ONAP Kurzusok

ONAP Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő ONAP (Open Network Automation Platform) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az ONAP-t a hálózati szolgáltatások automatizálására használni. Az ONAP képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ONAP Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
 • Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
 • Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
 • Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
 • Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
21 hours
Az Open Network Automation Platform (ONAP) egy nyílt forráskódú szoftver megoldás, amely automatizálja a hálózati komponenseket a különböző nagy adatszolgáltatásokhoz. ONAP olyan alrendszerekből áll, mint például a tervezés és a futóidejű keretek, amelyek nyitják meg a virtualizációs lehetőségeket a távközlési iparágak számára. A ONAP's funkciókkal a felhasználók hatékonyan elérhetik a technológiai érettség különböző szintjeit, miközben rendszerfejlesztéseket hajtanak végre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) a távközlési mérnökök, fejlesztők és informatikai személyzet, akik szeretnék használni ONAP és optimalizálni a távközlési hálózati funkciók. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a nyílt hálózati automatizációs platformot, és állítsa be a szükséges kereteket. Ismerje meg az alapvető összetevőket és fogalmakat a ONAP környezet számára. Hozzon létre és automatizáljon fizikai és virtuális távközlési hálózati funkciókat. Menedzsere és optimalizálja az életciklusok rendszerek és műveletek végrehajtása révén ONAP. A ONAP funkciók felszabadítása és a távközlési alkalmazások kihívásainak leküzdése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online ONAP (Open Network Automation Platform) courses, Weekend ONAP courses, Evening ONAP training, Open Network Automation Platform boot camp, ONAP (Open Network Automation Platform) instructor-led, Weekend Open Network Automation Platform training, Evening Open Network Automation Platform courses, Open Network Automation Platform (ONAP) coaching, ONAP (Open Network Automation Platform) instructor, ONAP trainer, ONAP (Open Network Automation Platform) training courses, ONAP classes, ONAP on-site, Open Network Automation Platform (ONAP) private courses, ONAP one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions