OpenVINO Kurzusok

OpenVINO Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő OpenVINO képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell használni az OpenVINO eszközkészletet a Deep Learning modellek Intel hardveren történő optimalizálására. Az OpenVINO képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

OpenVINO Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az FPGA (Field Programmable Gate Array) egy integrált kör, amelyet a mély tanulási számítások felgyorsítására lehet használni. OpenVINO egy nyílt forráskódú eszközkészlet az Intel hardveres modellek optimalizálására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik valós idejű gépi tanulási alkalmazásokat szeretnének felgyorsítani és skálán telepíteni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a OpenVINO eszközkészletet. Gyorsítsa a számítógépes látás alkalmazását egy FPGA használatával. Végezzen különböző CNN rétegeket az FPGA-n. Skálázza az alkalmazást több csomóponton keresztül egy Kubernetes oszlopban.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online OpenVINO courses, Weekend OpenVINO courses, Evening OpenVINO training, OpenVINO boot camp, OpenVINO instructor-led, Weekend OpenVINO training, Evening OpenVINO courses, OpenVINO coaching, OpenVINO instructor, OpenVINO trainer, OpenVINO training courses, OpenVINO classes, OpenVINO on-site, OpenVINO private courses, OpenVINO one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions