OpenShift Kurzusok

OpenShift Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő OpenShift képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az OpenShift Platform Container telepítését, konfigurálását és kezelését. Az OpenShift képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Az OpenShift más néven Red Hat OpenShift vagy OpenShift Container Platform. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

OpenShift Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az OpenShift egy konténeralkalmazási platform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez Ez előre meghatározott alkalmazási környezeteket biztosít, és segít kulcsfontosságú DevOps alapelvek megvalósításában, mint pl Csökkentett idő a piacra, infrastruktúra kódként, folyamatos integráció (CI) és folyamatos szállítás (CD) Az OpenShiftet a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják kezelni a Docker, a Kubernetes és a Red Hat OpenShift Container Platform platformon futó konténereket A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az OpenShift klaszterek létrehozása, konfigurálása, kezelése és hibaelhárítása Kalkulációs alkalmazások telepítése a Kubernetes segítségével Biztonságos OpenShift platformtartály Monitorozza és összegyűjtse a mutatókat A tárolás kezelése Gyorsan telepítheti az alkalmazásokat feltöltés közben, nyilvános felhőben vagy hostolt felhőben Közönség Rendszergazdák Építészek Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Docker egy nyílt forráskódú platform, amely automatizálja az alkalmazások építésének, szállításának és futtatásának folyamatát konténerekben. Kubernetes egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy biztosítja az eszközöket a konténeres alkalmazások telepítéséhez és kezeléséhez fürtözött környezetben. OpenShift Container Platform (korábban OpenShift Enterprise) egyesíti a Docker és a Kubernetes t egy kezelt platformon vagy PaaS-on (Platform mint szolgáltatás) a Docker és a Kubernetes telepítésének további megkönnyítése és egyszerűsítése érdekében. Előre meghatározott alkalmazási környezeteket biztosít és segít a DevOps kulcsfontosságú alapelveinek megvalósításában, mint például a piacra jutás csökkentése, az infrastruktúra mint a kód, a folyamatos integráció (CI) és a folyamatos kézbesítés (CD). OpenShift Container Platformot a Red Hat tartja karban. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kezelni a Docker , Kubernetes és a Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) futó konténereket. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre és konfigurálja az OpenShift telepítését.
 • Az alkalmazások gyors telepítése helyben, nyilvános felhőben vagy tárolt felhőn.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Az OKD egy alkalmazásfejlesztési platform a tartályos alkalmazások telepítéséhez Kubernetes. Az OKD a felszínes kódbázis, amelyen a Red Hat OpenShift Online és a Red Hat OpenShift Container Platform épül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni az OKD-t közvetlenül vagy a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre, konfiguráljon, kezelje és oldja meg a problémákat egy OKD klaszterrel. Biztonságos OKD. Tartályos alkalmazások telepítése az OKD-n. Ellenőrizze az OKD-ben futó alkalmazás teljesítményét. Adatok tárolásának kezelése. Gyorsan telepítse az alkalmazásokat előre vagy egy nyilvános felhőben, mint például az AWS.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus alapja az OKD (Origin Kubernetes Distribution). Annak érdekében, hogy a tanfolyamot személyre szabja, vagy kérje a képzést egy másik verzióján OpenShift (például OpenShift Container Platform 3 vagy OpenShift Container Platform 4), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Az OKD egy alkalmazásfejlesztési platform a tartályos alkalmazások telepítéséhez Kubernetes. Az OKD a felszínes kódbázis, amelyen a Red Hat OpenShift Online és a Red Hat OpenShift Container Platform épül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, frissíteni és karbantartani tartályos alkalmazásokat OKD használatával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Tartályos webes alkalmazás telepítése egy OKD klaszterre előzetesen vagy a felhőben. A szoftver szállítási csatornájának automatizált része. Alkalmazza a filozófia DevOps elveit, hogy biztosítsa a kérelem folyamatos szállítását.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus alapja az OKD (Origin Kubernetes Distribution). Annak érdekében, hogy személyre szabja a tanfolyamot vagy kérje a képzést egy másik változatban OpenShift (például OpenShift Container Platform 3 vagy OpenShift Container Platform 4), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy rendezzük.
35 hours
Az OpenShift egy konténeralkalmazási platform, amely a Docker és a Kubernetes telepítését teszi lehetővé a vállalathoz Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni az OpenShift Platform Container-t A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az OpenShift klaszterek létrehozása, konfigurálása, kezelése és hibaelhárítása Biztonságos OpenShift platformtartály Monitorozza és összegyűjtse a mutatókat A tárolás kezelése Gyorsan telepítheti az alkalmazásokat feltöltés közben, nyilvános felhőben vagy hostolt felhőben Közönség Rendszergazdák Építészek Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Az OpenShift Container Platform egy konténer alkalmazásplatform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez a vállalatnál Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan lehet létrehozni, frissíteni és fenntartani az alkalmazásokat az OpenShift Container Platform használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Automatizálja a szoftverszállítási vezeték egy részét A meglévő Java EE alkalmazások felhasználói történeteinek végrehajtása Alkalmazás telepítése OpenShift példányra Alkalmazza a DevOps filozófia alapelveit, és lehetővé teszi az alkalmazás folyamatos továbbítását Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Jenkins egy nyílt forráskódú automatizálási szerver a folyamatos integrációhoz és a folyamatos szállításhoz (CI/CD). OpenShift egy kontejnerizációs platform a felhőben vagy közvetlenül működő infrastruktúrák kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni OpenShift és Jenkins építeni, telepíteni, és kezelni tartályalapú alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen Jenkins csővezetékeket OpenShift. Az életciklus menedzsment automatizálása kontejneres alkalmazások és klaszter infrastruktúrák számára. Szervezi a CI/CD csővezetékek elhelyezését.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Kubeflow Ez egy keretrendszer az Machine Learning munkaköltségek futtatásához Kubernetes. TensorFlow Az egyik legnépszerűbb gépi tanulási könyvtár. Kubernetes egy orchestrációs platform a kontejneres alkalmazások kezelésére. OpenShift egy felhőalkalmazások fejlesztési platform, amely Docker tartályokat használ, szervezett és kezelt Kubernetes, a Red Hat Enterprise alapja Linux. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik Machine Learning munkaköltségeket szeretnének elhelyezni egy OpenShift on-premise vagy hibrid felhőre.
  A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek: Helyezze be és állítsa be Kubernetes és Kubeflow egy csoportot OpenShift. Használja OpenShift, hogy egyszerűsítse a munkát a kezdeményezés egy Kubernetes klaszter. Hozzon létre és telepítsen egy Kubernetes csővezetéket az ML modellek automatizálására és kezelésére a gyártásban. Ugrás és telepítés TensorFlow ML modellek több GPUs és gépek fut párhuzamosan. A nyilvános felhőszolgáltatásokat (például az AWS-szolgáltatásokat) innen OpenShift hívja fel, hogy kiterjessze az ML alkalmazást.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online OpenShift courses, Weekend OpenShift courses, Evening OpenShift training, OpenShift boot camp, OpenShift instructor-led, Weekend OpenShift training, Evening OpenShift courses, OpenShift coaching, OpenShift instructor, OpenShift trainer, OpenShift training courses, OpenShift classes, OpenShift on-site, OpenShift private courses, OpenShift one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions