interaktív formák elhelyezésére a weboldalon, valamint a linkek más weboldalakra és weboldalakra. A Cascading Style Sheets 2.0 használatával webes tartalmak formázása az ügyfelek igényeinek megfelelően történik. A kurzus diplomások kereshetnek munkát a webes tervezésben részt vevő szolgáltató cégekben, vagy megkezdhetik a konzultációs szolgáltatást. A képzési program magában foglalja a weboldalak létrehozásának problémáit HTML és CSS.
14 hours
A kurzus lefedi a tervezési mintákat, különös tekintettel a PHP használt mintákra.
21 hours
A kurzus olyan közbenső PHP fejlesztők számára készült, akik szeretnék gazdagítani tudásukat, és a programozás és a webfejlesztés technikáinak legjobb gyakorlatait tanulják meg az objektum-orientált programozási és tervezési minták alapján.
21 hours
A kurzus olyan tapasztalt programozók számára készült, akik a minták használatával és a refaktorálással kapcsolatos kérdéseket szeretnének feltárni. Minden résztvevő ismeri az ilyen minták használatának tulajdonságait és gyakorlati példáit, amelyek lehetővé teszik a hatékony felépítés helyesbítését az alkalmazáskódban.
14 hours
Az Yii egy nagy teljesítményű PHP keretrendszer, amely leginkább a Web 2.0 alkalmazások fejlesztésére alkalmas.
28 hours
Symfony egy PHP összetevő, egy webes alkalmazási keret, egy filozófia és egy közösség.
21 hours
A kurzus alapvető készségeket nyújt a PHP fejlesztőknek, amelyek az alkalmazásoknak az interneten keresztül történő kortárs támadásokkal szemben ellenállóvá tételéhez szükségesek A web sérülékenységeket a PHP-alapú példákon túlmutatják az OWASP első tízen túl, különböző injekciós támadások, szkriptinjekciók, támadások a PHP munkamenet-kezelésével szemben, nem biztonságos közvetlen objektum-hivatkozások, fájl-feltöltési problémák és még sokan mások A PHPrel kapcsolatos sérülékenységeket a hiányzó vagy helytelen bemeneti érvényesítés, a helytelen hibák és kivételkezelés, a biztonsági funkciók helytelen használata, valamint az idő és a problémák elhárítása miatt csoportosítják Ez utóbbi esetben olyan támadásokról beszélünk, mint a nyílt forráskódú kijátszás, a mágia úszó vagy a hasistáblázat ütközéses támadása Minden esetben a résztvevők megismerkednek a legfontosabb technikákkal és funkcióikkal, amelyeket az enlistált kockázatok enyhítésére használnak Különös figyelmet fordítanak az ügyfelek biztonságára a JavaScript, az Ajax és a HTML5 biztonsági problémáival A PHP-hez számos biztonsággal kapcsolatos kiterjesztés kerül bevezetésre, mint a hash, az mcrypt és az OpenSSL a titkosításhoz, vagy a Ctype, ext / filter és a HTML Purifier a bemeneti érvényesítéshez A legjobb gyakorlatok megkönnyítése a PHP konfiguráció (phpini beállítás), az Apache és általában a szerver kapcsolatával történik Végül áttekintést kap a különféle biztonsági tesztelési eszközök és technikák, amelyeket a fejlesztők és a tesztelők használhatnak, beleértve a biztonsági szkennereket, a penetrációs tesztelést és a csomagok, snifferek, proxy szerverek, fuzzing eszközök és statikus forráskód-elemzők kihasználását Mind a sebezhetőségek bevezetését, mind a konfigurációs gyakorlatokat számos kéziratos gyakorlat támogatja, amelyek bemutatják a sikeres támadások következményeit, bemutatva, hogyan alkalmazzák az enyhítő technikákat és bevezetik a különböző kiterjesztések és eszközök használatát A tanfolyamon résztvevők részt vehetnek Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Ismerje meg a webes sérülékenységeket az OWASP Top Ten oldalán, és tudja, hogyan kerülheti el őket Ismerje meg az ügyfelek sérülékenységeit és a biztonságos kódolási gyakorlatokat Legyen gyakorlati megértése a titkosításról Tanulja meg a PHP különböző biztonsági szolgáltatásait Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat, és hogyan kerülheti el őket Legyen tájékozott a PHP keret legfrissebb sebezhetőségeiről Gyakorolj gyakorlati ismereteket a biztonsági tesztelési eszközök használatával kapcsolatban Forrásokat és további olvasmányokat szerezzen a biztonságos kódolási gyakorlatokról Közönség Fejlesztők .
28 hours
Még a tapasztalt programozók sem ismerik a fejlesztési platformjuk által kínált különböző biztonsági szolgáltatásokat, és nem is ismerik a fejlődésük szempontjából releváns különböző sebezhetőségeket. Ez a kurzus célja, hogy a fejlesztők használják mind a Java és PHP, amely biztosítja nekik az alapvető készségek szükségesek, hogy alkalmazásaik ellenállnak a kortárs támadások az interneten keresztül. A Java biztonsági architektúra szintjeit a hozzáférési ellenőrzés, a hitelesítés és az engedélyezés, a biztonságos kommunikáció és a különböző kriptográfiai funkciók kezelése végzi. Különböző API-k is bevezetik, amelyek használhatók a kód biztonsági PHP, mint például OpenSSL for cryptography vagy HTML Purifier for input validation. A szerver oldalán a legjobb gyakorlatokat az operációs rendszer, a webes tartály, a fájlrendszer, a SQL szerver és maga PHP megerősítésére és konfigurálására adják, míg különös hangsúlyt fektetnek az ügyfél oldalán lévő biztonságra a JavaScript, Ajax és HTML5 biztonsági problémák révén. Az általános webes sebezhetőségeket a OWASP Top Ten-hoz igazított példákkal vitatják, amelyek a különböző injekciós támadások, a forgatókönyv injekciói, az üléskezelés elleni támadások, a bizonytalan közvetlen objektum-referenciák, a fájlfelvételsel kapcsolatos problémák és még sok más. A különböző Java- és PHP-specifikus nyelvi problémák és problémák, amelyek a munkaidő környezetből származnak, csoportosulnak a hiányzó vagy helytelen beviteli validáció szabványos sebezhetőségtípusaiba, a biztonsági funkciók helytelen használata, a helytelen hibák és kivételek kezelése, az idő- és állapotproblémák, a kódminőségi problémák és a mobil kódhoz kapcsolódó sebezhetőségek. A résztvevők kipróbálhatják a megvitatott API-ket, az eszközöket és a konfigurációk hatásait maguknak, míg a sebezhetőségek bevezetését számos gyakorlati gyakorlat támogatja, amely a sikeres támadások következményeit mutatja, megmutatja, hogyan kell javítani a hibákat és alkalmazni a enyhítési technikákat, és bevezeti a különböző kiterjesztések és eszközök használatát. A tanfolyamon részt vevő résztvevők
  Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Ismerje meg a webes sebezhetőségeket OWASP Top Tíz és tudja, hogyan lehet elkerülni őket Ismerje meg az ügyfél oldali sebezhetőségeket és a biztonságos kódolási gyakorlatokat Ismerje meg a fejlesztési környezet különböző biztonsági jellemzőinek használatát Java A kriptográfia gyakorlati megértése Ismerje meg a különböző biztonsági funkciók használatát PHP A webes szolgáltatások biztonsági koncepcióinak megértése gyakorlati ismeretek megszerzése a biztonsági tesztelési eszközök használatában Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat és hogyan lehet elkerülni őket Ismerje meg a legutóbbi sebezhetőségeket a Java és PHP keretekben és könyvtárakban Hozzon forrásokat és további olvasmányokat a biztonságos kódolási gyakorlatokról
közönség Fejlesztők
21 hours
Ez az oktató által vezetett, élő kurzus azon fejlesztőknek szól, akik a Think PHP elsajátítását a webes alkalmazások fejlesztéséhez szeretnék megtanulni. Gondolj arra, hogy a PHP egy gyors és egyszerű PHP objektum-orientált MVC keret, amely támogatja az UTF-8, a plug-inek, a szerep-alapú vezérlés-hozzáférés (RBCA), a sablonvezérlő motor és a multi-adatbázisok támogatását. A tantárgy formátuma
 • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra.
 • A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
7 hours
PHP 7 a legnagyobb frissítés a PHP 2004 óta. Jelentős teljesítménynövekedést kínál az új Zend motor 3.0 révén, és közel kétszer javítja a termelékenységet a PHP 5.6-hoz képest. A memóriafelhasználás 50% -os csökkentésével és számos új funkcióval a PHP 7 jelentős hatást gyakorol a webes alkalmazások fejlesztésére különféle platformokon keresztül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet kihasználni a PHP 7 legújabb szolgáltatásait és a feldolgozási fejlesztéseket, miközben lépésről lépésre járnak egy minta webalkalmazás létrehozásával és telepítésével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Használjon továbbfejlesztett PHP 7 funkciókat, mint például az űrhajó és a null koaláló operátorok, skaláris típusú tippek, új skaláris típusú deklarációk és új hibamentességek
 • Új PHP 7 webalkalmazás fejlesztése és telepítése
 • Optimalizálja a meglévő webes alkalmazásokat vagy webhelyeket
Közönség
 • PHP fejlesztők
 • Fejlett-köztes szerver oldali programozók
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A Behat egy viselkedéstől vezérelt (BDD) tesztrendszer, amelyet PHP-ben írtak Segítséget nyújt a fejlesztők, tesztelők, üzleti érdekcsoportok és ügyfelek közötti kommunikációhoz a szoftverfejlesztési folyamat során A Behat lehetővé teszi a nem technikusok számára, hogy világosan leírják az alkalmazás szándékolt viselkedését, majd ezeket a "forgatókönyveket" funkcionális tesztként futtatják az alkalmazással szemben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani a BDD stílusteszteket a Behat és a PHP használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtasd az automatizált teszteket, amelyeket az emberi, olvasható, "adott, mikor, majd" ízesítő nyelvezetben írt le Behat-alapú vizsgálati esetek használata a technikai és a nem technikai csapatok közötti együttműködés javítása érdekében Integrálja a Behat-t a szelénnel, a Mink-lel, a Goutte-szel és más böngésző emulátorokkal a tesztek vezetéséhez és jelentések készítéséhez Bővítse a Behat funkciót kiterjesztő rendszerén keresztül Számos használati szcenáriót tesztelnek a terminálparancsok, a REST API-k és más eszközök segítségével Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
PHP egy hatalmas, általános célú szkriptnyelv, amelyet a legnépszerűbbek használnak és alkalmasak a webfejlesztéshez. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani a fejlett PHP programozási eszközöket és technikákat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a PHP programozás fejlett fogalmait.
 • Hozzon létre konzisztenciát és oldja meg a speciális problémákat a PHP programozás segítségével.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén A PHP egy szerverprogramozási nyelv, amelyet a tárgyévi internethez ajánlunk, köszönhetően annak kiváló teljesítményének Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesztsék meg az internetes alkalmazások PHP használatát A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Telepítsen és konfiguráljon eszközöket (IBM Watson IoT platform, IoT Starter Android alkalmazásokhoz), amelyek segítenek a PHP alkalmazások fejlesztésében Ismerje meg a PHP használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában Építsen, teszteljen, telepítsen és hibakeresse az IoT-rendszert a PHP használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
A piaci részesedés 60%, WordPress a tartalom Management rendszer (CMS) a választás sok a világon a legmagasabb profilú weboldalak. PHP egy szerver oldalnyelv, amely a web körülbelül 82 százalékát képviseli. Ebben az oktató-vezérelt, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők, akiknek kevés vagy nincs korábbi programozási tapasztalata, megtanulják, hogyan kell személyre szabni egy Wordpress weboldal használatával PHP. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a fejlesztési eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy gyorsan elkezdjenek dolgozni PHP Megértése és módosítása a különböző típusú PHP fájlok a WordPress Megértése PHP szintax (feltételes nyilatkozatok, lemezek, funkciók, stb.) Írja meg saját plugin vagy téma belül WordPress Debug, telepítés és problémamegoldás egy Wordpress weboldal
közönség
  Webes tervezők Műszaki készségekkel rendelkező tartalomteremtők Business technikai képességekkel rendelkező tulajdonosok Fejlesztők, akiknek nincs korábbi tapasztalata PHP
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita Rengeteg gyakorlat és gyakorlat Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Word sajtó, kérjük, látogasson el: https://wordpress.org/
14 hours
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz használ nyit forrás szerszámok-hoz gyorsbüfé a folyamat-ból épület, vizsgálat és felfejlődik PHP pályázatokat és szolgáltatás. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • felszerel és configure különböző nyit forrás szerszámok-hoz képessé tesz folyamatos egységbe rendezés, vizsgálat és felfejlődés.
 • megérteni az előnyeit és hátrányait CI eszközök, mint például Gitlab CI és Jenkins.
 • össze CI eszközök egység és integrációs tesztelés eszközök.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
React egy Java Script Library, amely egy webes alkalmazás front-end összetevőinek (nézetek, interaktív elemek, felhasználói felület frissítése stb.) Meghatározására szolgál. PHP viszont magában foglalja a webalkalmazás háttér-összetevőit (szerverek, adatbázis rendszerek stb.). Mindkettő ismerete lehetővé teszi a webes alkalmazások fejlesztésének átfogóbb megközelítését. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik a PHP használatával szeretnének háttér-kiszolgálót telepíteni egy React alkalmazáshoz. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Készítse el a fejlesztés megkezdéséhez szükséges környezetet.
 • Tehetik React komponensek PHP segítségével PHP kiterjesztés V8js.
 • A PHP használatával hozzon létre API-kat, amelyek kölcsönhatásba lépnek az adatbázis rendszerekkel.
 • Használjon modulcsomagokat, például a Webpack-et a React kód fordításához.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
A magneto egy PHP-ben írt e-kereskedelmi platform. -Val Magneto, használók van képes-hoz teremt és szervez termékek, fizetés módszer, hajózás és több. Magneto 2, szemben a magneto kínál fejlesztések a modularitás, a rugalmasság, és bővíthetőség az e-kereskedelmi megoldások. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyben vagy távolról) célja a webfejlesztők, akik szeretnének létrehozni egy webes alkalmazás magneto 2. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Master magneto 2 fejlesztési minták, tervezési minták, és megközelítések.
 • Témák létrehozása és testreszabása a magneto 2.
 • A magneto 2 funkcióhoz való testreszabásokat a bővítményekkel valósítsa meg.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Lumen egy nyílt forráskódú mikroszolgáltatások keretén alapul Laravel. Használják a gyors és nagy teljesítményű webes alkalmazások és API-k építésére PHP mikrohálózatokkal. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik használni szeretnének Laravel-alapú mikroszolgáltatásokat és alkalmazásokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a mikroszolgáltatások fejlesztésének megkezdéséhez Lumen. Ismerje meg a mikroszolgáltatások használatának előnyeit Lumen és PHP. Végezze el és végezze el a mikroszolgáltatások funkcióit és műveleteit a Lumen keret segítségével. A mikroszolgáltatási architektúrákhoz való hozzáférés védelme és ellenőrzése biztonsági rétegek építésével.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
PHP 8 új és továbbfejlesztett funkciókat vezet be a nagy teljesítményű webalkalmazások létrehozásához. Ez magában foglalja a JIT-kompilátor, a megnevezett érvek, az építőipari tulajdon promóciója, az uniós típusok és egyéb javított funkciók. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik PHP 8 használatát kívánják fejleszteni, építeni és tesztelni a vállalati szintű összetett webes alkalmazásokat, mint például az e-kereskedelmi oldalak, a CRM rendszerek, a WMS stb. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a webalkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez PHP 8. Tudjon meg többet az új funkciókról PHP 8 és hogyan kell végrehajtani őket. Szerezzen frissítést a PHP alapjaiból és néhány programozási tippről. Használja az új funkciókat PHP 8 a webes alkalmazások teljesítményének javítása érdekében. Ismerje meg a legjobb gyakorlatokat a webes alkalmazások biztonságának és stabilitásának javítására PHP 8. 
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Symfony egy PHP komponens, egy webalkalmazási keret, egy filozófia és egy közösség.
28 hours
Symfony 4 egy szoftverfejlesztési keretrendszer PHP. Ismét használható PHP könyvtárakat tartalmaz, amelyek megkönnyítik az új alkalmazások fejlesztését és tesztelését PHP (web alkalmazások vagy API-k). Symfony 4 egy parancsvonalú szoftver keretrendszer a beépített parancsokkal, amely a PHP kódfejlesztést hatékonyabbá teszi. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Symfony keretet és a PHP nyelvet, miközben egy PHP alkalmazás létrehozása során lépnek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja Symfony 4 létrehozásához és teszteléséhez kódot írt PHP Hozzon létre egy egyszerű kódot PHP, amely olvas és ír egy adatbázisra
közönség
  Programozók és webfejlesztők, akiknek a munkahelyi ismerete PHP és HTML Fejlett fejlesztők, akik hatékonyabb fejlesztési eszközöket keresnek a gyorsabb bezárásokhoz Szoftver tervezők, akiknek frissíteniük kell a jelenlegi fejlesztési eszközök megértését, amelyek megfelelnek a felhasználó igényeinek
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
14 hours
Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon PHP programozók számára szól, akik aszinkron webszolgáltatásokat akarnak írni a PHP nyelv használatával (a Node.js hasonló módon). A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Swoole
 • Ismerje meg az eseményvezérelt, aszinkron, nem blokkoló I / O hálózati modellek mögött meghúzódó fogalmakat.
 • Készítsen és telepítsen a PHP írt aszinkron szolgáltatásokat
 • Gyorsítsa fel a meglévő Laravel vagy Lumen alkalmazásokat a Laravel -Swool segítségével.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés
 • Sok gyakorlat és gyakorlat
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
 • Ha többet szeretne tudni a Swoolról, látogasson el a https://www.swoole.co.uk/ weblapra.
14 hours
Laravel egy nyílt forrású, PHP alapú MVC (modell – nézet – vezérlő) webes fejlesztési keret. Laravel szolgáltatásai között szerepel egy moduláris csomagolási rendszer, amelynek dedikált függőségi kezelője van, a relációs adatbázisok elérésének különböző módjai, az alkalmazások telepítését és karbantartását segítő segédprogramok, valamint a szintaktikai cukor. Laravel -t " PHP keretrendszernek a webes kézműveseknek" hívták Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a Laravel és a résztvevőket egy Laravel alapú webes alkalmazás létrehozásával Laravel .
  A tantárgy formátuma
  • A Laravel funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint egy webes alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése.
  14 hours
  Laravel egy nyílt forráskódú PHP keretrendszer a moduláris csomagolás, függőség kezelése, valamint az alkalmazás telepítése és karbantartása. Épület RESTful Majomszerű-ban Laravel megenged részére pályázatokat-hoz keleti tervez-hoz anyagi javak és beszerez mértékadó válasz vajon ez lenni HTTP helyzet kód és/vagy Hypermedia láncszemek.

  Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnének építeni RESTful API-k Laravel. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
  • Használja Laravel PHP Aritisan generálni kód és alkatrészek.
  • Épít RESTful Majomszerű-ban Laravel amit tud legel, olvas, sajtó alá helyez, összead, és töröl.
  • Az eredményeket az URL-paraméterek alapján szűrheti és rendezheti a RESTful API-k segítségével.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  Tanfolyami testreszabási beállítások
  • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.

  Last Updated:

  Online PHP courses, Weekend PHP courses, Evening PHP training, PHP boot camp, PHP instructor-led, Weekend PHP training, Evening PHP courses, PHP coaching, PHP instructor, PHP trainer, PHP training courses, PHP classes, PHP on-site, PHP private courses, PHP one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions