PHP Kurzusok

PHP Kurzusok

A helyi, oktatott élő PHP tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatban a PHP alapjait és a fejlett PHP programozási eszközök és technikák bevezetését A PHP képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

PHP Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Összefoglaló
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
21 hours
Összefoglaló
A kurzus olyan tapasztalt programozók számára készült, akik a minták használatával és a refaktorálással kapcsolatos kérdéseket szeretnének feltárni. Minden résztvevő ismeri az ilyen minták használatának tulajdonságait és gyakorlati példáit, amelyek lehetővé teszik a hatékony felépítés helyesbítését az alkalmazáskódban.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan fejlesztők számára készült, akik építészmérnöki webes alkalmazások fejlesztését és építését kívánják megteremteni, amelyek szigorú követelményeket támasztanak a skálázhatóság, a megbízhatóság és a modularitás terén Ez az oktatott, élő képzés egy sor közös problémát tár fel, és bemutatja a résztvevőknek, hogyan lehet hatékonyan megoldani őket a Zend Framework 2 (ZF2) használatával A résztvevők olyan sorozatokon keresztül érkeznek, amelyek újraterjesztő modulok létrehozását eredményezik, amelyek egyszerre rugalmasak és robusztusak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Elemezze és értse meg a moduláris kialakítással kapcsolatos tervezési mintákat Használja a Zend Framework 2 összetevőket a biztonság biztosításához olyan területeken, mint a hitelesítés, a titkosítás, az LDAP és az engedélyek (engedélyezés) Alkalmazzon fejlett technikákat a webszolgáltatások és az újrahasznosított interfészek fejlesztésére Hibaelhárítás, optimalizálás és telepítés egy vállalati webes alkalmazásban Közönség Fejlett a köztes PHP fejlesztőknek a ZF2-vel Vállalati fejlesztők, amelyek javítják a nehéz, interaktív, vállalati szintű webes alkalmazások teljesítményét, modularitását és skálázhatóságát A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Az Yii egy nagy teljesítményű PHP keretrendszer, amely leginkább a Web 2.0 alkalmazások fejlesztésére alkalmas.
21 hours
Összefoglaló
A kurzus megismeri a résztvevőket a PHP nyelvével és a webes környezethez való integrációjával. A résztvevő megtanulja, hogyan készítsen dinamikus oldalt, írjon adatbázis-alkalmazásokat és védje az alkalmazásokat az illetéktelen hozzáféréstől.
21 hours
Összefoglaló
A kurzus olyan közbenső PHP fejlesztők számára készült, akik szeretnék gazdagítani tudásukat, és a programozás és a webfejlesztés technikáinak legjobb gyakorlatait tanulják meg az objektum-orientált programozási és tervezési minták alapján.
21 hours
Összefoglaló
Ez az oktató által vezetett, élő kurzus azon fejlesztőknek szól, akik a Think PHP elsajátítását a webes alkalmazások fejlesztéséhez szeretnék megtanulni.

Gondolj arra, hogy a PHP egy gyors és egyszerű PHP objektum-orientált MVC keret, amely támogatja az UTF-8, a plug-inek, a szerep-alapú vezérlés-hozzáférés (RBCA), a sablonvezérlő motor és a multi-adatbázisok támogatását.

A tantárgy formátuma

-

Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra.

-

A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
28 hours
Összefoglaló
Symfony 4 a PHP szoftverfejlesztési kerete. Ez tartalmazza az újrahasználható PHP könyvtárak fejlesztésének elősegítése és tesztelése az új alkalmazások írt PHP (web alkalmazások vagy API-k). Symfony 4 egy parancssori szoftverkeret a beépített parancsokkal, amely hatékonyabbá teszi a PHP kód fejlesztését.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják használni a Symfony keretet és a PHP nyelvet, miközben lépnek át a PHP alkalmazás létrehozásával.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- A Symfony 4 használatával hozhat létre és tesztelhet PHP írt kódot
- Hozzon létre egy egyszerű kódot a PHP amely beolvassa és adatbázisba írja

Közönség

- Programozók és webfejlesztők, akik PHP és HTML ismeretekkel rendelkeznek
- Haladó fejlesztők, akik hatékonyabb fejlesztési eszközöket keresnek a gyorsabb bezárásokhoz
- Szoftvertervezők, akiknek frissíteniük kell a felhasználói igényeknek megfelelő aktuális fejlesztési eszközök megértését

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
28 hours
Összefoglaló
Symfony egy PHP összetevő, egy webes alkalmazási keret, egy filozófia és egy közösség.
21 hours
Összefoglaló
Symfony egy PHP komponens, egy webalkalmazási keret, egy filozófia és egy közösség.
14 hours
Összefoglaló
Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon PHP programozók számára szól, akik aszinkron webszolgáltatásokat akarnak írni a PHP nyelv használatával (a Node.js hasonló módon).

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Swoole
- Ismerje meg az eseményvezérelt, aszinkron, nem blokkoló I / O hálózati modellek mögött meghúzódó fogalmakat.
- Készítsen és telepítsen a PHP írt aszinkron szolgáltatásokat
- Gyorsítsa fel a meglévő Laravel vagy Lumen alkalmazásokat a Laravel -Swool segítségével.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés
- Sok gyakorlat és gyakorlat
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
- Ha többet szeretne tudni a Swoolról, látogasson el a https://www.swoole.co.uk/ weblapra.
14 hours
Összefoglaló
Laravel egy nyílt forráskódú PHP keretrendszer a moduláris csomagolás, függőség kezelése, valamint az alkalmazás telepítése és karbantartása. Épület RESTful Majomszerű-ban Laravel megenged részére pályázatokat-hoz keleti tervez-hoz anyagi javak és beszerez mértékadó válasz vajon ez lenni HTTP helyzet kód és/vagy Hypermedia láncszemek.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnének építeni RESTful API-k Laravel.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Használja Laravel PHP Aritisan generálni kód és alkatrészek.
- Épít RESTful Majomszerű-ban Laravel amit tud legel, olvas, sajtó alá helyez, összead, és töröl.
- Az eredményeket az URL-paraméterek alapján szűrheti és rendezheti a RESTful API-k segítségével.

A kurzus formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.

Tanfolyami testreszabási beállítások

- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Összefoglaló
RabbitMQ is an open source enterprise messaging broker for storing and retrieving messages passed by processes, applications, and servers. It uses a message queue for processing tasks asynchronously and is especially useful in applications that need to process large data sets in the background, while concurrently responding to live user requests in real-time.

In this instructor-led, live training (online or onsite), participants will learn how to decouple a PHP application, then integrate it with the RabbitMQ messaging system to create distributed cloud applications or microservices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup, configure and manage RabbitMQ.
- Understand RabbitMQ's role in the design and implementation of a microservice's architecture.
- Set up and use RabbitMQ as a broker for handling asynchronous and synchronous messages for real-world PHP applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Összefoglaló
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
14 hours
Összefoglaló
A PHPUnit egy egység tesztelési keret a PHP számára A PHPUnit szigorú paramétereket alkalmaz annak megállapítására, hogy az egyes kódkódok hibamentesek-e és telepítésre készek-e Egyedi egységek elkülönítésével és tesztelésével a fejlesztők nagyobb alkalmazhatóságot biztosíthatnak, elkerülhetik a regressziós hibákat és csökkenthetik a hibás kóddal kapcsolatos költségek előállítását Ez az oktatott, élő edzés tanítja a résztvevőket, hogyan írjanak tesztelhető kódot tesztelési egységek formájában a hibák diagnosztizálásának, elszigetelésének és megoldásának megkönnyítése érdekében A képzés a résztvevőket a PHPUnit tesztelési keretrendszer segítségével létrehozza egy munkahelyi, tesztelési környezet létrehozásával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megkülönböztetni a jó és a rossz vizsgálati egységeket Olvassa el és értelmezze a vizsgálati eredményeket Proaktívan kezeljék és diagnosztizálják a kódbázisukat a hibák csökkentése érdekében Győződjön meg róla, hogy a kódbázis megfelel a folyamatos integrációnak és telepítésnek Közönség Intermediate to advanced PHP fejlesztők, akik szeretnék javítani a tesztelés a kódot A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
React egy Java Script Library, amely egy webes alkalmazás front-end összetevőinek (nézetek, interaktív elemek, felhasználói felület frissítése stb.) Meghatározására szolgál. PHP viszont magában foglalja a webalkalmazás háttér-összetevőit (szerverek, adatbázis rendszerek stb.). Mindkettő ismerete lehetővé teszi a webes alkalmazások fejlesztésének átfogóbb megközelítését.

Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik a PHP használatával szeretnének háttér-kiszolgálót telepíteni egy React alkalmazáshoz.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Készítse el a fejlesztés megkezdéséhez szükséges környezetet.
- Tehetik React komponensek PHP segítségével PHP kiterjesztés V8js.
- A PHP használatával hozzon létre API-kat, amelyek kölcsönhatásba lépnek az adatbázis rendszerekkel.
- Használjon modulcsomagokat, például a Webpack-et a React kód fordításához.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus PHP programozóknak és a PHP kód optimalizálásával kapcsolatos weboldalfejlesztőknek készült.

A kurzus megmutatja, hogyan találja meg a szűk keresztmetszetet, és hogyan kell a kódot megfelelő módon visszahelyezni vagy megváltoztatni.

A tanfolyam során a résztvevők valós weboldalakkal foglalkoznak, amelyeket nyomon követnek, elemeznek és optimalizálnak.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus célja, hogy segítse a közvetítő CakePHP fejlesztők számára a CakePHP fejlettebb szolgáltatásainak elérését A magyarázatok és a vezetett gyakorlat segítségével a résztvevők képesek lesznek jobb tulajdonságokat, stabilitást, biztonságot és bővíthetőséget megvalósítani meglévő és jövőbeli CakePHP projektjeikre Közönség CakePHP fejlesztők, akik szeretnék továbbfejleszteni tudásukat és fejlesztési készségüket A tanfolyam formátuma A CakePHP fejlett funkcióinak áttekintése, valamint mintaalkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése .
21 hours
Összefoglaló
A kurzus alapvető készségeket nyújt a PHP fejlesztőknek, amelyek az alkalmazásoknak az interneten keresztül történő kortárs támadásokkal szemben ellenállóvá tételéhez szükségesek A web sérülékenységeket a PHP-alapú példákon túlmutatják az OWASP első tízen túl, különböző injekciós támadások, szkriptinjekciók, támadások a PHP munkamenet-kezelésével szemben, nem biztonságos közvetlen objektum-hivatkozások, fájl-feltöltési problémák és még sokan mások A PHPrel kapcsolatos sérülékenységeket a hiányzó vagy helytelen bemeneti érvényesítés, a helytelen hibák és kivételkezelés, a biztonsági funkciók helytelen használata, valamint az idő és a problémák elhárítása miatt csoportosítják Ez utóbbi esetben olyan támadásokról beszélünk, mint a nyílt forráskódú kijátszás, a mágia úszó vagy a hasistáblázat ütközéses támadása Minden esetben a résztvevők megismerkednek a legfontosabb technikákkal és funkcióikkal, amelyeket az enlistált kockázatok enyhítésére használnak Különös figyelmet fordítanak az ügyfelek biztonságára a JavaScript, az Ajax és a HTML5 biztonsági problémáival A PHP-hez számos biztonsággal kapcsolatos kiterjesztés kerül bevezetésre, mint a hash, az mcrypt és az OpenSSL a titkosításhoz, vagy a Ctype, ext / filter és a HTML Purifier a bemeneti érvényesítéshez A legjobb gyakorlatok megkönnyítése a PHP konfiguráció (phpini beállítás), az Apache és általában a szerver kapcsolatával történik Végül áttekintést kap a különféle biztonsági tesztelési eszközök és technikák, amelyeket a fejlesztők és a tesztelők használhatnak, beleértve a biztonsági szkennereket, a penetrációs tesztelést és a csomagok, snifferek, proxy szerverek, fuzzing eszközök és statikus forráskód-elemzők kihasználását Mind a sebezhetőségek bevezetését, mind a konfigurációs gyakorlatokat számos kéziratos gyakorlat támogatja, amelyek bemutatják a sikeres támadások következményeit, bemutatva, hogyan alkalmazzák az enyhítő technikákat és bevezetik a különböző kiterjesztések és eszközök használatát A tanfolyamon résztvevők részt vehetnek Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Ismerje meg a webes sérülékenységeket az OWASP Top Ten oldalán, és tudja, hogyan kerülheti el őket Ismerje meg az ügyfelek sérülékenységeit és a biztonságos kódolási gyakorlatokat Legyen gyakorlati megértése a titkosításról Tanulja meg a PHP különböző biztonsági szolgáltatásait Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat, és hogyan kerülheti el őket Legyen tájékozott a PHP keret legfrissebb sebezhetőségeiről Gyakorolj gyakorlati ismereteket a biztonsági tesztelési eszközök használatával kapcsolatban Forrásokat és további olvasmányokat szerezzen a biztonságos kódolási gyakorlatokról Közönség Fejlesztők .
35 hours
Összefoglaló
PHP egy hatalmas, általános célú szkriptnyelv, amelyet a legnépszerűbbek használnak és alkalmasak a webfejlesztéshez.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani a fejlett PHP programozási eszközöket és technikákat.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a PHP programozás fejlett fogalmait.
- Hozzon létre konzisztenciát és oldja meg a speciális problémákat a PHP programozás segítségével.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
A Behat egy viselkedéstől vezérelt (BDD) tesztrendszer, amelyet PHP-ben írtak Segítséget nyújt a fejlesztők, tesztelők, üzleti érdekcsoportok és ügyfelek közötti kommunikációhoz a szoftverfejlesztési folyamat során A Behat lehetővé teszi a nem technikusok számára, hogy világosan leírják az alkalmazás szándékolt viselkedését, majd ezeket a "forgatókönyveket" funkcionális tesztként futtatják az alkalmazással szemben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani a BDD stílusteszteket a Behat és a PHP használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtasd az automatizált teszteket, amelyeket az emberi, olvasható, "adott, mikor, majd" ízesítő nyelvezetben írt le Behat-alapú vizsgálati esetek használata a technikai és a nem technikai csapatok közötti együttműködés javítása érdekében Integrálja a Behat-t a szelénnel, a Mink-lel, a Goutte-szel és más böngésző emulátorokkal a tesztek vezetéséhez és jelentések készítéséhez Bővítse a Behat funkciót kiterjesztő rendszerén keresztül Számos használati szcenáriót tesztelnek a terminálparancsok, a REST API-k és más eszközök segítségével Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam a PHP fejlesztőket tanítja, hogy hogyan építsenek funkcionális webes alkalmazásokat a népszerű CakePHP MVC webfejlesztői keretrendszer segítségével. A tanfolyam magában foglalja a kezdet elvek és megközelítések, majd beköltözik a fejlett témák, amelyek segítenek növelni a viselkedését, rugalmasságát és biztonságát egy alkalmazás. A megbeszélések interaktívak és a tanulás praktikus és gyakorlati.

formátuma a kurzus

- Áttekintés a CakePHP funkcióin és képességeivel együtt egy mintaalkalmazás lépésenkénti fejlesztésével.
14 hours
Összefoglaló
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz használ nyit forrás szerszámok-hoz gyorsbüfé a folyamat-ból épület, vizsgálat és felfejlődik PHP pályázatokat és szolgáltatás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- felszerel és configure különböző nyit forrás szerszámok-hoz képessé tesz folyamatos egységbe rendezés, vizsgálat és felfejlődés.
- megérteni az előnyeit és hátrányait CI eszközök, mint például Gitlab CI és Jenkins.
- össze CI eszközök egység és integrációs tesztelés eszközök.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Összefoglaló
Még a tapasztalt programozók sem tudják tökéletesen elsajátítani a fejlesztési platformjaik által kínált különféle biztonsági szolgáltatásokat, és szintén nincsenek tisztában a fejlesztések szempontjából releváns különféle sebezhetőségekkel. Ez a tanfolyam a Java és a PHP felhasználásával egyaránt fejlesztőket céloz meg, biztosítva számukra az alapvető ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy alkalmazásuk ellenállóképessé váljon a korabeli támadásokkal az interneten keresztül.

A Java biztonsági architektúrájának szintjét a hozzáférés-vezérlés, a hitelesítés és a hitelesítés, a biztonságos kommunikáció és a különféle kriptográfiai funkciók kezelése révén lehet átjutni. Különféle API-kat is bevezettek, amelyek felhasználhatók a kódjának a PHP ben történő biztosítására, például OpenSSL a kriptográfiahoz vagy HTML tisztító a bemeneti validáláshoz. A szerver oldalon a legjobb gyakorlatokat adják az operációs rendszer, a webtartály, a fájlrendszer, az SQL szerver és maga a PHP megszilárdításához és konfigurálásához, miközben külön figyelmet fordítanak az ügyféloldali biztonságra a Java Script biztonsági kérdései révén. , Ajax és HTML 5.

Az általános internetes sebezhetőségeket az OWASP Top OWASP igazított példákkal mutatják be, bemutatva a különféle befecskendezési támadásokat, szkript-befecskendezéseket, a munkamenet kezelése elleni támadásokat, a nem biztonságos közvetlen objektumhivatkozásokat, a fájlfeltöltéssel kapcsolatos problémákat és még sokan mások. A különféle Java - és PHP - nyelvi problémákat és a futási környezetből fakadó kérdéseket a hiányzó vagy nem megfelelő bemeneti validálás, a biztonsági funkciók nem megfelelő használata, a hibás hiba- és kivételkezelés, az idő- és állapotfüggő standard biztonsági rések típusaiba soroljuk be. problémák, kódminőséggel kapcsolatos problémák és a mobil kódokkal kapcsolatos sebezhetőségek.

A résztvevők kipróbálhatják a megvitatott API-kat, eszközöket és a konfigurációk hatásait maguk számára, míg a sebezhetőségek bevezetését számos gyakorlati gyakorlat támogatja, amelyek bemutatják a sikeres támadások következményeit, megmutatják, hogyan lehet kijavítani a hibákat és alkalmazni az enyhítő technikákat. , és bemutatja a különféle kiterjesztések és eszközök használatát.

A tanfolyamon részt vevő résztvevők megteszik

- Megérteni a biztonság, az IT biztonság és a biztonságos kódolás alapelveit
- Ismerje meg az OWASP Top Ten túllépő webes sebezhetőségeit, és tudja, hogyan lehet ezeket elkerülni
- Ismerje meg az ügyféloldali sebezhetőségeket és a biztonságos kódolási gyakorlatokat
- Tanulja meg a Java fejlesztési környezet különféle biztonsági funkcióinak használatát
- A kriptográfia gyakorlati ismerete
- Tanulja meg a PHP különféle biztonsági funkcióinak használatát
- Ismerje meg a webszolgáltatások biztonsági koncepcióit
- Szerezzen gyakorlati ismereteket a biztonsági tesztelő eszközök használatában
- Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat és azok elkerülésének módját
- Tájékoztatást kell kapnia a Java és PHP keretek és könyvtárak legutóbbi sebezhetőségéről
- Szerezzen forrásokat és további információkat a biztonságos kódolási gyakorlatokról

Közönség

Fejlesztők
14 hours
Összefoglaló
CodeIgniter is a PHP MVC (Model, View Controller) framework. With CodeIgniter, users will be able to apply common development tasks such as, security, form validation, CRUD, and more.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at web developers who wish to build web applications with CodeIgniter.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use CRUD in CodeIgniter for refactoring API code.
- Extend CodeIgniter to consume dependencies.
- Load CodeIgniter models and views from containers.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus foglalkozik a webes alkalmazások fejlesztésével PHP . A kurzus olyan emberek számára készült, akik már ismerik a többi eljárási programozási nyelvet. A tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni egy egyszerű dinamikus alkalmazást PHP és egy My SQL adatbázissal.
14 hours
Összefoglaló
A kurzus lefedi a tervezési mintákat, különös tekintettel a PHP használt mintákra.
14 hours
Összefoglaló
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén A PHP egy szerverprogramozási nyelv, amelyet a tárgyévi internethez ajánlunk, köszönhetően annak kiváló teljesítményének Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesztsék meg az internetes alkalmazások PHP használatát A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Telepítsen és konfiguráljon eszközöket (IBM Watson IoT platform, IoT Starter Android alkalmazásokhoz), amelyek segítenek a PHP alkalmazások fejlesztésében Ismerje meg a PHP használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában Építsen, teszteljen, telepítsen és hibakeresse az IoT-rendszert a PHP használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Összefoglaló
Laravel egy nyílt forrású, PHP alapú MVC (modell – nézet – vezérlő) webes fejlesztési keret. Laravel szolgáltatásai között szerepel egy moduláris csomagolási rendszer, amelynek dedikált függőségi kezelője van, a relációs adatbázisok elérésének különböző módjai, az alkalmazások telepítését és karbantartását segítő segédprogramok, valamint a szintaktikai cukor. Laravel -t " PHP keretrendszernek a webes kézműveseknek" hívták

Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a Laravel és a résztvevőket egy Laravel alapú webes alkalmazás létrehozásával Laravel .

A tantárgy formátuma

- A Laravel funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint egy webes alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése.
14 hours
Összefoglaló
Laravel egy nyílt forráskódú PHP keretrendszer a webes alkalmazások fejlesztéséhez. Vue.js egy nyílt forráskódú JavaScript keretrendszer felhasználói felületek és egyoldalas alkalmazások létrehozásához. A Vue.jshasználatával a felhasználók dinamikus felhasználói felületeket hozhatnak létre a CRUD-műveletekhez, fejleszthetnek és lefordíthatnak JavaParancsfájl-összetevőket stb.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Laravel és Vue.js fullstack web fejlesztés.

A képzés végére a résztvevők:

- Webes alkalmazások fejlesztése Laravel és Vue.js.
- Integrálja a Laravel háttérAPI-t a Vue.js.
- Telepítsen egy Laravel alkalmazást.

A tanfolyam formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.

Tanfolyam testreszabási beállításai

- Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.

Upcoming PHP Courses

Online PHP courses, Weekend PHP courses, Evening PHP training, PHP boot camp, PHP instructor-led, Weekend PHP training, Evening PHP courses, PHP coaching, PHP instructor, PHP trainer, PHP training courses, PHP classes, PHP on-site, PHP private courses, PHP one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions