PHP Kurzusok

PHP Kurzusok

A helyi, oktatott élő PHP tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatban a PHP alapjait és a fejlett PHP programozási eszközök és technikák bevezetését A PHP képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
21 hours
Overview
A tanfolyam olyan tapasztalt programozók számára készült, akik szeretnék feltárni a minták használatával és a refaktorálással kapcsolatos kérdéseket. Minden résztvevő tudni fogja ezeknek a mintáknak a tulajdonságait és gyakorlati példáit, amelyek viszont lehetővé teszik a hatékony szerkesztéshez az alkalmazási kód korrigálását.
21 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők számára készült, akik építészmérnöki webes alkalmazások fejlesztését és építését kívánják megteremteni, amelyek szigorú követelményeket támasztanak a skálázhatóság, a megbízhatóság és a modularitás terén Ez az oktatott, élő képzés egy sor közös problémát tár fel, és bemutatja a résztvevőknek, hogyan lehet hatékonyan megoldani őket a Zend Framework 2 (ZF2) használatával A résztvevők olyan sorozatokon keresztül érkeznek, amelyek újraterjesztő modulok létrehozását eredményezik, amelyek egyszerre rugalmasak és robusztusak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Elemezze és értse meg a moduláris kialakítással kapcsolatos tervezési mintákat Használja a Zend Framework 2 összetevőket a biztonság biztosításához olyan területeken, mint a hitelesítés, a titkosítás, az LDAP és az engedélyek (engedélyezés) Alkalmazzon fejlett technikákat a webszolgáltatások és az újrahasznosított interfészek fejlesztésére Hibaelhárítás, optimalizálás és telepítés egy vállalati webes alkalmazásban Közönség Fejlett a köztes PHP fejlesztőknek a ZF2-vel Vállalati fejlesztők, amelyek javítják a nehéz, interaktív, vállalati szintű webes alkalmazások teljesítményét, modularitását és skálázhatóságát A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A Yii egy nagy teljesítményű PHP keretrendszer, amely a leghatékonyabb a Web 20 alkalmazások fejlesztéséhez .
21 hours
Overview
A kurzus megismerteti a résztvevőket a PHP nyelvével és integrációjával a web környezethez A résztvevő megtanulja, hogyan készítsen dinamikus oldalt, írjon adatbázis alkalmazásokat és védje az alkalmazásokat a jogosulatlan hozzáféréstől .
21 hours
Overview
A tanfolyam célja olyan köztes fejlesztők számára, akik gazdagítják tudásukat, és megtanulják a bevált gyakorlatokat a programozási és webfejlesztési technikákban, amelyek objektumorientált programozási és tervezési mintákon alapulnak.
420 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a webfejlesztés alapjait, miközben átmennek egy mintaalkalmazás létrehozásával és bevezetésével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Tervezzen és hajtson végre új felhasználói szempontokat A webes alkalmazások optimalizálása a sebesség és a méret maximalizálása érdekében Írja le az ügyfelek kódját a webbased alkalmazásokhoz Gyors, könnyen használható, nagy mennyiségű termelési alkalmazások létrehozása és gyors prototípusok fejlesztése Közönség Kezdő webfejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, az élő tanfolyam célja a fejlesztők számára, hogy megtanulják ThinkPHP fejlesztésére webes alkalmazások.

ThinkPHP egy gyors és egyszerű PHP objektum-orientált MVC keretrendszer támogatja az UTF-8, dugó, szerep-alapú ellenőrzés-hozzáférés (RBCA), a sablon vezérlő motor és multi-adatbázisok.

formátuma a kurzus

-

nagy hangsúlyt a gyakorlati gyakorlati.

-

a legtöbb fogalmak megtanulták a minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés.
28 hours
Overview
A Symfony 4 egy PHP fejlesztési keretrendszer Újra felhasználható PHP könyvtárakat tartalmaz, amelyek elősegítik a PHP-ben (webes alkalmazásokban vagy API-kban) írt új alkalmazások fejlesztését és tesztelését A Symfony 4 parancssori szoftver keretrendszer a beépített parancsokkal, ami hatékonyabbá teszi a PHP kód fejlesztését Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Symfony keretet és a PHP nyelvet, miközben lépéseket tesznek egy PHP alkalmazás létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a Symfony 4-et a PHP-ben írt kód létrehozásához és teszteléséhez Hozzon létre egyszerű PHP-kódot, amely olvassa és ír egy adatbázishoz Közönség Programozók és webfejlesztők PHP és HTML ismeretekkel Fejlett fejlesztők, akik hatékonyabb fejlesztési eszközöket keresnek a gyorsabb bezárásokhoz Szoftvertervezők, akiknek frissíteniük kell a felhasználói igényekhez igazodó jelenlegi fejlesztési eszközök megértését A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
A Symfony egy sor PHP Components, egy webes alkalmazás keretrendszer, egy filozófia és egy közösség .
21 hours
Overview
A Symfony egy sor PHP Components, egy webes alkalmazás keretrendszer, egy filozófia és egy közösség.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at PHP programmers wishing to write asynchronous web services using the PHP language (in a fashion similar to Node.js).

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Swoole
- Understand the concepts behind event-driven, asynchronous, non-blocking I/O networking models.
- Create and deploy asynchronous services written in PHP
- Speed up existing Laravel or Lumen applications with Laravel-Swool.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Swool, please visit: https://www.swoole.co.uk/
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
14 hours
Overview
A PHPUnit egy egység tesztelési keret a PHP számára A PHPUnit szigorú paramétereket alkalmaz annak megállapítására, hogy az egyes kódkódok hibamentesek-e és telepítésre készek-e Egyedi egységek elkülönítésével és tesztelésével a fejlesztők nagyobb alkalmazhatóságot biztosíthatnak, elkerülhetik a regressziós hibákat és csökkenthetik a hibás kóddal kapcsolatos költségek előállítását Ez az oktatott, élő edzés tanítja a résztvevőket, hogyan írjanak tesztelhető kódot tesztelési egységek formájában a hibák diagnosztizálásának, elszigetelésének és megoldásának megkönnyítése érdekében A képzés a résztvevőket a PHPUnit tesztelési keretrendszer segítségével létrehozza egy munkahelyi, tesztelési környezet létrehozásával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megkülönböztetni a jó és a rossz vizsgálati egységeket Olvassa el és értelmezze a vizsgálati eredményeket Proaktívan kezeljék és diagnosztizálják a kódbázisukat a hibák csökkentése érdekében Győződjön meg róla, hogy a kódbázis megfelel a folyamatos integrációnak és telepítésnek Közönség Intermediate to advanced PHP fejlesztők, akik szeretnék javítani a tesztelés a kódot A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Ez a kurzus olyan PHP programozók és webfejlesztők számára készült, akik érdekeltek a PHP kód optimalizálásában.

A kurzus megmutatja, hogyan keressünk egy szűk keresztmetszetet, és hogyan kell a kódot megfelelően átalakítani vagy megváltoztatni.

Ezen a tanfolyamon a résztvevők foglalkoznak valódi weboldalak példáival, amelyeket nyomon követni, elemezni és optimalizálni fognak.
21 hours
Overview
Ez a kurzus célja, hogy segítse a közvetítő CakePHP fejlesztők számára a CakePHP fejlettebb szolgáltatásainak elérését A magyarázatok és a vezetett gyakorlat segítségével a résztvevők képesek lesznek jobb tulajdonságokat, stabilitást, biztonságot és bővíthetőséget megvalósítani meglévő és jövőbeli CakePHP projektjeikre Közönség CakePHP fejlesztők, akik szeretnék továbbfejleszteni tudásukat és fejlesztési készségüket A tanfolyam formátuma A CakePHP fejlett funkcióinak áttekintése, valamint mintaalkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése .
14 hours
Overview
Ez a kurzus foglalkozik webes alkalmazások fejlesztésével a PHP-ben. A kurzus olyan személyek számára készült, akik már ismerik a többi eljárási programnyelvet. A tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan hozzon létre egy egyszerű, dinamikus alkalmazást a PHP és a MySQL adatbázis segítségével.
7 hours
Overview
A PHP 7 a 2004 óta a legnagyobb frissítés a PHP-re Az új Zend 30 motoron keresztül jelentős teljesítménynövekedést jelent, és közel kétszer javítja a termelékenységet a PHP 56-hez képest A memóriafogyasztás 50% -os csökkenése és számos más új szolgáltatás, a PHP7 jelentősen befolyásolja a webes alkalmazások fejlesztését különböző platformokon Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják ki a PHP 7 legfrissebb szolgáltatásait és javítsák a fejlesztéseket, miközben lépésről lépésre haladnak a minta webes alkalmazás létrehozásával és telepítésével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A továbbfejlesztett PHP 7 funkciók, például az űrhajó és a null coalescing üzemeltetők, a skalár típusú tippek, az új skalár típusú nyilatkozatok és az új hiba kivételek Fejleszteni és telepíteni egy új PHP 7 webes alkalmazást A meglévő webes alkalmazások vagy webhelyek optimalizálása Közönség PHP fejlesztők Speciális, interaktív szerverprogramozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Laravel egy nyílt forráskódú PHP-alapú MVC (modell – kilátás – vezérlő) webes fejlesztési keretrendszer. Laravel & #39; s funkciók közé tartozik a moduláris csomagoló rendszer külön függőségi menedzser, különböző módokon való hozzáférés relációs adatbázisok, segédprogramok, hogy a támogatás alkalmazása telepítés és karbantartás, és szintaktikai cukrot. Laravel nevezték a "php Framework web kézművesek"

Ez az oktató által vezetett, az élő képzési bevezeti az alapjait Laravel és sétál a résztvevők létrehozásával egy Laravel-alapú webes alkalmazás.

formátuma a kurzus

- áttekintése Laravel & #39; s szolgáltatások és képességek mellett lépésről-lépésre fejlesztése a webes alkalmazás.
14 hours
Overview
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén A PHP egy szerverprogramozási nyelv, amelyet a tárgyévi internethez ajánlunk, köszönhetően annak kiváló teljesítményének Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesztsék meg az internetes alkalmazások PHP használatát A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Telepítsen és konfiguráljon eszközöket (IBM Watson IoT platform, IoT Starter Android alkalmazásokhoz), amelyek segítenek a PHP alkalmazások fejlesztésében Ismerje meg a PHP használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában Építsen, teszteljen, telepítsen és hibakeresse az IoT-rendszert a PHP használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
A kurzus kiterjed a tervezési mintákra, különös tekintettel a PHP-ben használt mintákra .
21 hours
Overview
A kurzus alapvető készségeket nyújt a PHP fejlesztőknek, amelyek az alkalmazásoknak az interneten keresztül történő kortárs támadásokkal szemben ellenállóvá tételéhez szükségesek A web sérülékenységeket a PHP-alapú példákon túlmutatják az OWASP első tízen túl, különböző injekciós támadások, szkriptinjekciók, támadások a PHP munkamenet-kezelésével szemben, nem biztonságos közvetlen objektum-hivatkozások, fájl-feltöltési problémák és még sokan mások A PHPrel kapcsolatos sérülékenységeket a hiányzó vagy helytelen bemeneti érvényesítés, a helytelen hibák és kivételkezelés, a biztonsági funkciók helytelen használata, valamint az idő és a problémák elhárítása miatt csoportosítják Ez utóbbi esetben olyan támadásokról beszélünk, mint a nyílt forráskódú kijátszás, a mágia úszó vagy a hasistáblázat ütközéses támadása Minden esetben a résztvevők megismerkednek a legfontosabb technikákkal és funkcióikkal, amelyeket az enlistált kockázatok enyhítésére használnak Különös figyelmet fordítanak az ügyfelek biztonságára a JavaScript, az Ajax és a HTML5 biztonsági problémáival A PHP-hez számos biztonsággal kapcsolatos kiterjesztés kerül bevezetésre, mint a hash, az mcrypt és az OpenSSL a titkosításhoz, vagy a Ctype, ext / filter és a HTML Purifier a bemeneti érvényesítéshez A legjobb gyakorlatok megkönnyítése a PHP konfiguráció (phpini beállítás), az Apache és általában a szerver kapcsolatával történik Végül áttekintést kap a különféle biztonsági tesztelési eszközök és technikák, amelyeket a fejlesztők és a tesztelők használhatnak, beleértve a biztonsági szkennereket, a penetrációs tesztelést és a csomagok, snifferek, proxy szerverek, fuzzing eszközök és statikus forráskód-elemzők kihasználását Mind a sebezhetőségek bevezetését, mind a konfigurációs gyakorlatokat számos kéziratos gyakorlat támogatja, amelyek bemutatják a sikeres támadások következményeit, bemutatva, hogyan alkalmazzák az enyhítő technikákat és bevezetik a különböző kiterjesztések és eszközök használatát A tanfolyamon résztvevők részt vehetnek Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Ismerje meg a webes sérülékenységeket az OWASP Top Ten oldalán, és tudja, hogyan kerülheti el őket Ismerje meg az ügyfelek sérülékenységeit és a biztonságos kódolási gyakorlatokat Legyen gyakorlati megértése a titkosításról Tanulja meg a PHP különböző biztonsági szolgáltatásait Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat, és hogyan kerülheti el őket Legyen tájékozott a PHP keret legfrissebb sebezhetőségeiről Gyakorolj gyakorlati ismereteket a biztonsági tesztelési eszközök használatával kapcsolatban Forrásokat és további olvasmányokat szerezzen a biztonságos kódolási gyakorlatokról Közönség Fejlesztők .
28 hours
Overview
Még a tapasztalt programozók sem tudják mindenáron a fejlesztési platformjaik által kínált különféle biztonsági szolgáltatásokat, és nem is ismerik a fejlesztések szempontjából releváns különböző sebezhetőségeket Ez a kurzus olyan fejlesztőket céloz meg, akik mind Java-t, mind PHP-t használnak, biztosítva azokat az alapvető készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy alkalmazásuk ellenállhasson a kortárs internetes támadásokkal szemben A Java biztonsági architektúrák szintjeit a hozzáférés-vezérlés, a hitelesítés és az engedélyezés, a biztonságos kommunikáció és a különböző titkosítási funkciók kezelése útján végigkalauzolják Különböző API-k is bevezetésre kerülnek, amelyek segítségével a kód PHP-ben, például az OpenSSL titkosításhoz vagy a HTML Purifier-hez való hozzáférés biztosításához használható A szerver oldalán a legjobb gyakorlatokat az operációs rendszer, az internetes tároló, a fájlrendszer, az SQL szerver és a PHP keményítése és konfigurálása biztosítja, miközben a JavaScript, az Ajax és a HTML5 biztonsági problémáira külön figyelmet fordítanak az ügyfelek biztonságára Az általános web sérülékenységeket az OWASP Top Ten-hez illesztett példák tárgyalják, amelyek különböző befecskendezési támadásokkal, szkript-injekciókkal, támadásokkal foglalkoznak a szekciókezeléssel, a bizonytalan közvetlen objektum-hivatkozásokkal, a fájlok feltöltésével kapcsolatos problémákkal és még sokan másokkal A futásidejű környezet különböző Java és PHPspecifikus nyelvproblémáit és problémáit a hiányzó vagy helytelen bemeneti érvényesítés, a biztonsági funkciók helytelen használata, a helytelen hibák és a kivételkezelés, az idő és az elavult problémák, a kódminőségi problémák és a mobil kódolású biztonsági résekkel A résztvevők kipróbálhatják a megvitatott API-kat, eszközöket és a konfigurációk hatását maguk számára, miközben a sebezhetőségek bevezetését számos kéziratos gyakorlat támogatja, amelyek bemutatják a sikeres támadások következményeit, bemutatva a hibák kijavítását és az enyhítő technikák alkalmazását különféle kiterjesztések és eszközök használatát A tanfolyamon résztvevők részt vehetnek Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Ismerje meg a webes sérülékenységeket az OWASP Top Ten oldalán, és tudja, hogyan kerülheti el őket Ismerje meg az ügyfelek sérülékenységeit és a biztonságos kódolási gyakorlatokat Tanulja meg a Java fejlesztői környezet különféle biztonsági szolgáltatásainak használatát Legyen gyakorlati megértése a titkosításról Tanulja meg a PHP különböző biztonsági szolgáltatásait A webszolgáltatások biztonsági koncepcióinak megértése Gyakorolj gyakorlati ismereteket a biztonsági tesztelési eszközök használatával kapcsolatban Ismerje meg a tipikus kódolási hibákat, és hogyan kerülheti el őket Legyen tájékozott a Java és a PHP keretrendszer és könyvtárak legfrissebb sebezhetőségeiről Forrásokat és további olvasmányokat szerezzen a biztonságos kódolási gyakorlatokról Közönség Fejlesztők .
14 hours
Overview
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz használ nyit forrás szerszámok-hoz gyorsbüfé a folyamat-ból épület, vizsgálat és felfejlődik PHP pályázatokat és szolgáltatás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- felszerel és configure különböző nyit forrás szerszámok-hoz képessé tesz folyamatos egységbe rendezés, vizsgálat és felfejlődés.
- megérteni az előnyeit és hátrányait CI eszközök, mint például Gitlab CI és Jenkins.
- össze CI eszközök egység és integrációs tesztelés eszközök.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Overview
Ez a tanfolyam a PHP fejlesztőket tanítja, hogy hogyan építsenek funkcionális webes alkalmazásokat a népszerű CakePHP MVC webfejlesztői keretrendszer segítségével. A tanfolyam magában foglalja a kezdet elvek és megközelítések, majd beköltözik a fejlett témák, amelyek segítenek növelni a viselkedését, rugalmasságát és biztonságát egy alkalmazás. A megbeszélések interaktívak és a tanulás praktikus és gyakorlati.

formátuma a kurzus

- Áttekintés a CakePHP funkcióin és képességeivel együtt egy mintaalkalmazás lépésenkénti fejlesztésével.
14 hours
Overview
A Behat egy viselkedéstől vezérelt (BDD) tesztrendszer, amelyet PHP-ben írtak Segítséget nyújt a fejlesztők, tesztelők, üzleti érdekcsoportok és ügyfelek közötti kommunikációhoz a szoftverfejlesztési folyamat során A Behat lehetővé teszi a nem technikusok számára, hogy világosan leírják az alkalmazás szándékolt viselkedését, majd ezeket a "forgatókönyveket" funkcionális tesztként futtatják az alkalmazással szemben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani a BDD stílusteszteket a Behat és a PHP használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtasd az automatizált teszteket, amelyeket az emberi, olvasható, "adott, mikor, majd" ízesítő nyelvezetben írt le Behat-alapú vizsgálati esetek használata a technikai és a nem technikai csapatok közötti együttműködés javítása érdekében Integrálja a Behat-t a szelénnel, a Mink-lel, a Goutte-szel és más böngésző emulátorokkal a tesztek vezetéséhez és jelentések készítéséhez Bővítse a Behat funkciót kiterjesztő rendszerén keresztül Számos használati szcenáriót tesztelnek a terminálparancsok, a REST API-k és más eszközök segítségével Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
PHP egy Poweful általános célú szkriptnyelv, hogy a legtöbb népszerű használt és alkalmas a webes fejlesztés.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani a fejlett PHP programozási eszközök és technikák.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- további speciális fogalmak PHP programozás.
- létrehozása következetesség és megoldani a fejlett problémákat PHP programozás.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
A Zend keretrendszer egy nyílt forráskódú, tárgyorientált keret az enterpriseready PHP alapú webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésére, telepítésére és kezelésére A Zend keretrendszer a ModelViewController (MVC) paradigmát használja az alkalmazások alapvető struktúráinak fejlesztésére A Zend egy "komponenskönyvtár"; egyedi moduláris kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egymástól függetlenül használják az alkatrészeket Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzon létre megbízható és skálázható webes alkalmazást a Zend keretrendszer segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a ModelViewController tervezési mintákat egy adatbázis alapú webes alkalmazás létrehozásához Formák fogadása és feldolgozása Állítsa be a bemeneti érvényesítést és a parancsfájlokat Kezelje a különböző típusú MVC eseményeket és szolgáltatásokat, amelyeket a Zend Framework MVC komponenskönyvtár kínál Készítsen és hajtson végre lekérdezéseket egy adatbázis-illesztőhöz Közönség Középszintű a fejlett PHP fejlesztők számára, akik biztonságos, vállalati szintű webes alkalmazásokat szeretnének fejleszteni A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
40 hours
Overview
Participants attending this course will

- Understand basic concepts of security, IT security and secure coding
- Learn Web vulnerabilities beyond OWASP Top Ten and know how to avoid them
- Learn client-side vulnerabilities and secure coding practices
- Have a practical understanding of cryptography
- Learn to use various security features of PHP
- Learn about typical coding mistakes and how to avoid them
- Be informed about recent vulnerabilities of the PHP framework
- Get practical knowledge in using security testing tools
- Get sources and further readings on secure coding practices
- Learn advanced concepts in PHP programming.
- Establish consistency and solve advanced problems using PHP programming.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Weekend PHP courses, Evening PHP training, PHP boot camp, PHP instructor-led, Weekend PHP training, Evening PHP courses, PHP coaching, PHP instructor, PHP trainer, PHP training courses, PHP classes, PHP on-site, PHP private courses, PHP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!