New Relic Kurzusok

New Relic Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő New Relic képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a New Relic-et használni a webalkalmazásokkal kapcsolatos problémák mérésére, nyomon követésére, jelentésére és javítására, ahogyan a végfelhasználók valós időben tapasztalják. Az új Relic képzés "online élő tréning" vagy "helyszíni élő tréning" néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

New Relic Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
Az Application Performance Management (APM) a szoftveralkalmazások teljesítményének és rendelkezésre állásának nyomon követése és kezelése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik szeretnék használni New Relic a webes alkalmazás problémáinak mérésére, nyomon követésére, jelentésére és javítására, mint a végfelhasználók valós idejű tapasztalatait. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja New Relic ügynököket az alkalmazás hosting szervereken és a végfelhasználói ügyfeleken. A komplex alkalmazási teljesítményproblémák kimutatása és diagnosztizálása. Tartsa magas szintű webes alkalmazási szolgáltatás elérhetőségét. A hibás API-k azonosítása és javítása, amelyek lassítják az alkalmazás teljesítményét. Pontosan mérje az időérzékeny webes alkalmazások és weboldalak reagálási idejét. Az adatbázis működésének nyomon követése és a lekérdezésre adott válaszidő javítása. Állítson be figyelmeztetéseket, hogy valós idejű problémákról értesüljön. IT-metrikák fordítása üzleti betekintésre, hogy jobb döntéseket hozzon.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online New Relic courses, Weekend New Relic courses, Evening New Relic training, New Relic boot camp, New Relic instructor-led, Weekend New Relic training, Evening New Relic courses, New Relic coaching, New Relic instructor, New Relic trainer, New Relic training courses, New Relic classes, New Relic on-site, New Relic private courses, New Relic one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions