Laravel Kurzusok

Laravel Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Laravel tréningek bizonyítani interaktív gyakorlati gyakorlati hogyan kell használni Laravel PHP keretrendszer fejlesztése webes alkalmazások.

Laravel képzés áll rendelkezésre, mint "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". Helyszíni élő képzést lehet végezni helyben az ügyfél telephelyén Magyarország vagy NobleProg vállalati képzési központok Magyarország. A távoli élő edzést interaktív, távoli asztal segítségével hajtják végre.

NobleProg--a helyi képzési szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
A Laravel egy nyílt forráskódú PHP alapú MVC (modell-nézet-vezérlő) webfejlesztési keretrendszer A Laravel funkciói közé tartozik egy moduláris csomagolási rendszer, amelynek külön függőségkezelője van, a relációs adatbázisokhoz való hozzáférés különböző módjai, az alkalmazások telepítéséhez és karbantartásához nyújtott segédprogramok és a szintaktikus cukor A Laravel-t a "PHP Webes Kézművesek számára" Ez a kurzus bemutatja a Laravel alapjait, és a résztvevőket a Laravel alapú webes alkalmazás létrehozásával hozza létre Közönség Webes alkalmazások fejlesztői A tanfolyam formátuma A Laravel funkcióinak és lehetőségeinek áttekintése a webes alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztésével együtt .

Upcoming Courses

Weekend Laravel courses, Evening Laravel training, Laravel boot camp, Laravel instructor-led, Weekend Laravel training, Evening Laravel courses, Laravel coaching, Laravel instructor, Laravel trainer, Laravel training courses, Laravel classes, Laravel on-site, Laravel private courses, Laravel one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!